Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
5396669 написав:Кстати хочу прикупить там коммерцию - предложения ноль!
коммерцию годами ищут. чтобы всё звёзды сошлись.
От і в моєму ЖК залишилось менше 5% комерції, хоч ще не всі будинки збудовані! https://riel-city.riel.ua/komertsijna-neruhomist От куди чиновники вкладають кошти... - напоркуа їм бавитись зі здачею квартир
Тож комерцію у новобудові потрібно брати на стадії - "ставимо паркан і вагончик охорони"
5396669 написав:Кстати хочу прикупить там коммерцию - предложения ноль!
коммерцию годами ищут. чтобы всё звёзды сошлись.
От і в моєму ЖК залишилось менше 5% комерції, хоч ще не всі будинки збудовані! https://riel-city.riel.ua/komertsijna-neruhomist От куди чиновники вкладають кошти... - напоркуа їм бавитись зі здачею квартир
Тож комерцію у новобудові потрібно брати на стадії - "ставимо паркан і вагончик охорони"
На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого? А він, знервовано, бо йому за оренду треба 45 кг/міс заплатмти(на око, площа десь 50 квадратів,😳 Прбочу сусіда, поцікавлюсь скільки він за свій взуттєвий платить (під кінець Ковіда було 30 кг, десь за 35 квадратів
Bolt написав:На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого?
сравнили розницу с интернетом. скоро всё будете покупать в интернете и забирать в почтомате.
Bolt написав:На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого?
сравнили розницу с интернетом. скоро всё будете покупать в интернете и забирать в почтомате.
Не всегда разница. Например запчасти к машине покупаю, приблизительно смотрю сколько стоит и у них как правило, столько же.
Bolt написав:На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого? А він, знервовано, бо йому за оренду треба 45 кг/міс заплатмти(на око, площа десь 50 квадратів,😳 Прбочу сусіда, поцікавлюсь скільки він за свій взуттєвий платить (під кінець Ковіда було 30 кг, десь за 35 квадратів
Було б цікаво...
Отаку комерцію здавати за 45Кгрн і в вус не дути! Живеш в своє задоволення/насолоджуєшся життям... і НЕ приймаєш участі в "щурячих перегонах"!
Успіх написав:Отаку комерцію здавати за 45Кгрн і в вус не дути! Живеш в своє задоволення/насолоджуєшся життям... і НЕ приймаєш участі в "щурячих перегонах"!