|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 03 тра, 2025 19:09
Computer написав: посетитель написав: Computer написав:Хтось сплачував за нерухомість фізособам через банківський переказ? Чи розблоковують банки переказ, враховуючи той меморандум із обмеженням переказів на фізосіб?
Ну це ж переказ тому якщо більше 150 тис, без танців з бубном не випустять.Якщо у вас стандартно все.
Та мене з танцями в принципі влаштує, але танці типу надсилання договору, і все таке. Бо мене підтримка моно почала рекомендувати розкинути по інших банках і оплатити частинами  або готівку знімати  O tempora, o mores!
Нужно стать вип клиентом привата, потому что монобанк, которого в принципе не существует, а есть юниверсал, какие то лохи-студенты. А в привате прикрепляют живого шарющего спеца. Мы с моей банкиршей нормально так общаемся неформально
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 03 тра, 2025 19:13
Ещё одна хата в варшавском - взят задаток, е оселя. Пришлось уступить 3 куе, но время, наверное, дороже. Не знаю, работает е оселя или нет, но покупатель сильно уверен в результате.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 03 тра, 2025 19:14
Бетон написав: Computer написав: посетитель написав:Ну це ж переказ тому якщо більше 150 тис, без танців з бубном не випустять.Якщо у вас стандартно все.
Та мене з танцями в принципі влаштує, але танці типу надсилання договору, і все таке. Бо мене підтримка моно почала рекомендувати розкинути по інших банках і оплатити частинами  або готівку знімати  O tempora, o mores!
Нужно стать вип клиентом привата, потому что монобанк, которого в принципе не существует, а есть юниверсал, какие то лохи-студенты. А в привате прикрепляют живого шарющего спеца. Мы с моей банкиршей нормально так общаемся неформально
Приват це дно загалом, і фінмон там взагалі наче накурені. Може хіба для реально віп ще більш менш щось. З персональных менеджерів для простих смертних цілком адекватні з мого досвіду в УкрСибі, Сенсі, Правексі Монобанк просто не для таких задач
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 03 тра, 2025 19:34
Faceless написав:Бетон написав: посетитель написав:Ну це ж переказ тому якщо більше 150 тис, без танців з бубном не випустять.Якщо у вас стандартно все.
Та мене з танцями в принципі влаштує, але танці типу надсилання договору, і все таке. Бо мене підтримка моно почала рекомендувати розкинути по інших банках і оплатити частинами  або готівку знімати  O tempora, o mores! Нужно стать вип клиентом привата, потому что монобанк, которого в принципе не существует, а есть юниверсал, какие то лохи-студенты. А в привате прикрепляют живого шарющего спеца. Мы с моей банкиршей нормально так общаемся неформально
Приват це дно загалом, і фінмон там взагалі наче накурені. Може хіба для реально віп ще більш менш щось. З персональных менеджерів для простих смертних цілком адекватні з мого досвіду в УкрСибі, Сенсі, Правексі Монобанк просто не для таких задач
Можливо. Тільки не монобанк, де якісь діти в месенжері Імхо приват до мене на 5+. банкиршу симпотну видали і не міняють років 5. Ти просто їй дзвониш і вона все робить, сканує договір, десь домовляється з департаментами
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 03 тра, 2025 19:42
А в новострой сейчас стОит влазить, например Интегралбуда или ну их нафиг?Кто как считает?
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 тра, 2025 20:18
посетитель написав:А в новострой сейчас стОит влазить, например Интегралбуда или ну их нафиг?Кто как считает?
коли Успіха здадуть кавалірку, тоді можна починати думати про встрягання копитами в бетоні
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 03 тра, 2025 21:49
Investor_K написав: boshetyn написав: Frant написав:Ціни вторинки Кржн - продовжують повільне плавне зниження. Можливо, новобуди користуються шаленим попитом, покупці з 6 ранку займають чергу. Але ринок вторинки - майже мертвий
ну хз... минулоъ осені, коли стрільнули ціни на аренду, то по обявам були варіки по 27к (околиця, гостінка, стан "жити можна") зараз поки таке в діапазоні 32..33 причому ріст цін почався десь зимою, і спаду поки невидно.
Зараз пишуть що оренда обвалилася
так. осінь 2024: хати по 26к бкс, оренда по 9-10к грн весна 2025: хати по 32к бкс, оренда 8к грн
-
boshetyn
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 03 тра, 2025 22:04
А ще менше може бути?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 тра, 2025 22:50
Investor_K оренда -навряд. хіба шо у сегменті 2-3к квартир а по ціні на купівлю - хз. чат жпт каже шо оптимальний показник - 7-8% річних (Cap Rate) тобто при аренді 200 бкс - вартість хати має бути 30к по києву зазичай солодкі мрії були на рівні 10% як на мене, то зараз ми входимо в період хапання побільше, т.як комуналка літом менше, потенційний продаван готовий чекати. гіпотетично накинувши 5к зелені за неопалювальний період комуналка складе 25бкс\міс тоюто 150 бкс за півроку в опалювальний же час - цей показник вдвічі-тричі вищий ну а якщо не думати на сторонні фактори - то ринок порішає. 22му році і до лютого 23го скидали з ціни 5-10% при торгу. пару міс. тому - 500 бкс максимум. скільки зараз - хз. бо поки ціни ростуть трошки швидше за накопиченя 
-
boshetyn
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 04 тра, 2025 00:55
В нових домах опалення в квартирі прекрасно взимку виключається при бажанні.Тобто якщо ніхто і квартирі не живе то комуналка круглий рік +/- однакова. З и.:Якщо живе то теж  .Літом на охолодження стільки ж як взимку на опалення получается.Якщо не більше.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
|