Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1789517896178971789817899 ... 17909>
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:08

Тобто насправді ти поділив людей на 2 групи:
1. Чогось досягли, щось мають в цій країні. Тому вони і хочуть щоб вона була .
2. Халамидники в злиднях, бездарі, які думають що якщо вони кинуть свою воюючу країну на погибель, то ух як заживуть за кордоном!! Ти віриш в це? Що «ух заживуть»?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 28 тра, 2026 09:18, всього редагувалось 2 разів.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2610 раз.

Профіль

7
8
5
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:16

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:трактористи знають що мир лише зашкодить (бо він тимчасовий) , але все одно хочуть тимчасовий мир , щоб вискочити і далі хай країна зникає?

ще хотів спитати ти на повному серйозі вимагаєш від "тракториста" мати мислення державника, та принести себе / свою родину в самопожертву? Ми ж говоримо про суспільство 21-століття, а не про колонію мурашок.
Те ж саме будуть робити (і вже роблять, скуповуючи квартири в Іспанії) громадяни Польщі, потім Чехії та решти
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:23

Это к вопросу "а зачем вы все это пишите?":
ТЦК все частіше перетворюються на місця несвободи громадян, а влада реагує на це лише після публічного резонансу, —Лубінець

Уповноважений з прав людини розповів про один із таких прикладів — Білоцерківський ТЦК та СП. Наприкінці минулого року були надані офіційні рекомендації щодо умов утримання військовозобов'язаних та організації роботи. Однак, попри минулі зауваження, протягом кількох місяців вони їх так і не усунули. Ситуація набула розголосу після того, як один із громадян, який перебував у ТЦК, оприлюднив відео з умовами перебування.

За словами Лубінця, лише після публічного резонансу на об’єкті почалися зміни: були направлені ремонтні бригади та розпочато оновлення матеріально-технічної бази й умов утримання.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:35

Вадік може називати себе я хоче.
Я вкладаю в термін "тракторист" наступне: це людина - якісь життя якої не постраждає, або мало постраждає при зміні країни. Це людина яка може безболісно переїхати, не обтяжена зайвим майном чи локальним бізнесом, для якої з прагматичної точки зору нема сенсу жити/воювати десятиліттями до останньої верби.
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:41

Hotab написав:Халамидники в злиднях, бездарі, які думають що якщо вони кинуть свою воюючу країну на погибель, то ух як заживуть за кордоном!! Ти віриш в це? Що «ух заживуть»?

в 90-х Закарпаття це була фактично заробітчанська область. Тому я маю безліч прикладів що, так заживуть. Як вже написав Хантер, для пересічного в Україні планка на підлозі. Якщо в умовній Чехії він зможе працювати і ніхто його по дорозі в буса не закине, а ввечері від в корчмі випє чеського пива, то що ще потрібно цьому "трактористу" для щастя?
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:43

prodigy написав:а теплиця працює автономно? там теж треба працювати, чи наймати працівників (мінімум двох)
Зрозумійте наступне
1 Ви потрапили в маніпуляцію лада.
Пояснюю
Коли я написав що з Україною нічого не станеться він в черговий раз затягнув пісеньку що я ЗАЛЕЖУ ВІД КІЛЬКОСТІ населення
2 Я Відповів що мені по цимбалам кількість населення, бо я свої витрати зможу перекрити працею 3 години в день...
Тут наш совок виліз і перекинув на фермерство , типу що я тоді буду сам вирощувати картоплю..
Ви на це повелися...

Тому ще раз
1 Я можу СВОЄЮ працею на протязі ТРЬОХ годин в день забезпечити себе навіть працюючи в сільському господарстві
2 Моя праця на себе в сільському господарстві (якщо не дай Бог це відбудеться) буде кардинально відрізнятись від того що Ви бачили
Я не буду лопатою підгортати і викопувати/закопувати картоплю
Я просто знайду щось ефективне, вкладу туди море грошей для автоматизацію і все.

Тому висновок
Я тому й показую , що кількість населення в сьогоднішніх умовах, поки воно рівні 15-30 млн осіб - для України проблем не несе.
А з цього діапазону, ( менше 15 млн ) Україна може вивалитись тільки в тому випадку якщо наступних 70 років у нас ковід буде замінятись війною і навпаки.
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3047 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:45

Letusrock написав:
  Hotab написав:Мені здається ти хворий, коли несеш якусь дурь про «трактористів». Теорія сиплеться вмить.

Вадік може називати себе я хоче.
Я вкладаю в термін "тракторист" наступне: це людина - якісь життя якої не постраждає, або мало постраждає при зміні країни. Це людина яка може безболісно переїхати, не обтяжена зайвим майном чи локальним бізнесом, для якої з прагматичної точки зору нема сенсу жити/воювати десятиліттями до останньої верби.

понятно
"тракторист" это алканавт или бомж
Прохожий

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1466 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 09:47

Ой+ написав:
  budivelnik написав:Простий приклад
В мене електромобіль , який можна заряжати по нічному тарифу і який при повному заряді батареї пройде 400+ км а вартість цього заряду буде менше ніж 250 грн...
Як думаєте , якщо я за три години натаксую на 1200-1500 грн і буду так таксувати 20 днів в місяць (по 3 години) і проїзжати 100 км( це якраз вистарчить для 1500 грн виручки) - то мені вистарчить грошей на себе

Ось і ввесь секрет користування електричками у бізнесових цілях - беремо електрику по 2,16 (ринковою ціною 17,00006 грн/кВт), за рахунок "Компенсація через механізм покладення спеціальних обов'язків для забезпечення загальносуспільних інтересів у
процесі функціонування ринку електричної енергії (ПСО)" економиться близько 15 грн на кВт/год і вуаля. Ось такий бізнес при наявності перехресного субсидіювання.
Зовсім незрозуміло, чому приймаючим рішення це не зрозуміло. І тут або взагалі ліквідовувати це перехресне субсидіювання, або як мінімум багатоступеневу вартість в залежності від обсягів споживання.
Я тільки за те , щоб ДЛЯ ВСІХ була ОДНАКОВА РИНКОВА ціна на електроенергію, по тій простій причині, що заряжати електромобіль від приватної мережі я можу ОДИН , а від комерційної заряжаю СІМ....
Тому вирівнювання тарифів ЗРОБИТЬ мене БАГАТШИМ... а не біднішим...

Пояснюю на магазині і на автопарку я витрачаю близько 10 000 квт по 15 грн/квт*год
А в будинку для приватного використання 1 000 квт год по 4 грн/квт*год
Зараз це 10 000 * 15 + 1000 * 4 = 154 000 грн
Якщо ціна зрівняється до 10 грн/квт *год
То мої витрати впадуть з 154 000 до 110 000 грн...
Мене це влаштовує
А Лад зійде з розуму...
Тому може почнете з нього?
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3047 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 10:06

_hunter

Достаточно - что бы было не хуже. А в условиях постоянной угрозы буссификации - эта планка буквально на полу лежит

Так ти так і кажи: не змінити країну проживання, про що каже Летусрок, а перечекати поки хтось її захистить , а потім повернутись. В таке - вірю! :lol:
А то розказуєте казочки про попелюшку, як бездар в Україні раптом запанував у Чехії. Повернеться він все рівно у батьківську хату, яку поки що хтось інший хай позахищає. Так, Хантер? Вгадав же?) 😅
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2610 раз.

Профіль

7
8
5
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2026 10:12

Тобто реально, мої пацани сидять в бліндажах, які самі відрили, зі щурами, зміями та кротами. Я вже мовчу про піхоту...
Але треба витрачати гроші, щоб зробити ремонт у приміщенні, де ухилянти сидітимуть максимум пару днів...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 1789517896178971789817899 ... 17909>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор