По Подольскому подняться слабо?
|
|
Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? в Швеции запрещены шторы на окнах в квартирах
там на западенщині в 4 ранку встають, а в 8 вечора лягають спати. а якщо без жартів, був в готелі, то там штори ще огого: день перетворюють в ніч, у вікна не заглядав, з шторами чи без, не пригадаю. особливо цікаво як без шторів літом, коли світло цілодобово: полярний день.
Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?с мозгами и руками из правильного места можно найти работу в Ирпене а при желании работать не выходя из квартиры. Я так понимаю это не про вас, ездить куда то и радовать других своим присутствием ваш основной смысл жизни?
Они не запрещены. Ими просто не пользуются. Часто вообще ролеты. Но объявление зачётное. Первая мысль это почему она шторы не закроет. Вторая мысль - может в квартире напротив происходит что-то настолько интересное, что оторваться нельзя. Поэтому предложили им закрывать шторы. Востаннє редагувалось hume в Сер 04 сер, 2021 09:09, всього редагувалось 1 раз.
Не сприймайте це як осуд. Я ділюся своїми думками. І я ж написав що не розумію людей які в силу певних обставин не мають коштів, проте продовжують жити в напіваварійному житлі в центрі. Хоча могли б на здачу ще й пивко в іпенях попивати. І це відповідь на вашу тезу про двори. Я не хочу образити імешканців Ірпеня, але давайте по чесному, замість вбитого хрущика за х ує вибрали новеньку квартиру за той же х ує, проте в іпенях Ірпеня, адже така сама біля хрущика коштує х*1,5. От одна з основних причин. В історії Я працюю в кийові, є гроші на 1к РТ біля офісу в центрі, проте я вибрав Ірпеня щоб не пішки ходить до дому, а їздити на роботу по 2 години вранці і ввечорі - особисто Я не вірю. Я вірю в історії а-ля є 20 кує і тре новобудова. І Добрий день іпеня Ірпеня. Востаннє редагувалось Первый в Сер 04 сер, 2021 09:28, всього редагувалось 1 раз.
За 20 кує - нічого вже не купиш в Києві))) хіба що кімнату в общажці. За 40 кує - вже можна купити підубитий "хрущ" в Києві біля метро або ж голий новобуд в Єпенях за 15 км від міської межі. Кожен сам робить вибір))) Проте очевидно, що ця публіка не є заможною. Скільки би не купляла електросамокатів і не літала би в дешевий Єбіпет)))). Востаннє редагувалось Frant в Сер 04 сер, 2021 09:46, всього редагувалось 3 разів.
з теми успішного УспіхаКак обычно, у нас есть две новости для желающих купить квартиру. Какая из них хорошая, а какая — не очень, судите сами: — в мире закрепился тренд на рост стоимости жилья; — аренда жилья год из года дешевеет. Что это может означать для инвесторов? 1. На перепродаже жилья можно прилично заработать. 2. Время окупаемости инвестиций в жилую недвижимость за счет ее сдачи в аренду существенно вырастет. Срок окупаемости квартиры в 20–25 лет и даже больше теперь уже никого не удивляет. И вряд ли это порадует тех, кто реализует свою мечту об обеспечении безбедной старости за счет приобретения квартиры для последующей ее сдачи в аренду...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||