|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 03 кві, 2026 12:45
kingkongovets написав:Freza написав:Обычная панелька 80-х Рыл был, я не платил ни чего, он и хозяин сразу это сказал
двушка? продавця на 1% «держмита» у нотаря розвели?
Да. Нет, я платил
-
Freza
-
-
- Подякував: 457 раз.
- Подякували: 348 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 12:45
kingkongovets написав:не всі працюють курʼєрами, або в таксі
дивні аргументи та прив'язка до якогось одного будинку... я про постійні корки на дорозі та час витрачений в нікуди.
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1091 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 12:51
Slon_Nosov написав: kingkongovets написав:не всі працюють курʼєрами, або в таксі
дивні аргументи та прив'язка до якогось одного будинку... про постійні корки на дорозі та час витрачений в нікуди.
постійні корки на дорогу куди? в твої єбеня?) і там реально лише один житлоаий будинок до речі там метро під боком - і ніколи ніяких заторів (бо корки є лише у пляшках)
Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 03 кві, 2026 12:53, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2775 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 03 кві, 2026 13:09
kingkongovets написав:постійні корки на дорогу куди? в твої єбеня?
життя так склалось що я в верховній раді не працюю, а на роботу їздити треба. назвати вулицю пилипа орлика "твої єбеня" - навіть незнаю як прокоментувати... це ж на скільки треба були озлобленою на життя людиною треба бути, щоб на дописувачів в інтернеті кидатись як скажена собака...  ps в метро сам катайся!
-
Slon_Nosov
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 13:23
Slon_Nosov написав: kingkongovets написав:постійні корки на дорогу куди? в твої єбеня?
життя так склалось що я в верховній раді не працюю, а на роботу їздити треба. назвати вулицю пилипа орлика "твої єбеня" - навіть незнаю як прокоментувати... це ж на скільки треба були озлобленою на життя людиною треба бути, щоб на дописувачів в інтернеті кидатись як скажена собака...  ps в метро сам катайся!
та яка там Пилипа Орлика (до якої від Арсенальної декілька хвилин пішки і хвилину на авто), ти ж сам писав що в Міністерському на березі окружної живеш) чи може в Яскравому, не суть і так - я спокійно іноді їзжу на метро, маючи у власності два авто та мотоцикл і не бачу в цьому нічого ганебного та й взагалі зневага до метро - найперша ознака провінційного чорта зи: до речі я якось в лондонському метро на власні очі бачив тодішнього премʼєра Тоні Блера, а тобі шо, роги туди попасти заважають?)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 03 кві, 2026 13:58
kingkongovets написав:Slon_Nosov написав: kingkongovets написав:постійні корки на дорогу куди? в твої єбеня?
та яка там Пилипа Орлика (до якої від Арсенальної декілька хвилин пішки і хвилину на авто), ти ж сам писав що в Міністерському на березі окружної живеш) і так - я спокійно іноді їзжу на метро, маючи у власності два авто та мотоцикл і не бачу в цьому нічого генебного та й взагалі зневага до метро - найперша ознака провінційного чорта зи: до речі я якось в лондонському метро на власні очі бачив тодішнього премʼєра Тоні Блера, а тобі шо, роги туди попасти заважають?)
тобі ж по легенді років під 100... мотоцикл як нагадування про молодість, коли останній раз катав? "ознака провінційного чорта" - як на мене, подібне ставлення до інших може бути лише у тупих людей з низькою самооцінкою. ну народився я в Києві в октябський на той час лікарні, прожив першу половину життя на вулиці дарвіна 5, куди привезли мене з роддому на таксі, то це дає привід зневажливо відноститись до інших? і не треба писати відстань від корпуса лікрні до дарвіна 5... я в дитинстві весь центр прокатав на лісапеді та пішки находився. і на метро накатався в інститут більше ніж достатьно, щоб просто так туди лізти штовхатись. ти дядя, занадто самовпевнений там де не треба та вже не дуже розумний.
-
Slon_Nosov
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 кві, 2026 14:06
Slon_Nosov написав:тобі ж по легенді років під 100... мотоцикл як нагадування про молодість, коли останній раз катав? "ознака провінційного чорта" - як на мене, подібне ставлення до інших може бути лише у тупих людей з низькою самооцінкою. ну народився я в Києві в октябський на той час лікарні, прожив першу половину життя на вулиці дарвіна 5, куди привезли мене з роддому на таксі, то це дає привід зневажливо відноститись до інших? і не треба писати відстань від корпуса лікрні до дарвіна 5... я в дитинстві весь центр прокатав на лісапеді та пішки находився. і на метро накатався в інститут більше ніж достатьно, щоб просто так туди лізти штовхатись. ти дядя, занадто самовпевнений там де не треба та вже не дуже розумний.
мені 56 і начистити тобі і таким як ти чортам єбучку я ще можу досить легко) не кажучи вже про спортивний моцик, лісапети та все інше) а всю свою рефлексію можеш затусувати собі в дупу - я прекрасно памʼятаю що ти живеш на краю Оболоні і ненавидиш центр, бо там тобі з твоїх слів ніколи нема де запаркувати свого корча, з чого я роблю висновок що ти або таксист, або курʼєр - бо це ваша постійна професійна пісня)
Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 03 кві, 2026 14:09, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 03 кві, 2026 14:09
Freza написав:Ну шо , ребята Типа вести с полей Взял сегодня двуху на Оболони за 65 000 Норм варик, ремонт на 4 балла, но надо еще техники купить, та всякого такого Из напряга, пожелали все купюрки шоб новые- синие, да хрустящие Норм , выполнил хотелки Волнительное дело, интересно
Вітаю! Довго ви до того йшли
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1502 раз.
- Подякували: 8306 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 03 кві, 2026 14:10
Slon_Nosov написав:Кому как, считаю что на сейчас это место не пригодно для нормальной жизни, разве что может для людей без авто и кто дома сидит днем. Пишу как человек проживший пол жизни на Орлика.
розміняв хрущик на Орлика на користь заоболонського человейника
-
fox767676
-
-
- Подякував: 429 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 кві, 2026 14:12
Faceless написав:Freza написав:Ну шо , ребята Типа вести с полей Взял сегодня двуху на Оболони за 65 000 Норм варик, ремонт на 4 балла, но надо еще техники купить, та всякого такого Из напряга, пожелали все купюрки шоб новые- синие, да хрустящие Норм , выполнил хотелки Волнительное дело, интересно
Вітаю! Довго ви до того йшли
Але вісті з полів оформлені так-сяк типова панельна двуха на оболоні може бути і АППС Нелюкс 55 м кухнею 9, і 9 поверхова коробочка 45 метрів, кухнею 6. На оболоні цей недалий проект чомусь будували ад до серелини 80х
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 03 кві, 2026 14:14, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 429 раз.
- Подякували: 223 раз.
-
-
Профіль
-
-
|