|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 05 чер, 2026 05:32
pesikot написав: smdtranz написав:kingkongovets у меня минус 2 машины. стояли на парковке, не около юнита, в другом месте. на одной плита лежит, хоть и небольшая, вторая без окон и бампера, ну хоть не сгорели. может что-то выручить можно будет пока даже доступа толком нету
погано ...
Погано что на людей какого-то дементного тузика спускают невозбранно
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 234 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2026 05:43
adeges написав: Striker написав:Де Frant? Breaking news. Послухав деякі поради тут, звільняюсь з ДТЕК з зп 500-550$ у звичайного монтера і переходжу в іншу велику енергетичну компанію EDS вже інженером на зп 800-850$, де в 2 рази менша відпустка (14 днів), що є порушенням (згідно КЗпП мінімум 24 дні), лікарняні оплачують тільки перші 3 дні, і немає медичного страхування навідміну від ДТЕК. Оце перемога. Просто забив заради більшої зп і вищої посади. А ви тут про нерухомість. Яке я можу купити житло в Дніпрі/Києві з такою зарплатою?
Ви реально пишете? 850 за професійного електромонтера? Я не розумію. Таке, і 550 в ДТЕК, може пояснити тільки потреба в бронюванні.
Він і до війни ненабагато більше заробляв Просто "криза середнього віку" 😀
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2026 05:51
fox767676 написав: adeges написав: Striker написав:Де Frant? Breaking news. Послухав деякі поради тут, звільняюсь з ДТЕК з зп 500-550$ у звичайного монтера і переходжу в іншу велику енергетичну компанію EDS вже інженером на зп 800-850$, де в 2 рази менша відпустка (14 днів), що є порушенням (згідно КЗпП мінімум 24 дні), лікарняні оплачують тільки перші 3 дні, і немає медичного страхування навідміну від ДТЕК. Оце перемога. Просто забив заради більшої зп і вищої посади. А ви тут про нерухомість. Яке я можу купити житло в Дніпрі/Києві з такою зарплатою?
Ви реально пишете? 850 за професійного електромонтера? Я не розумію. Таке, і 550 в ДТЕК, може пояснити тільки потреба в бронюванні.
Я нагадаю, що писав ухилянт-українофоб, який зараз сидить в Америці: зарплата 500 долларів/місяць в Україні завжди була недосяжною мрією для більшості населення. Скільки би тут не розказували нісенітниць рожевоокулярні любителі Лазурного берега і троєщинських 25-поверхових недобудів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1849 раз.
- Подякували: 2606 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2026 05:53
adeges написав:Ви реально пишете? 850 за професійного електромонтера? Я не розумію. Таке, і 550 в ДТЕК, може пояснити тільки потреба в бронюванні.
850 за інженера. А що ви не розумієте, відкрийте вакансії в Дніпрі і подивіться. Ні, можна знайти і за 1000$+, але там вже йдуть вимоги як у космонавтів. В мене на ТЕС 1000$ отримують тільки керівники і ремонтники, які постійно пашуть по 6-7 днів на тиждень. Вам же сказали вище, що 500$ - це вже було щастя і мрія українця всі роки незалежності. Frant і rjkz не дадуть збрехати. Faceless написав:А яке там оформлення? Через ФОП? Бо інакше КзпП не обійти
Сказали, що офіційне. І знайомий тут працює, також наче офіційно.
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3707 раз.
- Подякували: 5968 раз.
-
-
Профіль
-
-
39
21
38
Додано: П'ят 05 чер, 2026 06:11
Frant написав: fox767676 написав: adeges написав:Де Frant? Breaking news. Послухав деякі поради тут, звільняюсь з ДТЕК з зп 500-550$ у звичайного монтера і переходжу в іншу велику енергетичну компанію EDS вже інженером на зп 800-850$, де в 2 рази менша відпустка (14 днів), що є порушенням (згідно КЗпП мінімум 24 дні), лікарняні оплачують тільки перші 3 дні, і немає медичного страхування навідміну від ДТЕК. Оце перемога. Просто забив заради більшої зп і вищої посади. А ви тут про нерухомість. Яке я можу купити житло в Дніпрі/Києві з такою зарплатою? Ви реально пишете? 850 за професійного електромонтера? Я не розумію. Таке, і 550 в ДТЕК, може пояснити тільки потреба в бронюванні.
Я нагадаю, що писав ухилянт-українофоб, який зараз сидить в Америці: зарплата 500 долларів/місяць в Україні завжди була недосяжною мрією для більшості населення. Скільки би тут не розказували нісенітниць рожевоокулярні любителі Лазурного берега і троєщинських 25-поверхових недобудів.
Так буває при капіталізмі периферійного типу Хтось отримує 500 баксів від ахметових та пінчучків за кваліфіковану працю, хтось ті ж самі 500 від них же за декомунізацію та скидання памятників Так дешевше виходить ніж платити всім нормально Ті хто здатен помітити такі закономірності мають на порядки більше Але і то замало коли все навкруги летить в тартарари
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
|