Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1032710328103291033010331 ... 12450>
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:06

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".

І як Ви відрізнили закордоном міських жителів і сільських? За знання іноземних мов - то взагалі смішно.
BIGor

Подякував: 1459 раз.
Подякували: 1865 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:11

BIGor написав:
  Hotab написав:Моє особисте спостереження: за кордоном зараз не сільські жителі, вони панічно бояться закордон, та і мови не знають. Там з міст. І якщо вони в Україну не повернуться...(вірніше повернуться не всі), то захарівський "навєс".

І як Ви відрізнили закордоном міських жителів і сільських? За знання іноземних мов - то взагалі смішно.

1. Мої знайомі дівчата (які виїхали) спілкуються з іншими переселенками.
2. Ті села і невеликі містечка, де буваю я. Виїхавших нема. На мою пораду "поїдь, світ подивись, все одно без роботи сидиш" , відповідь "та я далі обласного центру не була, куди я поїду".
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2467 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:12

BIGor написав:

Хотаб прав.
За кордоном в основном наше городское население.
Почему? Потому что львиная доля населения Украины живёт в городах.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:18

Hotab написав:
  BIGor написав:

1. Мої знайомі дівчата (які виїхали) спілкуються з іншими переселенками.
2. Ті села і невеликі містечка, де буваю я. Виїхавших нема. На мою пораду "поїдь, світ подивись, все одно без роботи сидиш" , відповідь "та я далі обласного центру не була, куди я поїду".

Ну тут звичайно краще з роботою деінде, чим без роботи сидіти. Західна Україна вся давно на заробітках у ЕС, і з сел і з містечок. Можливо де Ви питали - люди з іншим менталітетом.
BIGor

Подякував: 1459 раз.
Подякували: 1865 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:27

BIGor написав:Можливо де Ви питали - люди з іншим менталітетом.

Та звичайно, що питав я не на західній. Що мені там робити.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2467 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:30

baraka написав:Хотелки арендодателей понятны, но откуда у арендаторов бабосы будут на "аренду вверх" ? Экономика так быстро не восстановится. БОльшая часть переселенцев вернётся на освобождённые территории (спрос вниз)...

Понятия не имею.
Но современные арендаторы выставляют хотелки по комплектации и эстетики арендуемого жилья выше чем до войны.
У меня встречный вопрос - Кто эти люди сидящие по киевским кафе, пицериям и ресторанам?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 10:45

antey1969 написав:

Хотаб прав.
За кордоном в основном наше городское население.
Почему? Потому что львиная доля населения Украины живёт в городах.

Не через це. Виїхали в більшості люди з грошима та зі знанням іноземної мови. Саме такі люди переважно мешкають у містах. Повернуться більшість, десь 80-85%. Процес повернення займе років 5 приблизно, якщо війна скінчиться у 2023-2024рр. Тому що дітям треба там довчитись, цінам на житло в Україні - впасти до цікавого рівня, економіці - почати зростати тощо.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 11:04

airmax78 написав:
  wild.tomcat написав:
  Феодал написав:мне нравится ваш оптимизм
как вы думаете, если Украину с 2004 года кормят обещаниями (НАТО + Евроинтеграция) то где гарантия что после войны будет не так?
Меня больше беспокоит как бы тут вторую Кубу не устроили, а это вполне может быть

що цікаво, він оптиміст стосовно майбутнього україни в цілому і ринку кржн зокрема, але чомусь оптимізм його весь заходиться у відні, а не в києві чи деінде в україні.
а скільки подібних "оптимістів" є. у нас такий національний спорт - чим далі від україни тим більше її люблять і більше оптимізму.

Велике краще видно на відстані. А Україна стає великою країною, а українці - великим народом.

таке собі ствердження. головне щоб зір при цьому не підводив. а якщо ще врахувати що з віком він (зір) починає підводити, то подібне твердження взагалі починає загравати новими фарбами :)
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 11:06

Прикольно вы тут фантазируете про цены на недвижку без учета недвижки. Сколько ее выбудет из строя к моменту победы? Заработает ли хоть в каком-то виде программа гос компенсации за утерянное жилье? (Кстати, помните была байка про скупщиков разбитых квартир по 10 тыщ - как они, работают?). В ЕС нас возьмут или дадут какие-то осязаемые сроки?
Понимаю, что в ветке нужно поддерживать жизнь, но чтобы сферическими конями...
striped

Подякував: 3624 раз.
Подякували: 733 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 жов, 2022 11:35

fler написав:Повернуться більшість, десь 80-85%.

Вы думаете такой большой процент людей не сможет ассимилироваться на новом месте? Сами ведь пишете: "Виїхали в більшості люди з грошима та зі знанням іноземної мови.". Такие за пару лет тут купят недвигу, освоятся и не совсем понятно какими коврижками их можно будет заманить обратно.
Из того что я вижу вокруг себя сейчас (Испания), вернулись или планируют вернуться те кто и в Украине не особо нужны (кто просто на панике выскочил на пару месяцев в цивилизации на шару пожить). Это точно не ЦА КРЖН. А кто чего-то стоит (образованные, с норм специальностями и прямыми руками), уже заканчивают курсы испанского на А2 и возвращаться не планируют от слова совсем.
Больше разговоров когда выгоднее оставшуюся недвигу в Украине сливать, сейчас за 50-70% чтобы побыстрее тут квартиру купить, или вдруг через год война закончится и можно будет повыгоднее слить. Так что определенный навес таких квартир будет точно.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1032710328103291033010331 ... 12450>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему