Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1026010261102621026310264 ... 12448>
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 04:14

flyman написав:Тепер думаю, а чи не розширити плацдарм на КарДачах (або Пост-Волиньський)?

я не знаю что такое кавалирка, но на Киев-Волынском есть вот такое

https://rieltor.ua/ru/flats-sale/view/1 ... =392436855

вроде даже в ремонт вкладываться не нужно, сразу можно даже семью запускать с двумя детьми
22500, наверное ещё и поторговаться можно.
а то за 1250 за метр для того района както дороговато
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 10:03

Damien написав:
  flyman написав:
Тепер думаю, а чи не розширити плацдарм на КарДачах (або Пост-Волиньський)?
Хто що думає, і підкаже незадорого ЖК із кавалірками?

Флай, от души советую - попробуй сначала посдавать в аренду то, что уже есть. Мне кажется за год мучений от тебя такие мысли уйдут и придут новые - кому бы продать уже имеющееся

Може і так, але продавати зараз неначасі, а здавати хз. Працюю віддалено.

1 кавалірка = $10 в ОСББ, якщо закрити на замок, мені поки що не в напряг.

Мова ішла, що змістити центр життєвих інтересів із

червона гілка метро - ШРТ Ірпінь/Буча/Ворзель/Немішаєве - електричка на дачу в сторону Коростеня

на

ШРТ Кардачі/Київ-Волинський - ШРТ Козятинський напрям
десь між Фастовом і Козятином купити дачу, так щоб вийшов пішки із кавалірки в Києві, проїхав годину-півтори, ще трошки пішки, і вже на дачі, якось так.
Можна і складним вєліком.

Мені цікава думка про той напрям. Може в кого є досвід або знайомі з таковим.

Тобто я зараз десь так посередині логістики між кавалірками Києвома і дачею,
то тоді буду в Києві, поближче до кавалірок, але до дачі теж не зле щоб прокататися було.

І (не) продавати нерухомість в Бучі, а докупити в Києві, зміцнюючи оточення КРЖН в пішій доступності ШРТ.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 10:06

uaprofi написав:
  flyman написав:Тепер думаю, а чи не розширити плацдарм на КарДачах (або Пост-Волиньський)?

вроде даже в ремонт вкладываться не нужно, сразу можно даже семью запускать с двумя детьми

Ухти, клас. Залишилося дочекатися ПА15Кує за таку кавалірку.
Хоча з іншого боку, на Жулянах ремонт буде в ціну майже як пів такої кавалірки.
Жуляни продати, Київ-Волинський купити, або навпаки.
Ех тре було продати без ремонта зимою і зараз би купив з ремонтом.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 11:02

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Сегодня общался со своим приятелем. Он небольшой застройщик. На рынке больше 10 лет. До 24.02.22 дела шли оч. хорошо. Специализируется на эконом панельках правый, левый берег. С 24.02.22 ни одной продажи. "Отака х...ня, малята"
Да, все дома он достраивал и вводил в эксплуатацию с небольшими задержками, т. е. репутация норм, но это особо не помогает.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 11:09

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

reus написав:Сегодня общался со своим приятелем. Он небольшой застройщик. На рынке больше 10 лет. До 24.02.22 дела шли оч. хорошо. Специализируется на эконом панельках правый, левый берег. С 24.02.22 ни одной продажи. "Отака х...ня, малята"
Вчера общался с соседкой, работала у среднего киевского застройщика на руководящей, в августе продажи - 0, зарплату за январь-февраль не дали, ищет новую работу. Удивляется, чего так мало предлагают в вакансиях.
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 11:23

Все буде добре! Все буде під 3%)))))

reus написав:Сегодня общался со своим приятелем. Он небольшой застройщик. На рынке больше 10 лет. До 24.02.22 дела шли оч. хорошо. Специализируется на эконом панельках правый, левый берег. С 24.02.22 ни одной продажи. "Отака х...ня, малята"
Да, все дома он достраивал и вводил в эксплуатацию с небольшими задержками, т. е. репутация норм, но это особо не помогает.

Це - тимчасово!©
Поки війна... а от як здобудемо перемогу, так зразу за бетоном вишикуються в чергу військові, а також родичі загиблих воїнів - підкріпившись пільговою іпотекою під 3% ;)
Далі - повернеться(більша половина?) наших біженців закордону і, хто багатший(а житло його зруйновано) - теж піде купувати бетон і, напевно, теж для таких буде іпотека під 3%!

Тож, поживемо-побачимо!
Головне - в найближчі місяці отримати перемогу, а далі - життя забурлить/заграє новими барвами!© 👍
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 11:30

Успіх написав:

Це - тимчасово!©
Поки війна... а от як здобудемо перемогу, так зразу за бетоном вишикуються в чергу військові, а також родичі загиблих воїнів - підкріпившись пільговою іпотекою під 3% ;)
Далі - повернеться(більша половина?) наших біженців закордону і, хто багатший(а житло його зруйновано) - теж піде купувати бетон і, напевно, теж для таких буде іпотека під 3%!

Тож, поживемо-побачимо!
Головне - в найближчі місяці отримати перемогу, а далі - життя забурлить/заграє новими барвами!© 👍

Дай Бог, щоб так і було, як ви і прогнозуєте. Я ділюсь інформацією на сьогодні, без прикрас.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 11:58

reus написав:Сегодня общался со своим приятелем. Он небольшой застройщик. .....Специализируется на эконом панельках правый, левый берег. С 24.02.22 ни одной продажи. "Отака х...ня, малята"

Не могу вспомнить ни одной панельки, которая была бы построена НЕ монстрами строительного рынка(типа ДБК4, Аркада, Житлоинвест).
Возможно, что не владею информацией, ткните носом
Damien

Подякував: 780 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 12:05

Успіх написав:

Це - тимчасово!©

Тож, поживемо-побачимо!

Долярчик, священий Грааль ще не знайшли, якщо буде масова іпотека під 3% - буде гіпер. Або Свириденко отримає нобелівку по економіці.
BIGor

Подякував: 1458 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 12 вер, 2022 12:11

flyman написав:
  uaprofi написав:

Ухти, клас. Залишилося дочекатися ПА15Кує за таку кавалірку.
Хоча з іншого боку, на Жулянах ремонт буде в ціну майже як пів такої кавалірки.
Жуляни продати, Київ-Волинський купити, або навпаки.
Ех тре було продати без ремонта зимою і зараз би купив з ремонтом.

Я как открыл это объявление, то подумал, что следующим постом Флая будет "Уже купил, сижу в ней, пью чай"
Все как он любит - микроскопическая площадь, рядом гремящие поезда(аж две ветки!). Так тут еще бонус - в мирное время взлетающие самолеты. Пешая доступность метро? Так по Флаю любая локация, откуда человек способен дойти в течение суток до метро и не сдохнуть, является пешей доступностью
Damien

Подякував: 780 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 1026010261102621026310264 ... 12448>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему