Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Puente написав:Ну що за снобство ... Є такі поняття як необхідність , достатність і надлишкове . Все залежить від того , що в голові . Для прикладу зрозумілого майже всім ( не 100 % ) - здоровенний рамний джип на газу ...
На весенних украинских дорогах крепко задумался о здоровенном рамном джипе.
Puente написав:Ну що за снобство ... Є такі поняття як необхідність , достатність і надлишкове . Все залежить від того , що в голові . Для прикладу зрозумілого майже всім ( не 100 % ) - здоровенний рамний джип на газу ...
На весенних украинских дорогах крепко задумался о здоровенном рамном джипе.
В Україні у 2020 році середня плата за оренду однокімнатної квартири зросла на 5,5% і тепер становить 3 903 гривні. Про це повідомляє Держстат у середу, 13 січня.
На першому місці за вартістю оренди – місто Київ – 7 624 гривні.
Далі йдуть Одеська область (5 029 гривень), Харківська (4 862 гривні) і Львівська області (4 776 гривень).
У той же час найдешевші квартири – в Івано-Франківській (2 423 гривні), Сумській (2 215 гривень) і Луганській областях (2 173 гривні).
новость старая но интересная. Госстат увидел дорожай!
Виросла менше, чим ріст з.п. і менше чим % по депо за 2020. Слабо.
airmax78 написав:Долярчик не слушай никого. Они тебе зубы заговаривают, а пока ты уши развесил - уже сами мутятся в пиццу и рубят бабло. Это тема - 100%.
Я вже дві точки замовив. Норм тема! Дякую!! Думаю під кінець року ламбу брати за отриманий прибуток!
Зи. Подивися дані статистики від Держкомстату по вартості 1к.
Мені здається їх тре розганяти, оскільки дані жодного прикладного значення не мають