Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
А до чого це тут? Таке можна було побачити в оп і на сайті забудовника з 21-го року. Там роботи ще на роки. Для лохів, яким треба продати залишки квартир, звісно вони якусь дають гарантію, що добудують до кінця 2024. Але як додаткову угоду для вже існуючих договорів інвестування, то навряд чи)))
не таке і не в 21му та й роботи там вже не на «роки» і це гілка про нерухомість
подивіться уважніше - хіба в 21му вже був збудованмй наприклад Трініті? і де я казав що а136 здадуть в цьому році? здадуть коли здадуть, я ніколи не даю прогнозів і не сперечаюсь про майбутнє, але роботи там вже точно не на «роки» - я це бачив на власні очі
Візитна карточка КМДА - залитий водою за 4 роки експлуатації тонель метро на Теремки, сотні 20-25 поверхових недобудів по всій столиці, падаючі радянські мости і жодного нового моста через Дніпро в столиці для зменшення трафіку трафіку з Лівого берега на правий, за 33 роки.
Бетон написав:Я вообще скоро продам в варшаве. При дальнейшей покупке налог = 0. Ноль налогов. Вот это я понимаю для людей сделано. А вы тут продолжайте радоваться
Frant написав:Такої кількості недобудів або незаконних самобудів, як в Києві - ніде в світі немає. Ніхто їх не зносить, власників будівлі. фірм - не садить.
Цікаво, де Войцеховський, Микитась і Кушнір? В вязниці? Чи в Відні?
Бетон написав:Я вообще скоро продам в варшаве. При дальнейшей покупке налог = 0. Ноль налогов. Вот это я понимаю для людей сделано. А вы тут продолжайте радоваться
До речі, Польща свої державні сайти дублюють українською. Польский нотаріус сказав що податок з прибутку від продажу не сплачується, якщо купувати нерухомість дорожчу ніж продав.
Так, це податок на прибуток. Ціни в Варшаві зробили х2. То мусите з цього х2 заплатити 19% якщо продасте раніше ніж 5 років з покупки.
Ні, не треба, якщо після продажу купується нерухомість більшої площі та кімнатності