|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 11 лют, 2019 12:54
Первый написав:freeze Дивна реакція. Людина каже що її ощастливить робота на 6 кгрн. Я кинув посилання на щастя. Я не вирішував багато це чи мало. Я задовольнив потреби людини, адже хочу щоб всі були щасливі. Якщо для Вас мало/багато пртходите повз:-) Флай живе на 2кгрн в місяць в києвриджн- - ще 4кгрн буде відкладати.
от не надо гон про 2кгр
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 11 лют, 2019 12:56
hume написав: zzzzzz написав:hume Там очень хитрая ситуация. В доме вертикальная разводка, часть квартир с квартирными счетчиками. А часть без. Хитрые вильны люди со счетчиками платят копейки, а весь банкет платят люди без счетчиков. Квартира 160 кв.м. - 11500 грн
Там ни у кого нет индивидуальных счётчиков тепла. Вся разводка вертикальная. ПС У меня шлачок там недалеко с домовым счётчиком тепла, платёж за прошлый месяц 20 грн/м.
У некоторых есть. Успели поставить. Иногда приходилось ставить по два счетчика тепла на квартиру. Разводка тепла там запутанная, вертикально - горизонтальная. Сейчас в таких домах поставить счетчик тепла сложно. Киетеплоэнерго не устраивает, что счетчик внутри квартиры. ПС Кстати тариф выше 70 грн за отопление 1 кв. метра, ну вообще не влияет на КРЖН 
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 11 лют, 2019 12:59
trololo написав: Первый написав:airmax78 До речі, як і прогнозував до N5 прийшов кабздець. Далі буде грінвіль. А з огляду на прайс на глибочицькій то ціна буде ОЙ. Картинки є на луні.
в якому сенсі кабздець? будівництво стало?
Не буде проекта. Вже інший. Будівництво трішки жевріє.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:00
flyman написав: J_P написав: airmax78 написав:Если бы Буча была в 2.5 км от Контрактовой площади и 3.5 км от Европейской площади, я бы сказал: "Все правильно делали".
Как бы и недалеко. Но пешком - минут 30-40... На машине чуть быстрее. Но не намного )))) Говорю со знанием дела, так как регулярно езжу (нет, не езжу - стою в пробках) с Оболони в 5 элемент.
Не розумію, звідки неприязнь до Бучі: - свіжі новобудови - модні МОПи - індивідуальне опалення - малоетажна забудова - чудова прибудинкова територія - багато місця для паркування - нова інфраструктура (газові, електропідстанції, водогін, каналізація, асфальт)
Не хватает одного пункта - работа в Буче 
-
Mazay256
-
-
- Подякував: 185 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:00
Первый написав:airmax78 До речі, як і прогнозував до N5 прийшов кабздець. Далі буде грінвіль. А з огляду на прайс на глибочицькій то ціна буде ОЙ. Картинки є на луні.
Так а то, что Сигма недоделала в уже построенном - Нест будет доделывать? Если так, то, возможно, что инвесторам Сигмы повезло.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:01
flyman написав: Первый написав:freeze Дивна реакція. Людина каже що її ощастливить робота на 6 кгрн. Я кинув посилання на щастя. Я не вирішував багато це чи мало. Я задовольнив потреби людини, адже хочу щоб всі були щасливі. Якщо для Вас мало/багато пртходите повз:-) Флай живе на 2кгрн в місяць в києвриджн- - ще 4кгрн буде відкладати.
от не надо гон про 2кгр
Вибачте що завищив. Пам'ятаю ви розписували на місяц 300 злотих в польщі. А тут все ж дешевше.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:09
hume написав: flyman написав:Не розумію, звідки неприязнь до Бучі: - свіжі новобудови - модні МОПи - індивідуальне опалення - малоетажна забудова - чудова прибудинкова територія - багато місця для паркування - нова інфраструктура (газові, електропідстанції, водогін, каналізація, асфальт)
дорога в Киев утром занимает пару часов. Или в 5ть выезжать, тк в 6ть уже пробки.
Так Мух же рэйковым корыстуеться. Там пробок нет и клетчатая сумка с очередной нахомяченной кучкой уе органично вписывается в дизайн вагона. Про малоэтажнисть обитатель бункера пошутил в стиле Монти-Пайтон и Бени Хилла. 
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:10
UA написав: hume написав: zzzzzz написав:hume Там очень хитрая ситуация. В доме вертикальная разводка, часть квартир с квартирными счетчиками. А часть без. Хитрые вильны люди со счетчиками платят копейки, а весь банкет платят люди без счетчиков. Квартира 160 кв.м. - 11500 грн
Там ни у кого нет индивидуальных счётчиков тепла. Вся разводка вертикальная. ПС У меня шлачок там недалеко с домовым счётчиком тепла, платёж за прошлый месяц 20 грн/м.
У некоторых есть. Успели поставить. Иногда приходилось ставить по два счетчика тепла на квартиру. Разводка тепла там запутанная, вертикально - горизонтальная. Сейчас в таких домах поставить счетчик тепла сложно. Киетеплоэнерго не устраивает, что счетчик внутри квартиры. ПС Кстати тариф выше 70 грн за отопление 1 кв. метра, ну вообще не влияет на КРЖН 
Расскажите как? Просветите плз. На указаном примере.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:15
Первый написав: flyman написав: Первый написав:freeze Дивна реакція. Людина каже що її ощастливить робота на 6 кгрн. Я кинув посилання на щастя. Я не вирішував багато це чи мало. Я задовольнив потреби людини, адже хочу щоб всі були щасливі. Якщо для Вас мало/багато пртходите повз:-) Флай живе на 2кгрн в місяць в києвриджн- - ще 4кгрн буде відкладати.
от не надо гон про 2кгр
Вибачте що завищив. Пам'ятаю ви розписували на місяц 300 злотих в польщі. А тут все ж дешевше.
Картопля, люк, окорочка наколотые и пепси в бедронке по акции дешевле. Можно ещё просрочку на шару урвать, как "нашы" на Брайтон-Бич, но то чревато выбытыми зубами, пенсы пшековские весьма сильны в этом деле.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2019 13:20
airmax78 написав: Первый написав:airmax78 До речі, як і прогнозував до N5 прийшов кабздець. Далі буде грінвіль. А з огляду на прайс на глибочицькій то ціна буде ОЙ. Картинки є на луні.
Так а то, что Сигма недоделала в уже построенном - Нест будет доделывать? Если так, то, возможно, что инвесторам Сигмы повезло.
Призрак Неста там ходит с самого начала.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1