Frant написав:
Хороша новина.
Не все коту маслениця, не все дерибан для Ыліти. Треба інколи повоювати за свою державу.
Це чудово
Для торговця новобудами.
З яких радощів конфісковувати житло у нормальних адекватних громадян, а не сраних бігунців-ухилянтів??
Я законослухняний громадянин своєї держави, і на відміну від тебе, нікуди не ховаюсь. Я зареєстрований в Резерв+. Вільно хожу і їзжу, куди треба.
Для тебе і для заокеанського бігунця-графомана-українофоба - я інформую, що є законні способи мати відстрочку: державі потрібні робітники в критичну інфраструктуру: електрики, сантехніки, газовщики, інженери і пролетарі в оборонку. В цехах без опалення, під прильотами, на морозі -20 градусів - крутити гайки і двигуни капіталити (робочий тиждень 6 днів)
Крім того, відстрочку мають вчителі, викладачі ВУЗів, працівники академічних інститутів (з вченою ступінню).
Де написано, що я маю встановити Резерв+?! А якщо скажуть ректальний криптоаналізатор в дупу запхати?! Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів. 😏