Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
был там один раз в районе софия резидентс. Думаю Китай отдыхает с такой плотностью населения. ПОХ точно отдыхает.
а в тот же самый миг в 2018 году уже построена школа на Урсусе. и ещё строится новая школа. Строится школа супер современного формата. и в неё будут ходить школьники-украинцы.
Frant написав:Яка зарплата у українського вчителя в державній школі? Чи знає місцева публіка?
Ну і яка зарплата була до війни у інженерів, математиків фізиків хіміків?
до нас в школу в Києві після ганебного звільнення вчительки після побиття дитини і совкових макаренковських прийомів тиску на дітей, місяць не можуть знайти вчителя. знайшли. в сумській області. Заслужений вчитель, своя методологія. як вона з сімєю переїхала до Києва за зарплату на дві ставки? зняли якусь кімнату. це ж сюреалізм. прокурори отримують мільон в рік, а вчитель не може знаяти квартиру. поясніть люди, що з вами
Бетон, скажіть чесно, ви зі своїх доходів заплатили 18% ПДФО? напевне, ні.
чи ви це питання перед дзеркалом задаєте?
а в інженерів так 20-30-40 т грн, на квартиру в Києві не вистачить...
«У деяких ЖК Києва досі не запустили опалення через компанії, що їх обслуговують.
Серед таких – будинки на вулиці Кудрявській, 13-19. Там тепло постачають від приватної дахової котельні, яку обслуговує ТОВ «Інкор Енерго Трейд». Компанія не підготувала котельню технічно й має проблеми з договорами з Нафтогазом й Київгазом. Через це роботи зараз там проводить інша компанія.
Також опалення досі не запустили у кількох ЖК в Солом’янському районі, де котельні обслуговує ТОВ «Астра-Терм». Керівники компанії мають великі борги, пояснює КМДА, тому питання опалення тепер вирішує ОСББ»
Бетон написав:Яка зарплата у українського вчителя в державній школі? Чи знає місцева публіка?
Ну і яка зарплата була до війни у інженерів, математиків фізиків хіміків? до нас в школу в Києві після ганебного звільнення вчительки після побиття дитини і совкових макаренковських прийомів тиску на дітей, місяць не можуть знайти вчителя. знайшли. в сумській області. Заслужений вчитель, своя методологія. як вона з сімєю переїхала до Києва за зарплату на дві ставки? зняли якусь кімнату. це ж сюреалізм. прокурори отримують мільон в рік, а вчитель не може знаяти квартиру. поясніть люди, що з вами
Я сплатив все. При продажу квартир по повній вартості. Вас не цікавить, куди витратили мої податки? Вас цікавить тільки як ще мене обдерти?
Напишіть мені, куди мої гроші ділись? Я можу особисто начислити зарплату вчителям? Чи це сотні тисяч чиновників сидять в кабінетах? Звідки у держслужбовців по 10 ділянок і по 8 квартир? Це я недоплатив щось? Чому мислення працює от тільки в такому руслі?
якщо б і здав, то по ринковій ціні. Може ще вашим улюбленим прокурорам і мєнтам розжалітись і просто подарить квартиру? Я плачу за харчування, плачу "добровільні внески", повністю купую всі підручники, ремонтую клас. Що ще мені треба, селити вчителів? Директору зимні шини купити на її новий Х5? Що ще?
Бетон написав:Яка зарплата у українського вчителя в державній школі? Чи знає місцева публіка?
Ну і яка зарплата була до війни у інженерів, математиків фізиків хіміків? до нас в школу в Києві після ганебного звільнення вчительки після побиття дитини і совкових макаренковських прийомів тиску на дітей, місяць не можуть знайти вчителя. знайшли. в сумській області. Заслужений вчитель, своя методологія. як вона з сімєю переїхала до Києва за зарплату на дві ставки? зняли якусь кімнату. це ж сюреалізм. прокурори отримують мільон в рік, а вчитель не може знаяти квартиру. поясніть люди, що з вами
Я сплатив все. При продажу квартир по повній вартості. Вас не цікавить, куди витратили мої податки? Вас цікавить тільки як ще мене обдерти?
Напишіть мені, куди мої гроші ділись? Я можу особисто начислити зарплату вчителям? Чи це сотні тисяч чиновників сидять в кабінетах? Звідки у держслужбовців по 10 ділянок і по 8 квартир? Це я недоплатив щось? Чому мислення працює от тільки в такому руслі?
ви граєтесь словами, але напевне маєте на увазі, що сплатили податки при купівлі-продажу квартир. у вас був бізнес, там хоч ФОП був? мене не надто хвилює сплата вами податків, я чесно скажу, що хоча переважна більшість я отримував білу зп, на деяких роботах були нюанси.
але не треба так пафосно казати - чиновники - це тій же нарід. й гадаю більшість якби була на місці чиновників, крала б так само. людей, які вважають, що треба жити чесно - напевне менше половини поки що. це й через бідність, але й через ментальність. так, вже 30 років незалежності, але оця радянська звичка, що взяти шось на підприємстві - це навіть не крадіжка, ще актуальна.
а наші бізнесмени, які почали в 90х - це хто? червоні директори, парторги, комсорги та так звані "цеховики" - звідки там культура бізнесу?
ваші податки пішли на виплату зп тих же вчителів, лікарів. а от ваш сусід податки не заплатив. й таких половина країни. оця статистика, що платників лише 10 млн з 20 млн - вона давно існує
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 09 лис, 2024 18:23, всього редагувалось 2 разів.