Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Концепция домов 2000гг? Кто покупатель? Молодая семья, для которой нужны детские площадки, колясочные, небольшие спальни - детские? Айтишники? Братки из 90х? Хрущевки - соц жилье, с концепцией удовлетворения базовой потребности - не умереть от холода на улице.
в Европе с изменением общества, происходит и реновация, реконструкция старья под новый уклад
Последний раз редактировалось Бетон Ср 15 фев, 2023 16:38, всего редактировалось 2 раз(а).
cherchiltank писал(а):А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
Ніт. Забудьте. Припаркуватись в районі Маріїнського парку скоро можна буде тільки у паркінгу біля Арсенальної за смішні 60 грн. за годину.
cherchiltank писал(а):А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
Ніт. Забудьте. Припаркуватись в районі Маріїнського парку скоро можна буде тільки у паркінгу біля Арсенальної за смішні 60 грн. за годину.
cherchiltank писал(а):Доречі знайшов однокімнатну новобудові що не встигла застаріти - правда коштує 2000 за метр ну але нове люкс і шик - світлопарк - не знаю де це але впевнений що там тихо затишно і все нове
Це ж не аппс і не затхлий Печерськ, а новий і прогресивний район да і ремонт - видно що йому не 15 років - стиль модерн краса і сучасність - підкажіть міняти мою аппс на Печерську на цю квартиру поки 15 річний паркет не висох чи ні?)
Зрозумійте, житлова нерухомість - це про емоції та враження. Так, СП занодиться в ацкій дупі, алеж потрапляєшь на територію, а там все нове, радує очей, ландшафтний дизайн, і т.ін. Життя вирує. Потрапляєшь до вашого будинку на Печерську - а там тоска тосклівая. Жодної людини. Навколо Київ 70-х. Тому люди обирають СП. Хоча між СП та вашим будинком я б обрав Ваш будинок звісно. Але серцю не накажешь. Хто переїжджає з поха (Ромасік, є й такі) - той обере СП без варіантів.
В осбб запропоную покрасити фасад як у світлопарку - в яскраві кольори, щоб емоції визивало, може ще домовлюся щоб обидва метро закрили що не було цього скупчення людей та урбаністики, думаю Київрада розширить панаса мирного на 3 смуги для машин щоб люди їздили та милувались, охорону розженемо і поставимо кодовий замок сучасний по відбитку пальця, тоді може я зможу дотягнутися до прекрасног, дякую вам за цінні поради)
З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.
cherchiltank писал(а):Доречі знайшов однокімнатну новобудові що не встигла застаріти - правда коштує 2000 за метр ну але нове люкс і шик - світлопарк - не знаю де це але впевнений що там тихо затишно і все нове
Це ж не аппс і не затхлий Печерськ, а новий і прогресивний район да і ремонт - видно що йому не 15 років - стиль модерн краса і сучасність - підкажіть міняти мою аппс на Печерську на цю квартиру поки 15 річний паркет не висох чи ні?)
Зрозумійте, житлова нерухомість - це про емоції та враження. Так, СП занодиться в ацкій дупі, алеж потрапляєшь на територію, а там все нове, радує очей, ландшафтний дизайн, і т.ін. Життя вирує. Потрапляєшь до вашого будинку на Печерську - а там тоска тосклівая. Жодної людини. Навколо Київ 70-х. Тому люди обирають СП. Хоча між СП та вашим будинком я б обрав Ваш будинок звісно. Але серцю не накажешь. Хто переїжджає з поха (Ромасік, є й такі) - той обере СП без варіантів.
В осбб запропоную покрасити фасад як у світлопарку - в яскраві кольори, щоб емоції визивало, може ще домовлюся щоб обидва метро закрили що не було цього скупчення людей та урбаністики, думаю Київрада розширить панаса мирного на 3 смуги для машин щоб люди їздили та милувались, охорону розженемо і поставимо кодовий замок сучасний по відбитку пальця, тоді може я зможу дотягнутися до прекрасног, дякую вам за цінні поради)
Просто запустить петицію про розширення Печерського ринку.
airmax78 писал(а):З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.
Ви що, працювали в ОП ЖК Рибальський? Така риторика, щоб навики не втрачати?
Последний раз редактировалось reus Ср 15 фев, 2023 16:44, всего редактировалось 1 раз.
maza5 писал(а):Не вже це такі скадні речі для розуміння??
Навіщо брехати з кубатурою? Що соромно жити в 33 кв.метрах? Там не було 40 квадратів площ, не треба нервуватись, все сходиться, просто ви надурили з площею Чи ви серйозно стверджуєте, що дефіцитні однухи продавались по ціні трьох, цей Зубик зовсім лох?
А ще, колись у майбутньому (можливо не всі ми доживемо, але наші діти - точно) - в Рибальському будуть канали. Повноводні канали по яких можна буде вийти у Дніпро і плити куди дивляться очі, до Чорного моря, в греки, і далі в Середземне і далі... Тобто Рибальський буде пов'язаний з усім світом водною артерією. Це неможливо переоцінити.