Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:Если взять цены 2019 года на бытовую технику и большинство товаров для ремонта то они подорожали в долларе на 30-40%. И не только в Украине. ПС коммунальные услуги и продукты ещё свое нагонят.
Так отож. В понеділок їздив оглядати трохи зданого бетону якраз 2019 р. покупки. Наче все норм-жодних зауважень в оглядовий лист не писав, але постає питання: що робити далі? Продавати поки нема бажання а робити ремонти по цих цінах та ще й під зиму не бачу сенсу З іншого боку, керуюча компанія озвучила тариф на обслуговування-18 грн/метр, що для "комфорту" далеко не в центрі досить не скромно, я сподівався десь на 12-13. До речі, дехто тут писав в 2022 що "стройкі фсьо" але тим не менш будують і наступні черги.
Это что за застройщик с 18 грн кв. метр за комфорт? Столица?
начал я вникать в еоселю. очень интересно. если купить 1к и сдавать в аренду, то платежи от аренды гасят 10летний кредит. Думаю, как война закончится, сразу же побегу покупать
т.е. квартира на шару через 10 лет
кстати, вопрос: а кредит еоселя переступать можно?
"Щоб ті, хто захищає, лікує та вчить Україну, отримали своє житло". мілліонери, що скручують лічильники і купують телевізори по 10 куе начебто під программу не підпадають. чи вже купив посвідчення УБД?
Олежан написав:начал я вникать в еоселю. очень интересно. если купить 1к и сдавать в аренду, то платежи от аренды гасят 10летний кредит. Думаю, как война закончится, сразу же побегу покупать
т.е. квартира на шару через 10 лет
кстати, вопрос: а кредит еоселя переступать можно?
Только если вы учились с зелей в одной школе Тогда и стояк "круш" вам оформят в кредит