Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1207312074120751207612077 ... 12456>
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 14:10

Wirująświatła написав:
  UA написав:Садиков нет
садики по 10тыс с рыла в месяц откроются быстро.

на Соф. Борщаге 16 первых классов. Мне даже интересно набор букв: А, Б, В, Г, ЙКЛМН

Это ж позор. Сколько паевых взносов украдено? где школы?

в 2014 мой паевой взнос за малоквартирный дом был 800 тысяч. знаете куда силь голова сказал отнести бабки? местной церкви московского патриархата
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 14:19

Бетон написав:на Соф. Борщаге 16 первых классов.
был там один раз в районе софия резидентс. Думаю Китай отдыхает с такой плотностью населения. ПОХ точно отдыхает.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 14:31

Wirująświatła написав:
  Бетон написав:на Соф. Борщаге 16 первых классов.
был там один раз в районе софия резидентс. Думаю Китай отдыхает с такой плотностью населения. ПОХ точно отдыхает.

а в тот же самый миг в 2018 году уже построена школа на Урсусе. и ещё строится новая школа. Строится школа супер современного формата. и в неё будут ходить школьники-украинцы.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 14:47

Бетон написав:
  Frant написав:Яка зарплата у українського вчителя в державній школі?
Чи знає місцева публіка?

Ну і яка зарплата була до війни у інженерів, математиків фізиків хіміків?

до нас в школу в Києві після ганебного звільнення вчительки після побиття дитини і совкових макаренковських прийомів тиску на дітей, місяць не можуть знайти вчителя.
знайшли. в сумській області. Заслужений вчитель, своя методологія. як вона з сімєю переїхала до Києва за зарплату на дві ставки? зняли якусь кімнату.
це ж сюреалізм. прокурори отримують мільон в рік, а вчитель не може знаяти квартиру.
поясніть люди, що з вами

Бетон, скажіть чесно, ви зі своїх доходів заплатили 18% ПДФО? напевне, ні.

чи ви це питання перед дзеркалом задаєте? :D

а в інженерів так 20-30-40 т грн, на квартиру в Києві не вистачить...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 15:10

«У деяких ЖК Києва досі не запустили опалення через компанії, що їх обслуговують.

Серед таких – будинки на вулиці Кудрявській, 13-19. Там тепло постачають від приватної дахової котельні, яку обслуговує ТОВ «Інкор Енерго Трейд». Компанія не підготувала котельню технічно й має проблеми з договорами з Нафтогазом й Київгазом. Через це роботи зараз там проводить інша компанія.

Також опалення досі не запустили у кількох ЖК в Солом’янському районі, де котельні обслуговує ТОВ «Астра-Терм». Керівники компанії мають великі борги, пояснює КМДА, тому питання опалення тепер вирішує ОСББ»

https://www.village.com.ua/village/city ... _JjrZUghpg
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 18:10

Shaman написав:
  Бетон написав:Яка зарплата у українського вчителя в державній школі?
Чи знає місцева публіка?

до нас в школу в Києві після ганебного звільнення вчительки після побиття дитини і совкових макаренковських прийомів тиску на дітей, місяць не можуть знайти вчителя.
знайшли. в сумській області. Заслужений вчитель, своя методологія. як вона з сімєю переїхала до Києва за зарплату на дві ставки? зняли якусь кімнату.
це ж сюреалізм. прокурори отримують мільон в рік, а вчитель не може знаяти квартиру.
поясніть люди, що з вами

Я сплатив все. При продажу квартир по повній вартості.
Вас не цікавить, куди витратили мої податки? Вас цікавить тільки як ще мене обдерти?

Напишіть мені, куди мої гроші ділись? Я можу особисто начислити зарплату вчителям? Чи це сотні тисяч чиновників сидять в кабінетах?
Звідки у держслужбовців по 10 ділянок і по 8 квартир? Це я недоплатив щось?
Чому мислення працює от тільки в такому руслі?
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 18:15

Hotab написав:Бетон

поясніть люди, що з вами

Ви «варшавські» вчителям за скільки здавали?

якщо б і здав, то по ринковій ціні. Може ще вашим улюбленим прокурорам і мєнтам розжалітись і просто подарить квартиру?
Я плачу за харчування, плачу "добровільні внески", повністю купую всі підручники, ремонтую клас. Що ще мені треба, селити вчителів? Директору зимні шини купити на її новий Х5? Що ще?
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 18:20

Бетон написав:
  Shaman написав:
  Бетон написав:Яка зарплата у українського вчителя в державній школі?
Чи знає місцева публіка?

поясніть люди, що з вами

Я сплатив все. При продажу квартир по повній вартості.
Вас не цікавить, куди витратили мої податки? Вас цікавить тільки як ще мене обдерти?

Напишіть мені, куди мої гроші ділись? Я можу особисто начислити зарплату вчителям? Чи це сотні тисяч чиновників сидять в кабінетах?
Звідки у держслужбовців по 10 ділянок і по 8 квартир? Це я недоплатив щось?
Чому мислення працює от тільки в такому руслі?

ви граєтесь словами, але напевне маєте на увазі, що сплатили податки при купівлі-продажу квартир. у вас був бізнес, там хоч ФОП був? мене не надто хвилює сплата вами податків, я чесно скажу, що хоча переважна більшість я отримував білу зп, на деяких роботах були нюанси.

але не треба так пафосно казати - чиновники - це тій же нарід. й гадаю більшість якби була на місці чиновників, крала б так само. людей, які вважають, що треба жити чесно - напевне менше половини поки що. це й через бідність, але й через ментальність. так, вже 30 років незалежності, але оця радянська звичка, що взяти шось на підприємстві - це навіть не крадіжка, ще актуальна.

а наші бізнесмени, які почали в 90х - це хто? червоні директори, парторги, комсорги та так звані "цеховики" - звідки там культура бізнесу? :D

ваші податки пішли на виплату зп тих же вчителів, лікарів. а от ваш сусід податки не заплатив. й таких половина країни. оця статистика, що платників лише 10 млн з 20 млн - вона давно існує
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 09 лис, 2024 18:23, всього редагувалось 2 разів.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 18:21

немає більш затятих критиків влади і борцунів з корупцію з диванів, ніж ухилянти, які гасяться від призову
Востаннє редагувалось kingkongovets в Суб 09 лис, 2024 18:26, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 лис, 2024 18:22

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

В мене було ТОВ 14 років. Платило все. Вам подібні все знищили. Все закрито. Нікого більше нема.
Радуйтесь
Бетон

Профіль

2
  #<1 ... 1207312074120751207612077 ... 12456>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему