|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 21 гру, 2025 19:22
pesikot написав: kingkongovets написав:в мене теж є питання, хоча маю дуже великі сумніви, що тут є хтось, хто може дати на нього адекватну відповідь, проте менше з тим: якщо б ви мали можливість продати вашу квартиру за суму, якої цілком вистачить на пристойний будинок під Києвом, то що б ви зробили? 1) продали б і купили будинок? 2) продали б і жили в оренді? 3) не продавали?
4) купити будинок у Києві
не подходит под условия вопроса) живу в пристойном доме в Киеве овер 7 лет есть квартира(ры) в Киеве рассказы про то что в доме дешевле в плане расходов на обслуживание уже даже не вызывает улыбку) мой вариант ответа 3)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 1458 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 19:47
барабашов написав: kingkongovets написав:Hotab написав:Хто б вже йому хоч стару якусь машину купив .. це ж просто пздц, всі питання зводяться до корча «а який у тебе ? А кліренс? А батарея? А їсть? А профіту з квартири вистачило на машину ?» Невиліковне ..
звичайна рефлексія перекупа
Кто тут перекуп?
Точно Виробник газу
-
Hotab
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 2553 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 21 гру, 2025 20:04
посетитель написав: Бетон написав:Купувати чи не купувати? Що скажете? В бюджеті 65..80 куе це варшавський, грейт, перфект таун на теремках, окланд на севастопольській
Варшавський особисто для себе закрив на зараз.Як на мене він вже переоцінений.Але ж це особиста думка, в тебе в цьому досвіду як я розумію більше.
Так, варшавський вже не в адекваті. Форвард якийсь з'явився на рибалка, можна купити поетіку з сумнівним майбутнім. Теремки або львівський квартал Не знаю
-
Бетон
-
-
- Подякував: 207 раз.
- Подякували: 473 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
2
Додано: Нед 21 гру, 2025 22:05
kingkongovets написав:в мене теж є питання, хоча маю дуже великі сумніви, що тут є хтось, хто може дати на нього адекватну відповідь, проте менше з тим: якщо б ви мали можливість продати вашу квартиру за суму, якої цілком вистачить на пристойний будинок під Києвом, то що б ви зробили? 1) продали б і купили будинок? 2) продали б і жили в оренді? 3) не продавали?
Я не продавав би. При тому що коли був молодше (в інтервалі 20-30 років) жив в будинку. Це залежить від: * Стадії життя - в мене дитина в школу ходить, в Києві кращі + всілякі гуртки * По будинку займатися підтримкою/обслуговуванням - морока. * В гарному місці в центрі міста жити комфортніше, швидше доставатися куди треба
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1782 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 22:08
дякую всім хто відповів, навіть не очікував на такі повні та аргументовані поради
буду думати далі
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2762 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 гру, 2025 22:10
foxluck написав:Я не продавав би. При тому що коли був молодше (в інтервалі 20-30 років) жив в будинку. Це залежить від: * Стадії життя - в мене дитина в школу ходить, в Києві кращі + всілякі гуртки * По будинку займатися підтримкою/обслуговуванням - морока. * В гарному місці в центрі міста жити комфортніше, швидше доставатися куди треба
в мене був будинок в Ірпені, в якому я прожив 5 років, та й зараз маю дачу, тому що таке будинок і всі його плюси та мінуси знаю на власному досвіді але за пораду дуже дякую зи: єдиний мінус моєї квартири - вона занадто велика та ще й дворівнева, що дратує а тут ще й дуже солодка пропозиція (іноземець купив квартиру в моєму будинку і моя мансарда йому підходить під офіс) ділема бл
Востаннє редагувалось kingkongovets в Нед 21 гру, 2025 22:19, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 гру, 2025 22:21
kingkongovets написав:зи: єдиний мінус моєї квартири - вона занадто велика та ще й дворівнева, що дратує а тут ще й дуже солодка пропозиція (іноземець купив квартиру в моєму будинку і моя мансарда йому підходить під офіс)
Купи іншу квартиру, якщо так хочеться продати теперішню. Не обов'язково ж будинок за містом. Ще аргумент за квартиру - вона набагато ліквідніша за будинок, якщо треба продати. А в поточних умовах це може бути важливо.
Востаннє редагувалось foxluck в Нед 21 гру, 2025 22:27, всього редагувалось 2 разів.
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1782 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 гру, 2025 22:21
kingkongovets написав:дякую всім хто відповів, навіть не очікував на такі повні та аргументовані поради буду думати далі
Не переймайтеся: - порад зуськи - 1-2, і все; вибірка непрезентативна; на таких порадах не можна та не варто хоч щось планувати; - поради не засновані на обʼєктивній думці. Примітка: Непрезентативна теорія акцентує увагу на самих практиках, а не на результатах цих практик, на тому як людські та фізичні формації поводяться, а не лише того, яких результатів вони досягають при цьому. Для довідки: я народився, жив та зараз живу в приватній оселі. Але маю ще й двійку квартир в різних країнах світу. Тому питання для вас реально відкрите. Тобто: все продовжуйте зважувати та аналізувати. Але факт того, що замислилися, вже викликає повагу.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4098 раз.
- Подякували: 1523 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Нед 21 гру, 2025 22:32
foxluck написав:Купи іншу квартиру, якщо так хочеться продати теперішню. Не обов'язково ж будинок за містом.
Ще аргумент за квартиру - вона набагато ліквідніша за будинок, якщо треба продати. А в поточних умовах це може бути важливо.
якщо чесно - мені наразі більше всього подобається варіант з орендою
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-