|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:06
Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".
І як Ви відрізнили закордоном міських жителів і сільських? За знання іноземних мов - то взагалі смішно.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1459 раз.
- Подякували: 1865 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:11
BIGor написав: Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".
І як Ви відрізнили закордоном міських жителів і сільських? За знання іноземних мов - то взагалі смішно.
1. Мої знайомі дівчата (які виїхали) спілкуються з іншими переселенками. 2. Ті села і невеликі містечка, де буваю я. Виїхавших нема. На мою пораду "поїдь, світ подивись, все одно без роботи сидиш" , відповідь "та я далі обласного центру не була, куди я поїду".
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2467 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:12
BIGor написав: Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".
Хотаб прав. За кордоном в основном наше городское население. Почему? Потому что львиная доля населения Украины живёт в городах.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:18
Hotab написав: BIGor написав: Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".
1. Мої знайомі дівчата (які виїхали) спілкуються з іншими переселенками. 2. Ті села і невеликі містечка, де буваю я. Виїхавших нема. На мою пораду "поїдь, світ подивись, все одно без роботи сидиш" , відповідь "та я далі обласного центру не була, куди я поїду".
Ну тут звичайно краще з роботою деінде, чим без роботи сидіти. Західна Україна вся давно на заробітках у ЕС, і з сел і з містечок. Можливо де Ви питали - люди з іншим менталітетом.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1459 раз.
- Подякували: 1865 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:27
BIGor написав:Можливо де Ви питали - люди з іншим менталітетом.
Та звичайно, що питав я не на західній. Що мені там робити.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2467 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:30
baraka написав:Хотелки арендодателей понятны, но откуда у арендаторов бабосы будут на "аренду вверх" ? Экономика так быстро не восстановится. БОльшая часть переселенцев вернётся на освобождённые территории (спрос вниз)...
Понятия не имею. Но современные арендаторы выставляют хотелки по комплектации и эстетики арендуемого жилья выше чем до войны. У меня встречный вопрос - Кто эти люди сидящие по киевским кафе, пицериям и ресторанам?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:45
antey1969 написав: Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".
Хотаб прав. За кордоном в основном наше городское население. Почему? Потому что львиная доля населения Украины живёт в городах.
Не через це. Виїхали в більшості люди з грошима та зі знанням іноземної мови. Саме такі люди переважно мешкають у містах. Повернуться більшість, десь 80-85%. Процес повернення займе років 5 приблизно, якщо війна скінчиться у 2023-2024рр. Тому що дітям треба там довчитись, цінам на житло в Україні - впасти до цікавого рівня, економіці - почати зростати тощо.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2022 11:04
airmax78 написав: wild.tomcat написав: Феодал написав:мне нравится ваш оптимизм как вы думаете, если Украину с 2004 года кормят обещаниями (НАТО + Евроинтеграция) то где гарантия что после войны будет не так? Меня больше беспокоит как бы тут вторую Кубу не устроили, а это вполне может быть
що цікаво, він оптиміст стосовно майбутнього україни в цілому і ринку кржн зокрема, але чомусь оптимізм його весь заходиться у відні, а не в києві чи деінде в україні. а скільки подібних "оптимістів" є. у нас такий національний спорт - чим далі від україни тим більше її люблять і більше оптимізму.
Велике краще видно на відстані. А Україна стає великою країною, а українці - великим народом.
таке собі ствердження. головне щоб зір при цьому не підводив. а якщо ще врахувати що з віком він (зір) починає підводити, то подібне твердження взагалі починає загравати новими фарбами 
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2022 11:06
Прикольно вы тут фантазируете про цены на недвижку без учета недвижки. Сколько ее выбудет из строя к моменту победы? Заработает ли хоть в каком-то виде программа гос компенсации за утерянное жилье? (Кстати, помните была байка про скупщиков разбитых квартир по 10 тыщ - как они, работают?). В ЕС нас возьмут или дадут какие-то осязаемые сроки? Понимаю, что в ветке нужно поддерживать жизнь, но чтобы сферическими конями...
-
striped
-
-
- Подякував: 3624 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 жов, 2022 11:35
fler написав:Повернуться більшість, десь 80-85%.
Вы думаете такой большой процент людей не сможет ассимилироваться на новом месте? Сами ведь пишете: "Виїхали в більшості люди з грошима та зі знанням іноземної мови.". Такие за пару лет тут купят недвигу, освоятся и не совсем понятно какими коврижками их можно будет заманить обратно. Из того что я вижу вокруг себя сейчас (Испания), вернулись или планируют вернуться те кто и в Украине не особо нужны (кто просто на панике выскочил на пару месяцев в цивилизации на шару пожить). Это точно не ЦА КРЖН. А кто чего-то стоит (образованные, с норм специальностями и прямыми руками), уже заканчивают курсы испанского на А2 и возвращаться не планируют от слова совсем. Больше разговоров когда выгоднее оставшуюся недвигу в Украине сливать, сейчас за 50-70% чтобы побыстрее тут квартиру купить, или вдруг через год война закончится и можно будет повыгоднее слить. Так что определенный навес таких квартир будет точно.
-
slonomag
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
1