Наче цегляна сталінка
На карніз під дахом подивіться
У хрущів такого нема
|
|
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?щось ви натягуєте сову, незрозуміло для чого побудовано після 1957, стеля 2.5, кімнати прохідні, метраж маленький, хоча 2 варіант трохи покращеного планування але на печерську багато типових хрущів 3к-58 метрів з вузькими вікнами є навіть панельні Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?розумну людину ніколи не здивує що чоловік 56 років ганяє на літровому спортбайку, наприклад мій знайомий Серьога Садовий (колишній керівник Голосіівського району) ганяє на такому ж в свої 63 і не бачить в цьому ніяких проблем а щоб не отримувати подібні відповіді спершу не слід презирливо брехати про сторічних немочних старців, для яких сісти на моцик - це щось нереальне)
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Самый лучший способ проверить годишься ли ты для спортивного байка - упасть с него на скорости и проверить как срастается поломанный позвоночник и бёдра(лучше шейка)
ПыСы. С чопперов так не падают как умудряются хрустики, хотя сегодня один дурочёк на 2.1 Харли давал джазу на набке у нас(но он молод, у него срастётся точно) Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?в мене це було ще 23 роки тому і як наслідок - ендопротез тазобедреного суглоба, що дало можливість отримати 3 групу, але це не заважає мені ані займатися спортом (в тому числі бойовими єдиноборствами) ані приймати участь як в АТО, так і в війні ти хочеш це перевірити на коврі, або на ринзі?) я тільки за)
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?то ви більше довіряєте галюцінаціям гпт ніж власному досвіду скайнет переміг людство остаточно і характеристики будинки та квартир в наведених об'явах хитро занижчені щоб зробити приємний сюрприз покупцю я дививися свого часу хрущ на мечнікова7, 3к 58 метрів, вузькі кімнати та вікна поруч взагалі коробочна панелька 1965 - та ж хрущівка тільки 9 поверхів Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?так, я більше довіряю гпт ніж обʼявам на луні, серед яких відсотків 30-40 це фейки та заманухи рилів зи: до речі моя перша квартира була на Лейпцигській 2/37 і це був будинок 55го року (Сталін як відомо помер в 53му) - і це була класична сталінка з з/б перекриттями Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 03 кві, 2026 15:21, всього редагувалось 1 раз.
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?не дивує, а характерезує... часто людям з психічними розладами здається що вони нормальні, але оточуючи помічають дивну поведінку. хизуватись спортивним мотом, заперечувати очевидні речі такі як відсутність парковки на орлика, дарвіна чи богомольця розумна людина не буде. наприклад, там де запаркується матіз не стане камрі, наче одна ситуація, а результати для водіїв різні і сперичатись можна до нескінченності. іноді можна два кола зробити та не запаркуватись, або ставати двома рядами як на віноградном провулке. літровий спортивний мот в місті це взагалі незручна річ - погана посадка, йому потрібні оберти та кращий виворіт руля у порівняні з городськими мото, та і навіщо хизувати літром колі в іншої людини може бути 1.8 "кувалда". я добре пам'ятаю центр поки там не почали будувати зайві поверхи на п'ятиповерхівках у +-1995-ті та "зайві" будинки, як наприклад новий жк THE ONE Lifetime Tower біля киянки наче ЖК Signature недостатньо щоб паралізувати вулицю. і бажати там добровольно жити можуть навіть незнаю хто... не знаю навіщо ти ганьбишся з кожним повідомленням все більше, мені і як підозрюю всім іншим пофіг на імена твоїх знайомих... і ці погрози іншим форумчанам... ти ж маєш розуміти що і сам відхватити можеш, чи в себе повірив, ніколи не пропускав? давай краще скидай фотки міста, це в тебе краще виходить, мені подобаються... Востаннє редагувалось Slon_Nosov в П'ят 03 кві, 2026 15:31, всього редагувалось 2 разів.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||