Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1121511216112171121811219 ... 12412>
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 10:21

reus написав:
  барабашов написав:Это завсегда
Но после вас
И после вашего доната на мавики в размере 45% от отжатого у напуганного тьмой лошка бетона.

У меня нет таких проблем. А ЗСУ за время полномасштабной войны я помог больше, чем 45% от заработанного на этой сделке.

повага
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 10:28

покращення хрущей

<iframe src="https://embed.wave.video/G4JvvzuTpgt7FhvC" height="315" width="560" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 10:39

airmax78 написав:
  adeges написав:
  airmax78 написав:Єоселя бумить - капець. Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках.

Це точно, 380 виданих кредитів на 20.4 млн доларів у Києві - це бум, що капець.

Тільки один банк, за яким слідкую, не лідер єоселі, ковбасить по півярда грн. на місяць. Знову ж таки, кажу, коли з'явиться на графіках - всі вже відчують це у цінах.

Де ви таке бачите? Я знаю, що на сьогодні це проблема, у людей, які спробували продати покупцю через є оселю вже 4й місяць угода висіть - банк ніяк не погодить...люди вже давно продали б, але зачепилися з є оселею и тепер в цьому болоті зав'язли...Рил з агенції також не рекомендує зв'язуватись, тому що вірогідність втратити час більша ніж продати.Є такі діячи, які за літо 2 залога отримали з повітря, тому що є-оселя не змогла більше місяця надати кошти і договір розривали на користь продавця.
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 10:49

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Rack написав:
  adeges написав:
  airmax78 написав:Єоселя бумить - капець. Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках

Це точно, 380 виданих кредитів на 20.4 млн доларів у Києві - це бум, що капець.

Тільки один банк, за яким слідкую, не лідер єоселі, ковбасить по півярда грн. на місяць. Знову ж таки, кажу, коли з'явиться на графіках - всі вже відчують це у цінах.

Де ви таке бачите? Я знаю, що на сьогодні це проблема, у людей, які спробували продати покупцю через є оселю вже 4й місяць угода висіть - банк ніяк не погодить...люди вже давно продали б, але зачепилися з є оселею и тепер в цьому болоті зав'язли...Рил з агенції також не рекомендує зв'язуватись, тому що вірогідність втратити час більша ніж продати.Є такі діячи, які за літо 2 залога отримали з повітря, тому що є-оселя не змогла більше місяця надати кошти і договір розривали на користь продавця.
О, полезно. А то мне постоянно спрашивают, продаёте через е-оселю. Теперь буду говорить, что нет
Я так понимаю, всё что с приставкой "е" производное от знаменитого "на..".." балово, кроме шуточного сервиса е-батюшка
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 10:55

beee написав:
Rack написав:
  adeges написав:Тільки один банк, за яким слідкую, не лідер єоселі, ковбасить по півярда грн. на місяць. Знову ж таки, кажу, коли з'явиться на графіках - всі вже відчують це у цінах.

О, полезно. А то мне постоянно спрашивают, продаёте через е-оселю. Теперь буду говорить, что нет
Я так понимаю, всё что с приставкой "е" производное от знаменитого "на..".." балово, кроме шуточного сервиса е-батюшка
У вас ніби об'єкти не в тій ціновій категорії, щоб під єоселю підпадати
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 11:08

airmax78 написав:Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках.

Наскільки розумію, навіть повномасштабна війна не знизила ціни до "дна зРадіо"?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 12:11

Faceless написав:
  airmax78 написав:Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках.

Тому що США і ЄС дають гроші в бюджет України.
Кожна друга гривня в бюджеті - чужа.
Тому курс тримають не вище 40.
Зброю - в основному також дають в борг. :oops:
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 12:25

Faceless написав:

Он привязывал обвал к росту учётной ставки в США. Как я и думал такой зависимости нет. Есть зависимость от учётной ставки НБУ, выбор где держать деньги под 18% в овгз или под 7% в арендном бизнесе. И то зависимость условная, с лагом в несколько лет. Поскольку интересно выскочить из недвижимости без потерь.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 12:56

Я даже сначала поверил, так распиарили, но теперь у меня сложилось впечатление, что тут, как и везде у нас, вмешалась коррупционная составляющая...И не удивлюсь, что в банках, таки, сделки есть, но мы их не увидим)) город засыпает, мафия просыпается.
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 вер, 2023 13:03

Відповідь обвалістам:
https://www.epravda.com.ua/publications ... 14/704296/
iva64

Подякував: 48 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

#<1 ... 1121511216112171121811219 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему