Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
5396669 писал(а):Кстати хочу прикупить там коммерцию - предложения ноль!
коммерцию годами ищут. чтобы всё звёзды сошлись.
От і в моєму ЖК залишилось менше 5% комерції, хоч ще не всі будинки збудовані!
От куди чиновники вкладають кошти... - напоркуа їм бавитись зі здачею квартир
Тож комерцію у новобудові потрібно брати на стадії - "ставимо паркан і вагончик охорони"
На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого? А він, знервовано, бо йому за оренду треба 45 кг/міс заплатмти(на око, площа десь 50 квадратів,😳 Прбочу сусіда, поцікавлюсь скільки він за свій взуттєвий платить (під кінець Ковіда було 30 кг, десь за 35 квадратів
Bolt писал(а):На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого?
сравнили розницу с интернетом. скоро всё будете покупать в интернете и забирать в почтомате.
Bolt писал(а):На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого?
сравнили розницу с интернетом. скоро всё будете покупать в интернете и забирать в почтомате.
Не всегда разница. Например запчасти к машине покупаю, приблизительно смотрю сколько стоит и у них как правило, столько же.
Bolt писал(а):На минулому тижні був на Південному, ззаду, від Щирецької де будівельне продають. Лічильник треба було. купити. Короче продавець каже, що він коштує 550 грн, а я говорю, що в інтернеті він коштує приблизно 450 грн, ну нехай доставка ще 50, чому так дорого? А він, знервовано, бо йому за оренду треба 45 кг/міс заплатмти(на око, площа десь 50 квадратів,😳 Прбочу сусіда, поцікавлюсь скільки він за свій взуттєвий платить (під кінець Ковіда було 30 кг, десь за 35 квадратів
Було б цікаво...
Отаку комерцію здавати за 45Кгрн і в вус не дути! Живеш в своє задоволення/насолоджуєшся життям... і НЕ приймаєш участі в "щурячих перегонах"!
Успіх писал(а):Отаку комерцію здавати за 45Кгрн і в вус не дути! Живеш в своє задоволення/насолоджуєшся життям... і НЕ приймаєш участі в "щурячих перегонах"!