Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bobua написав:От маю поряд квартиру -- за три роки лічильк не виріс. Але х.з. чому так. Може хтось купив, але тримає як “депозит” 😳🙀😱
Аналогічно, маю ДВІ квартири поряд! За ШІСТЬ років(від здачі будинку) - ніхто там нічого не робив!
Пам'ятаю, як нам колишня голова казала, що в нашому будинку 3, чи 4 квартири має якась суддя.
Справді, як депозит. Бетонний депозит.
Правда, за роки набіжить кварплата(за прибирання МЗК, вивіз сміття, обслуговування ліфтів і т.п) + ще абонка за газ і воду... - але, напевно, власників таких квартир - це не лякає.
Як я вже повідомляв, що новий рік зустрів у гламурному готелі на ЗУ. Під час новорічного маскараду я вирішив не ховати своє справжнє обличчя і надів маску панди. Багато підходило людей. Дякували за повідомлення. Хвалили форум (це, власне, на адресу модераторів). І запитували одне єдине: Дешевше буде? І це питання є актуальним і досі.
Investor_K написав:Як я вже повідомляв, що новий рік зустрів у гламурному готелі на ЗУ. Під час новорічного маскараду я вирішив не ховати своє справжнє обличчя і надів маску панди. Багато підходило людей. Дякували за повідомлення. Хвалили форум (це, власне, на адресу модераторів). І запитували одне єдине: Дешевше буде? І це питання є актуальним і досі.
Ніт. Але залежить від умов мирного договору.
В найгіршоиму випадку буде бовтатись на тому ж рівні.
iva64 написав:Frant Моніторю онлайн та офлайн ціни на Варшавському. На однухи з ремонтом цін менше $2000/м не спостерігаю. Локальний дорожай? До цього маркера підтягуються і Діброва-парк, Сирецькі сади, Місто квітів. Чекає-М?
какой он локальный? вы вообще ветку читаете или нет? я вроде бы ясно пишу второй год, что рост на варшавском - перманентный
iva64 написав:Frant Моніторю онлайн та офлайн ціни на Варшавському. На однухи з ремонтом цін менше $2000/м не спостерігаю. Локальний дорожай? До цього маркера підтягуються і Діброва-парк, Сирецькі сади, Місто квітів. Чекає-М?
какой он локальный? вы вообще ветку читаете или нет? я вроде бы ясно пишу второй год, что рост на варшавском - перманентный
Бетон,какой срок экспозиции по аренде или продаже на Варшавском? Ты взял в 10.3 или 10.2?
Стосовно дорожаюв, від деяких рожевоокулярних товарижчів. Готельки і 1к хрущовки біля метро, на окраїнах, ціною від 25000 до 35000 дол, зразу ж, 24 пропозиції. Ціни 2003 року. Такий от дорожай https://flatfy.ua/uk/search?currency=US ... _id=112315
Frant написав:Стосовно дорожаюв, від деяких рожевоокулярних товарижчів. Готельки і 1к хрущовки біля метро, на окраїнах, ціною від 25000 до 35000 дол, зразу ж, 24 пропозиції. Ціни 2003 року. Такий от дорожай https://flatfy.ua/uk/search?currency=US ... _id=112315
в 2017 по 35-40 тысяч стоили двушки в брежнёвках и далеко не на окраинах. по 750-800 за метр
Frant написав:Стосовно дорожаюв, від деяких рожевоокулярних товарижчів. Готельки і 1к хрущовки біля метро, на окраїнах, ціною від 25000 до 35000 дол, зразу ж, 24 пропозиції. Ціни 2003 року. Такий от дорожай https://flatfy.ua/uk/search?currency=US ... _id=112315
25-30к $ за 15-22 кв.м., або побільше кв. і убите в хлам, дуже смішно. Вже краще знімати недорогу 2к 40+ кв.м., чим жити в такому обмеженому просторі біля холодильника.
Господар Вельзевула написав:Днепр мертвый. Машины берут,да, но они говорят- да я уеду на ней если что. А так то да,сам своего Лексуса комбату продал. Тот долго меня убеждал что собирал деньги до войны! Мне было на это пох,а вот подсунутые десяток жеванных соток заставил поменять.
А в каком смысле Днепр мертвый ? Посматриваю одного блогера из Запорожья, едет и снимает из машины - людей и машин мало, ощущение что половина людей уехала. Но говорит, что в Днепре все иначе, есть пробки днем.
Я про бабло, толку мне с толпы бухающих, сношающихся и жрущих придурков В недвижимость не вкладываются,поганцы.