Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1082410825108261082710828 ... 12848>
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 11:24

airmax78 писал(а):
  reus писал(а):
  airmax78 писал(а):+20% - это ни о чем. +50% - лучше. Но чтобы появился рынок необходимо чтобы цены быстро сделали x2. Иначе нашего человека расшевелить трудно. Так это работает.

Приходит человек в автосалон и интересуется, сколько стоит автомобиль его мечты. Ему называют цену, а он нет, не буду покупать, т. к. дешево, дождусь, повышения на 50%, тогда и возьму. Так это работает :D
Это мне напоминает анекдот 90-х
Встречаются два "новых русских". Один другому:
- Гля, галстук купил! Штуку двести баксов отдал!
- Дурак ты - вон за углом такие же по штуке пятьсот!

Вы ничего не поняли. Когда автомобиль сегодня стоит 25куе, завтра стоит 24куе, послезавтра 23.5куе. Толпа тупо смотрит и ждет когда он будет стоить 12куе.
Когда автомобиль сегодня стоит 25куе, завтра 27куе, а послезавтра его уже нет - начинают заносить деньги менеджерам автосалона.

Одразу видно спеціаліста від продаж авто))) В нерухомості такі загони працюють, на ринку нових авто - ні.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 11:41

vitaliian писал(а): В Украине особо некуда припарковать деньги, в этом боль и беда.

Вас не пускают на биржу, ограничивают покупку американских ETF, как европейцам или запрещают покупать недвижимость за рубежом? Возможно причина в том, что вы не можете себе признаться, что ограничены информацией и поэтому инвестируете исключительно в киевскую недвижимость. Поэтому, для вас Киев - это лучшее место на земле и альтернативы для инвестирования не существует.
Richi

С нами с: 25.09.08
Благодарил (а): 946 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 11:42

airmax78 писал(а):
  reus писал(а):
  airmax78 писал(а):+20% - это ни о чем. +50% - лучше. Но чтобы появился рынок необходимо чтобы цены быстро сделали x2. Иначе нашего человека расшевелить трудно. Так это работает.

Приходит человек в автосалон и интересуется, сколько стоит автомобиль его мечты. Ему называют цену, а он нет, не буду покупать, т. к. дешево, дождусь, повышения на 50%, тогда и возьму. Так это работает :D
Это мне напоминает анекдот 90-х
Встречаются два "новых русских". Один другому:
- Гля, галстук купил! Штуку двести баксов отдал!
- Дурак ты - вон за углом такие же по штуке пятьсот!

Вы ничего не поняли. Когда автомобиль сегодня стоит 25куе, завтра стоит 24куе, послезавтра 23.5куе. Толпа тупо смотрит и ждет когда он будет стоить 12куе.
Когда автомобиль сегодня стоит 25куе, завтра 27куе, а послезавтра его уже нет - начинают заносить деньги менеджерам автосалона.

Т. е. Вы уверенны в том, что во время полномасштабной войны народ поверит в повышение цен на недвигу и ломанется покупать? Ну может, найдется несколько неадекватов :D
reus

С нами с: 21.03.12
Благодарил (а): 430 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 11:46

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

gonchik74 писал(а):Одразу видно спеціаліста від продаж авто))) В нерухомості такі загони працюють, на ринку нових авто - ні.
Такі загони, можливо працюють у мирний час.
reus

1
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 11:48

Щось сьогодні раненько почався черговий приход не адекватного позитива із-за бугра))
Ви ще не зрозуміли який ми прошли шлях за цей рік?
Ми плавно заїзжаємо в економіку 99-го року.
Зарплати 6-8-10 тисяч максимум.
Оренда в столиці окремої квартири, зауважу не за 30 км від кільцевої, а в пішій доступності від трамвая чи метро можлива за 3000 грн, або 80 доларів. Це вам ні про що не говорить?
Постійні витрати домогосподарств будуть формувати дуже дорога їжа, послуги, у домогосподарств не буде можливості відкладати на авто, квіточки і капітальні витрати. Хоча і раніше структура витрат домогосподарствму нас була явно не європейська, а зараз ми прийшли до африканської моделі, де в голові тільки дві потреби: що поїсти і як помитися.
Високий рівень безробіття буде пригнічувати попит і можливість заощаджувати. Дуже багато сімей мають зараз безробітних і сім'ї витрачають 100% дохода, а іноді і більше за рахунок минулих періодів, бо частенько з 2-х, 3-х працюючих залишився один.
Навіть в столиці деякі роботодавці зараз не соромляться пропонувати роботу за 5000 грн.
І ви ще мрієте про плюс 50% до якого рівня? До 2008-го року?
А ще 7 мільйонів виїхало, скільки повернеться після закінчення активних бойових дій?
Ну може 2 мільйона справжніх пітріотів...
Звільниться купа нерухомості, ринок аренди про це вже кричить.
А головне це економіка, а там повний капут, а що буде без 3-х ярдів доларів в місяць допомоги я навіть моделювати не хочу, бо забанять на місяць.
Ось такі перспективи, які не можуть всі побачити і зрозуміти.
somilitark

С нами с: 30.12.09
Благодарил (а): 708 раз.

5
5
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 12:06

reus писал(а):
  gonchik74 писал(а):Одразу видно спеціаліста від продаж авто))) В нерухомості такі загони працюють, на ринку нових авто - ні.

Ринок так працює завжди: споживачам потрібний обмежений ресурс, в ідеалі дефіцитний, що зростає у ціні.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 12:14

Richi писал(а):Вероятно, имеется ввиду психологический аспект. Недвижимость, как и акции – это не магазин, распродажи только отпугивают не подготовленного покупателя.

Саме тому деякі купують 2/3 квартири, а інша частина іде бонусом з уламками колишньої сім'ї, або з прописаною людиною яка відбуває покарання, але люди заплющують очі на деякі "недоліки", бо ціна зменшена на половину від звичайної?
Ох, щось тут публіка із ландонів дуже далека в усіх змістах від українського ринка нерухомості.
Всі ці змістовні теорії мотивації не працюють на найнижчому рівні по піраміді Маслоу, нерухомість для більшості громадян залишається тільки мрією, тут рулить правило: хотів купити хочаб Фольс з салона, но купив поюзану Таврію, тобто на то на що вистачило грошей...
Последний раз редактировалось somilitark Пт 17 мар, 2023 12:22, всего редактировалось 1 раз.
somilitark

С нами с: 30.12.09
Благодарил (а): 708 раз.

5
5
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 12:15

airmax78 писал(а):
  reus писал(а):

Ринок так працює завжди: споживачам потрібний обмежений ресурс, в ідеалі дефіцитний, що зростає у ціні.

Ви знаєте, як працює ринок, тому втрачаєте, а я не знаю, тому маю цікаві угоди. :D
reus

1
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 12:20

reus писал(а):
  airmax78 писал(а):Ринок так працює завжди: споживачам потрібний обмежений ресурс, в ідеалі дефіцитний, що зростає у ціні.

Ви знаєте, як працює ринок, тому втрачаєте, а я не знаю, тому маю цікаві угоди. :D

Що я втрачаю? Я перетворив 85кв.м Голосухи на 95 кв.м псевдомодних мопів в центрі міста + 2 паркомісця. Грошей власних додатково майже не вкладав.
Ви хочете щоб я втрачав, але перехочете.
airmax78

С нами с: 25.10.12
Благодарил (а): 992 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пт 17 мар, 2023 12:23

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Я так розумію, що згідно правил ринку, мені не треба було чекати знижку -45%, а купувати коли хотєлка буде великою? :D
reus

1
  #<1 ... 1082410825108261082710828 ... 12848>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор