Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Hotab написав:Серйозно розглядаю по е-оселі (я так розумію під 7%) купити щось біля 3к квартири, або таун(дуплекс) . З площею близько 80 (якщо для квартири) або 100 метрів (якщо дуплекс) Знаю про вимоги щодо свіжості обʼєкта. Які ЖК можна розглядати? Цікавить в межах міста.
Варшавский плюс. 100 куе 90 м2 во двор. Е-оселя До 3-х лет
Это так, навскидку. Искать у собственника и планировку получше. Но обязательно окна во двор.
vitaliiangel написав: сегодня был проездом в одном райцентре, где раньше (в 2007-2008) бывал 1-2р в месяц. Перемены нехорошие. Людей стало ощутимо меньше. Начинаю верить, что заграницей наших 6млн. На базаре закрылось половина магазинов. На львовском направлении поезда едут забитые
Нарешті, щось доходить. Ще півроку - і дійде до усіх.
Hotab написав:Серйозно розглядаю по е-оселі (я так розумію під 7%) купити щось біля 3к квартири, або таун(дуплекс) . З площею близько 80 (якщо для квартири) або 100 метрів (якщо дуплекс) Знаю про вимоги щодо свіжості обʼєкта. Які ЖК можна розглядати? Цікавить в межах міста.
Это так, навскидку. Искать у собственника и планировку получше. Но обязательно окна во двор.
kingkongovets , голосуха може не пройти по прайсу за 1 кв м . По Києву коефіцієнт 2.5 на середню вартість житла в Україні. Тобто десь треба до 50 кгрн за метр. А так то Варшавський мені «не гарно, не погано» , голосуха цікавіше. Мене б Кампус влаштував, але там більше 3 років
в європейській столиці в новобуді 1166уе м2, це дорого (навіть, з вікнами в двір)?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 жов, 2023 23:33, всього редагувалось 1 раз.
vitaliiangel написав:с каким интервалом сейчас ездит метро?
До Ирпеня? (прости, не удержался) Я думаю никто точно не ответит. В вечернее время график удлиняется. Глянул Голосеево по условиям. От 51 до 57 кгрн за метр , 3к - это 85 метров. Застройщик может дать рассрочку на 2 года. Если 50% сразу, а остальное на 2 года, то по 100 кгрн в месяц. В принципе подъемно. Вопрос пока открытый «точно ли безопасно счас вкладывать в Киев» . Я в Херсоне аэродром на 90 квадратов уже имею.
vitaliiangel написав:с каким интервалом сейчас ездит метро?
До Ирпеня? (прости, не удержался) Я думаю никто точно не ответит. В вечернее время график удлиняется. Глянул Голосеево по условиям. От 51 до 57 кгрн за метр , 3к - это 85 метров. Застройщик может дать рассрочку на 2 года. Если 50% сразу, а остальное на 2 года, то по 100 кгрн в месяц. В принципе подъемно. Вопрос пока открытый «точно ли безопасно счас вкладывать в Киев» . Я в Херсоне аэродром на 90 квадратов уже имею.
Вопрос везения, я бы сказала что что-то в 90 квадратах надо поправить, как в консерватории
В Берестейський подзвоніть: він кілька років як побудований але наче підходить під програму і є непродані квартири. Хоча і довго будували його але якість норм, стіни цегляні, що зараз в цій ціні не часто і метро в кількох хвилинах пішки. Один мінус там-ВЧ під вікнами.
Згадав ще Інтергалівський Сіті Хаб неподалік Вокзальної. Там один будинок збудований але наче ще не ввели в есплуатацію: https://lun.ua/uk/жк-city-hub-київ https://city-hub.com.ua/?utm_source=lun ... _term=6861 п.с. В Інтергала дуже часто договори доволі дискримінаційні і керуючі компанії не дуже ІМХО По конкретно цьому будинку не читав їх пісульки. п.п.с. Чомусь з ЛУНа по дебільному копіюється адреса, потрібно весь рядок в моєму повідемленні копіювати і потім через "пошук" знаходити. Тому додаю ще й сайти ЖК.
Востаннє редагувалось drevlyanin в Чет 19 жов, 2023 01:06, всього редагувалось 5 разів.