Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12802128031280412805>
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 09:36

Frant написав:
  Bolt написав:З того, що в ТГ групах читаю, у нас теж вже під модними ЖК тусуются майже цілободобово.

Хороша новина.
Не все коту маслениця, не все дерибан для Ыліти. Треба інколи повоювати за свою державу.

Bolt написав:З того, що в ТГ групах читаю, у нас теж вже під модними ЖК тусуются майже цілободобово.

Це чудово

Для торговця новобудами.
З яких радощів конфісковувати житло у нормальних адекватних громадян, а не сраних бігунців-ухилянтів??
Я законослухняний громадянин своєї держави, і на відміну від тебе, нікуди не ховаюсь. Я зареєстрований в Резерв+. Вільно хожу і їзжу, куди треба. :mrgreen:

Для тебе і для заокеанського бігунця-графомана-українофоба - я інформую, що є законні способи мати відстрочку: державі потрібні робітники в критичну інфраструктуру: електрики, сантехніки, газовщики, інженери і пролетарі в оборонку. В цехах без опалення, під прильотами, на морозі -20 градусів - крутити гайки і двигуни капіталити (робочий тиждень 6 днів) :oops:

Крім того, відстрочку мають вчителі, викладачі ВУЗів, працівники академічних інститутів (з вченою ступінню).

Де написано, що я маю встановити Резерв+?! А якщо скажуть ректальний криптоаналізатор в дупу запхати?! Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів. 😏
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 307 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 10:14

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто.

Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами.
Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8312 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 10:59

Faceless написав:

Ну це дуже умовно. В Києві періодично можуть перекрити якусь рандомну дорогу в обидві сторони, щоб поцікавитися, чи все добре у водіїв з документами.
Резерв насправді необов'язково встановлювати, є вимога мати ВОД, Резерв це просто один з варіянтів ВОД.

У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць. Вулицями І і, подвір"ями шниряють, як правило, по дві автівки і вискакують до перехожих. Щось таке роки два тому пробували робити, на виїзді з міста дорогу перекрили, я тоді заднім ходом метрів триста здавав, щоб об"їхати.
Воєнник є. Піджак запаса.
Востаннє редагувалось Bolt в Чет 07 тра, 2026 11:01, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:01

Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів.

Цікавий нароТ живе на анархічній території.
Спочатку він проголосував за зелених клоунів, за "вайнинєбудєт". А потім бігає від ТЦК)))
Frant

Подякував: 1828 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:03

Frant написав:
  Bolt написав:Я теж вільно пересуваюсь, за умови, що не вихожу з авто. А то раз вийшов, а там Πідори у сумнозвісному у місті паркетничку корейської іірми якраз їхали. Ледве добіг до машини і заднім ходом метрів 30 здавав поки вони спереду намагались мене підперти. З"їбнув в бокову вуличку. Все ж таки вже з 450 тик намотав, досвід є на відміну від тих дебілів.

Цікавий нароТ живе на анархічній території.
Спочатку він проголосував за зелених клоунів, за "вайнинєбудєт". А потім бігає від ТЦК)))

По и тому, що я голосував за клоуна в ВР, я голосував за Єврейську солідарність, для того щоб якась система противаг була.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:25

Bolt
Варіант - кудись працевлаштуватись, щоб мати офіційну відстрочку - чим не годиться?
  Bolt написав:У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць
А у нас перевіряють документи у водіїв, прямо на обочині дороги. Якщо немає відстрочки - будьте ласкаві, у бусик. І це правильно. Ібо нехер було голосувати за зелених клоунів, міндічів, шефірів, весільних фотографів і за війну без підготовки.

Недарма ж "мостобудівник" боїться їздити по Києву на машині. :mrgreen: Тому що запросто може загриміти на передову, работнічек невидимого фронта :mrgreen:
Frant

Подякував: 1828 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:31

Bolt написав:
  Faceless написав:

У нас поки не практикують рандомне перекриття вулиць. Вулицями І і, подвір"ями шниряють, як правило, по дві автівки і вискакують до перехожих. Щось таке роки два тому пробували робити, на виїзді з міста дорогу перекрили, я тоді заднім ходом метрів триста здавав, щоб об"їхати.
Воєнник є. Піджак запаса.

Задрал этот жесткач
В наши с тобой годы Вгодований Валєра уже мылил по инвалидности кости с жиром на Темзу, а мы вот тут так ездим и нервничаем, хотя тоже б могли за достаточное жалованье кидать танковые клинья с поддержкой с воздуха то на Скадовск, то на Бердянск.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 387 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:33

gunmetal написав:А чому Феофанія туфта, хто пояснить?)

имеется в виду, с точки зрения инвестиционной привлекательности, ликвидности
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 553 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:38

Faceless написав:

при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 553 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 11:39

Бетон написав:
  Faceless написав:

при этом не существет ни одного разрешительного документа на самовольное перекрытие дорог, полос. стукнуло в башку начальнику смены перекрыть - перекрывают. недавно в районе загса, где постоянно кошмарят людей, депутат пытался выяснить законность перекрытия. бумаг нет. он спросил: так каждый теперь может перекрыть любую улицу?

Чого ж кожен, поліція перекриває
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8312 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 12802128031280412805>
Форум:
+ Додати