|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 07 тра, 2026 09:36
Frant написав: Bolt написав:З того, що в ТГ групах читаю, у нас теж вже під модними ЖК тусуются майже цілободобово.
Хороша новина. Не все коту маслениця, не все дерибан для Ыліти. Треба інколи повоювати за свою державу. Bolt написав:З того, що в ТГ групах читаю, у нас теж вже під модними ЖК тусуются майже цілободобово.
Це чудово Для торговця новобудами. З яких радощів конфісковувати житло у нормальних адекватних громадян, а не сраних бігунців-ухилянтів?? Я законослухняний громадянин своєї держави, і на відміну від тебе, нікуди не ховаюсь. Я зареєстрований в Резерв+. Вільно хожу і їзжу, куди треба.  Для тебе і для заокеанського бігунця-графомана-українофоба - я інформую, що є законні способи мати відстрочку: державі потрібні робітники в критичну інфраструктуру: електрики, сантехніки, газовщики, інженери і пролетарі в оборонку. В цехах без опалення, під прильотами, на морозі -20 градусів - крутити гайки і двигуни капіталити (робочий тиждень 6 днів)  Крім того, відстрочку мають вчителі, викладачі ВУЗів, працівники академічних інститутів (з вченою ступінню).
Де написано, що я маю встановити Резерв+?! А якщо скажуть ректальний криптоаналізатор в дупу запхати?! Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів. 😏
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 307 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 тра, 2026 10:14
Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.
Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами. Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 8312 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 07 тра, 2026 10:59
Faceless написав: Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.
Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами. Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.
У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць. Вулицями І і, подвір"ями шниряють, як правило, по дві автівки і вискакують до перехожих. Щось таке роки два тому пробували робити, на виїзді з міста дорогу перекрили, я тоді заднім ходом метрів триста здавав, щоб об"їхати. Воєнник є. Піджак запаса.
Востаннє редагувалось Bolt в Чет 07 тра, 2026 11:01, всього редагувалось 1 раз.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:01
Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів.
Цікавий нароТ живе на анархічній території. Спочатку він проголосував за зелених клоунів, за "вайнинєбудєт". А потім бігає від ТЦК)))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1828 раз.
- Подякували: 2603 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:03
Frant написав: Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів.
Цікавий нароТ живе на анархічній території. Спочатку він проголосував за зелених клоунів, за "вайнинєбудєт". А потім бігає від ТЦК)))
По и тому, що я голосував за клоуна в ВР, я голосував за Єврейську солідарність, для того щоб якась система противаг була.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:25
Bolt Варіант - кудись працевлаштуватись, щоб мати офіційну відстрочку - чим не годиться? Bolt написав:У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць
А у нас перевіряють документи у водіїв, прямо на обочині дороги. Якщо немає відстрочки - будьте ласкаві, у бусик. І це правильно. Ібо нехер було голосувати за зелених клоунів, міндічів, шефірів, весільних фотографів і за війну без підготовки. Недарма ж "мостобудівник" боїться їздити по Києву на машині.  Тому що запросто може загриміти на передову, работнічек невидимого фронта 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1828 раз.
- Подякували: 2603 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:31
Bolt написав: Faceless написав: Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.
У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць. Вулицями І і, подвір"ями шниряють, як правило, по дві автівки і вискакують до перехожих. Щось таке роки два тому пробували робити, на виїзді з міста дорогу перекрили, я тоді заднім ходом метрів триста здавав, щоб об"їхати. Воєнник є. Піджак запаса.
Задрал этот жесткач В наши с тобой годы Вгодований Валєра уже мылил по инвалидности кости с жиром на Темзу, а мы вот тут так ездим и нервничаем, хотя тоже б могли за достаточное жалованье кидать танковые клинья с поддержкой с воздуха то на Скадовск, то на Бердянск.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:33
gunmetal написав:А чому Феофанія туфта, хто пояснить?)
имеется в виду, с точки зрения инвестиционной привлекательности, ликвидности
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 553 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:38
Faceless написав: Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.
при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 226 раз.
- Подякували: 553 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
3
2
Додано: Чет 07 тра, 2026 11:39
Бетон написав: Faceless написав: Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.
при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?
Чого ж кожен, поліція перекриває
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1503 раз.
- Подякували: 8312 раз.
-
-
Профіль
-