Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
И только Киев (со слов растишек) - островок стабильности в этом безумном мире ) А если кроме шуток, то мы никогда от глобальных кризисов не страдали меньше развитых стран Запада, и этот не станет исключением. Там за 2021-й вакцинируются, и благодаря рекордным вливаниям стимулирующих мер вернутся в 2022-2023 гг к business as usual. Мы же вследствие бездействия и с ковидом так быстро не совладаем, и экономику обескровили в угоду минфиновской пирамиде долгов. Как только лишнюю ликвидность доллара начнут стерилизовать, карантинное падение покажется цветочками...
Долярчик написав:Аааааааа, як тут хочеться крикнути...... - але мушу ще інтригу тримати 2 тижні!
тримай, але як банк дасть згоду на кредит 5-7-9 , напиши будь-ласка!
Хех, так знайомий хотів так взяти 5 чи 8 лямчиків грн під ту програму 5-7-9, так як має свій бізнес і найманих. І взяти комерцію(спочатку для себе) а потім здавати її в оренду. Так повикручували йому руки різними довідками і ще змінив він кведи, які потрібно було під цю програму..... І в результаті сказали, що дадуть, якщо він дасть їм хабаря - з ними поділиться (двома, чи 5тьма сотнями тисяч гривень) Він їх послав!
Тепер ще й витрачає час на закриття тих різних кведів!
Не суть. Хто знає по чому буде трініті? Так в ляшку пече, що вже не в моготу:-)
Вдруг графіки зРадіо читають і буде по 500 за квадрат
Начитался Зрадио и довольный зашёл на кофе в Hub от Интергала. Готовность одного дома приблизительно этажей 10. У интергала свои представления о бизнес классе - два лифта на 9 квартир, высота 2,7 м. Базовая цена однушки на этажах от 9ого где то 1,8 куе за метр, при рассрочке +100 уе на метре.
Кстати, я предупредил, что у них осталось меньше 12 месяцев. )
hume написав:.. зашёл на кофе в Hub от Интергала. ..
я бы пристрелил дизигнера Интергала. Все дома, что в ипенях, что в двух минутах от Майдана выглядят (а судя по лифтам и потолкам, и внутри) абсолютно одинаковы.
я бы пристрелил дизигнера Интергала. Все дома, что в ипенях, что в двух минутах от Майдана выглядят (а судя по лифтам и потолкам, и внутри) абсолютно одинаковы.
Поэтому и спросил что общего между бизнес классом и комфортом? По мнению манагера у бизнеса нпполнение кирпич и керамофасад. Потолки 2,7, количество лифтов и квартир на этаже как бы пох. Кстати, им архиматика пыталась малахит вытащить, но увы.... Руководство построило немножко по своему)))
Пока тупой пипл хавает, какой им смысл что-то менять
Пока тупой пипл хавает, какой им смысл что-то менять
як сказали. так і намалював, а може малювали кілька дезігнерів, і вибрав варіант не дезігнер, а хтось із СЕО Інтеграла, але ж виноватий дезігнер.
Не суть. Хто знає по чому буде трініті? Так в ляшку пече, що вже не в моготу:-)
Вдруг графіки зРадіо читають і буде по 500 за квадрат
Начитался Зрадио и довольный зашёл на кофе в Hub от Интергала. Готовность одного дома приблизительно этажей 10. У интергала свои представления о бизнес классе - два лифта на 9 квартир, высота 2,7 м. Базовая цена однушки на этажах от 9ого где то 1,8 куе за метр, при рассрочке +100 уе на метре.
Кстати, я предупредил, что у них осталось меньше 12 месяцев. )
Я тепер без діаграми падіння кржн від зРадіо вийти з дому боюся. Чуть шо - відразу її показую! І аж легше на душі робиться.
Первый написав:Я тепер без діаграми падіння кржн від зРадіо вийти з дому боюся. Чуть шо - відразу її показую! І аж легше на душі робиться.
Это правильно: душу надо беречь потому что Розпорядження Київської міської державної адміністрації №604 від 23.05.2017 року Про надання національній академії внутрішніх справ земельних ділянок для обслуговування та експлуатації навчальних корпусів та гуртожитку на вул. Кудряшова 8-10 у Солом'янському районі м. Києва Витяг з реєстру прав власності (інформаційна довідка) № 128249127 від 20 червня 2018 року. 8000000000:72:143:0005 (03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти) 8000000000:72:143:0105 (03.02 Для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти)