Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Так п2п це не вихід. Треба робити присяжний переклад підтвердження походження коштів і з ним в банк на погодження. Якщо я п2п запулю стільки, буде блокування рахунку
BIGor написав:Якщо гроші легальні - то який фінмон? Даєте доки і все.
Прикольно жити в світі ілюзій...поки вони об реалії життя не розіб'ються.
Тобто приклад з тим що у людей гроші забрали під приводом що нема печаток на пачках зовсім не насторожує?(Доречі, ті печатки якщо законно то ніяк і не могли з'явитися.Хіба що дрібними видавати).
Теорія і практика у нас чим далі тим більше розходяться.
Striker написав:Игорь Алексеевич, у мого потенційного покупця є свій нотаріус, вона мені про це сказала, що у неї там треба платити ми тоді не обговорювали, тільки що послуги нотаря розділити пополам. Ще буде торг на цю тему. Але якщо там буде 1% типа мито + послуги нотаріуса, то тоді вже треба думати різні варіанти. Може покупець заплатить свій ПФ 1%, половину нотаря і це мито половину, наприклад. Тоді мене ще може і влаштує такий варіант.
Я обычно при покупке услуги нотариуса беру полностью на себя. А мыто оплачивает продавец. Получается обычно поровну, если конечно квартиры не по цене Пшонки. Я не соглашаюсь делать сделки у незнакомых нотариусов.
То есть по факту у вас услуги нотариуса 1% + 1% итого 2%.А риэлторы в вас есть?
ИА раніше ж писав, що купує УКО подідну нерухомість з дисконтом, а не особняки Пшонки
Бетон написав:Понимаю, что деньги сейчас не вывезу. Есть подтверждение, есть квитанции снятия со счета, обмена. Но всё равно заберут при декларировании. Здесь покупать, рука не поднимается. Что делать, чёрт знает