Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:Мати с колискою на ліфті це не перша необхідність. Або жінка з продуктами. Я пішки ходжу на 22 поверх для дихалки та заміни випадів зі штангою. Давай зі мною, я хочу подивитись на цей спектакль. Це не крінж. Це щось іншого рівня дремучості
мати з дитиною набагато простіше переселити в хрущ з газом ніж за допомогою цієї примітивної маніпуляції розводити сотні мешканців сплачувати за пальне для генератора щоб заживити ліфт)
обирати життя на останніх поверхах чоловійників з панорамними вікнами в Києві під час війни з загрозою блекаутів і прицьому щось там ще нявкати про «дремучость» - це реальний доказ твоєї одноклітинності)
але я особисто можу тобі розказати як жила дружина мого знайомого на 25 поверсі свічки на Кургузова в Вишгороді, яка ще й стоїть на височенному та крутому торчку, де під час відключень світла вимикалось і опалення з водою, а по воду взагалі доводилось ходити далеко вниз до бювета, де ще треба було відстоювати часову чергу
Я когда-то очень давно, наверное ещё до 2010 года, привозил геодезистов в котлован на кургузова от стороны заказчика проекта( для проб грунта). Если не ошибаюсь рабочий номер был 11, возможно с буквой. Тогда место показалось не очень. Высотный дом высоко на холме. Помню погода была не очень, был сильный ветер и дождь, укрыться не могли даже в котловане. Я уже тогда подумал про будущих жильцов, неудобно там пешим + ветрено, нет никаких преград
kingkongovets написав:до речі згадав - єдину працюючу подібну схему я бачив в Батумі - там за поїздку на ліфті треба було сплачувати монетками бгг
отаке працювати в умовах, коли ліфт запитаний від генератора теоретично можливо, але тоді люди за підйом на високий поверх будуть скидуватись, бо для однієї людини це буде занадто дорого
ліфти від генераторів в багатоквартирних будинках можуть працювати лише в аварійному режимі, крапка
В Житомирі 14 років назад, я їхав ліфтом, в жилому будинку, в якому за проїзд треба було платити карточкою. Це досить непогана ідея для наших селюків
Ситуация - в лифт входят соседи с одного этажа. Кто платит?
rjkz Там смешные цены поездки чтобы это обсуждать. Копеек 50 наверное В массе за месяц и на семью - что-то натикает. Но одну поездку точно никто не обсуждает))
Бетон написав:В основном, семьи выбирают 7...12 этажи. Всем известный факт. Эти средние этажи всегда были дороже.
.
Только когда приходишь в оп тебе выкатывают коэффициент этажности. То есть увеличивают цену метра на каждый следующий этаж. В некоторых проинвестированных мною объектах разница между 7 и 17 доходила до 300 уе на метре, выше ещё дороже.
7...12 этажи, на моей памяти, были самые дорогие у аркады. У других коэффициент этажности.
Востаннє редагувалось hume в Пон 08 кві, 2024 09:42, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets написав:до речі згадав - єдину працюючу подібну схему я бачив в Батумі - там за поїздку на ліфті треба було сплачувати монетками бгг
отаке працювати в умовах, коли ліфт запитаний від генератора теоретично можливо, але тоді люди за підйом на високий поверх будуть скидуватись, бо для однієї людини це буде занадто дорого
ліфти від генераторів в багатоквартирних будинках можуть працювати лише в аварійному режимі, крапка
В Житомирі 14 років назад, я їхав ліфтом, в жилому будинку, в якому за проїзд треба було платити карточкою. Це досить непогана ідея для наших селюків
Ситуация - в лифт входят соседи с одного этажа. Кто платит?
Якась програма з'явилась. Домівка плюс. Типу знімаєш квартиру в новобудові у забудоника плюс з розтермінування на 10 років при першому внескі 5%. Лун.юа показало
Бетон написав:Якась програма з'явилась. Домівка плюс. Типу знімаєш квартиру в новобудові у забудоника плюс з розтермінування на 10 років при першому внескі 5%. Лун.юа показало
Бетон написав:Якась програма з'явилась. Домівка плюс. Типу знімаєш квартиру в новобудові у забудоника плюс з розтермінування на 10 років при першому внескі 5%. Лун.юа показало