Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
"Щоб ті, хто захищає, лікує та вчить Україну, отримали своє житло". мілліонери, що скручують лічильники і купують телевізори по 10 куе начебто під программу не підпадають. чи вже купив посвідчення УБД?
по перше, я запитав чи можна робити переуступку кредиту? по друге, "для всіх інших 7%"
"Щоб ті, хто захищає, лікує та вчить Україну, отримали своє житло". мілліонери, що скручують лічильники і купують телевізори по 10 куе начебто під программу не підпадають. чи вже купив посвідчення УБД?
по перше, я запитав чи можна робити переуступку кредиту? по друге, "для всіх інших 7%"
Впевнений що не можна, для яких інших - є умови програми - почитайте, зараз кредит в банках від 30 відсотків - ніяких 7 для всіх інших нема
cherchiltank написав:Впевнений що не можна, для яких інших - є умови програми - почитайте, зараз кредит в банках від 30 відсотків - ніяких 7 для всіх інших нема
cherchiltank написав:Впевнений що не можна, для яких інших - є умови програми - почитайте, зараз кредит в банках від 30 відсотків - ніяких 7 для всіх інших нема
Я таки недооцінив зацікавленість західних інвесторів в Україні. Її більше, ніж я міг уявити, і плани набагато грандіозніші. І навіть не чекаючи кінця війни