Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Хто тут запитував про рокету КРЖН? Ось вона, вже на старті: Для початку, потрібно хоча б приїхати на стартову площадку у Київ, а потім вже мріяти про ракету
На стартовому майданчику працюють професіонали. Моя задача - своєчасне фінансування.
airmax78 написав:Капец вы себе противоречите. С одной стороны - зубожіння і нікому нічого не потрібно. З іншого боку звідкись будуть з'являтись все більш преміальні будинки? Для кого???
Невже Ви думаєте, що на вашу квіточку не побудують більш круту квіточку, що посуне її.
airmax78 написав:Капец вы себе противоречите. С одной стороны - зубожіння і нікому нічого не потрібно. З іншого боку звідкись будуть з'являтись все більш преміальні будинки? Для кого???
Невже Ви думаєте, що на вашу квіточку не побудують більш круту квіточку, що посуне її.
Ну якшо побудують, та ще массово - то означатиме що попит буде. То чого мені тоді за квітку хвилюватись? Улетить якщо побажаю продати.
Ну якшо побудують, та ще массово - то означатиме що попит буде. То чого мені тоді за квітку хвилюватись? Улетить якщо побажаю продати.
А що сталося з тими квіточками преміум сегменту приміром з 2008-2013 років, невже перейшли в лакшері сегмент за 10-15 років. Люди тоді теж кілотони грошей вкидували. Невже плин часу, нові модні тенденції не знецінити їх нерухомість відносно вашої? І які причини новій нерухомості через 10-15 років не знецінити вашу квіточку.