Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Инфа 100%, сегодня было две сделки на вторичке, обе на Бульваре Кольцова 14. Первая двушка на 75 метров, 118.5к$. Вторая трешка, точно метраж не скажу, но вроде 110 метров, и цена что-то около 145к$, может на одну две тысячи больше.
Инфа 100%, сегодня было две сделки на вторичке, обе на Бульваре Кольцова 14. Первая двушка на 75 метров, 118.5к$. Вторая трешка, точно метраж не скажу, но вроде 110 метров, и цена что-то около 145к$, может на одну две тысячи больше.
Не подобається їм дешевій((( Вони намагаються зробити з нього дорожай. Проте - не виходить)))
перспектива не два-три тижні, а п"ять-десять років, партнери не союзники, їм своя сорочка ближче. Цього цього року підвиросло а не впало, бо ЗВР росло як на дрожжах, гривна міцніла, а далі?
Frant написав:На Бомбері від Бараки - в грн. новобуди за рік подешевшали на 11,2%, в доларах на 9,78%! https://ua.m2bomber.com/stat/421866/vie ... -flat-sell Тому, тому не варто звертати уваги на пісні і танці рилів-новобудівців.
Ціни "вторинки" за рік піднялись на 5,86%. Тобто покупці переключились на "вторинку". Як я прогнозував, масова "первинка" вже не потрібна, приїхали
Вітаю з покупкою. Цікаво як складалася ситуація: ви дотискали продавця чи він "раптом" згадав про вашу пропозицію(як це було у випадку Сержика)? І хто платив рилам-ви чи продавець і яку вони зажадали комісію(якщо не секрет)?
Вітаю з покупкою. Цікаво як складалася ситуація: ви дотискали продавця чи він "раптом" згадав про вашу пропозицію(як це було у випадку Сержика)? І хто платив рилам-ви чи продавець і яку вони зажадали комісію(якщо не секрет)?
“ ви дотискали продавця чи він "раптом" згадав про вашу пропозицію(як це було у випадку Сержика)?” нет, скорее была взаимная заинтересованность, но уступил продавец минимум, 1,3тыс$. Платил риелторам я, на показ пришел я с ними. После сделки уже я сказал продавцу, что мол пытался напрямую ввыйти. - да я давал объявление на олх, может просто вниз ушло от скопированных риелторами. - так я и к консьержкам в подъезд ходил, у этаж указывал… о в подъезде объявление оставлял. Ничего толком не ответил. Да и олх я тщательно и долгое время просматривал… Не захотел он сам продавать, хотя в сам в этом же доме вышел напрямую. Комиссию захотели 5 процентов, но сказал 3, или сейчас буду звонить другим риелтором. Согласились без проблем.