По Подольскому подняться слабо?
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?в Швеции запрещены шторы на окнах в квартирах
![]() там на западенщині в 4 ранку встають, а в 8 вечора лягають спати. а якщо без жартів, був в готелі, то там штори ще огого: день перетворюють в ніч, у вікна не заглядав, з шторами чи без, не пригадаю. особливо цікаво як без шторів літом, коли світло цілодобово: полярний день.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?с мозгами и руками из правильного места можно найти работу в Ирпене а при желании работать не выходя из квартиры. Я так понимаю это не про вас, ездить куда то и радовать других своим присутствием ваш основной смысл жизни?
![]() Они не запрещены. Ими просто не пользуются. Часто вообще ролеты. Но объявление зачётное. Первая мысль это почему она шторы не закроет. Вторая мысль - может в квартире напротив происходит что-то настолько интересное, что оторваться нельзя. Поэтому предложили им закрывать шторы. Востаннє редагувалось hume в Сер 04 сер, 2021 10:09, всього редагувалось 1 раз.
![]() Не сприймайте це як осуд. Я ділюся своїми думками. І я ж написав що не розумію людей які в силу певних обставин не мають коштів, проте продовжують жити в напіваварійному житлі в центрі. Хоча могли б на здачу ще й пивко в іпенях попивати. І це відповідь на вашу тезу про двори. Я не хочу образити імешканців Ірпеня, але давайте по чесному, замість вбитого хрущика за х ує вибрали новеньку квартиру за той же х ує, проте в іпенях Ірпеня, адже така сама біля хрущика коштує х*1,5. От одна з основних причин. В історії Я працюю в кийові, є гроші на 1к РТ біля офісу в центрі, проте я вибрав Ірпеня щоб не пішки ходить до дому, а їздити на роботу по 2 години вранці і ввечорі - особисто Я не вірю. Я вірю в історії а-ля є 20 кує і тре новобудова. І Добрий день іпеня Ірпеня. Востаннє редагувалось Первый в Сер 04 сер, 2021 10:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() За 20 кує - нічого вже не купиш в Києві))) хіба що кімнату в общажці. За 40 кує - вже можна купити підубитий "хрущ" в Києві біля метро або ж голий новобуд в Єпенях за 15 км від міської межі. Кожен сам робить вибір))) Проте очевидно, що ця публіка не є заможною. Скільки би не купляла електросамокатів і не літала би в дешевий Єбіпет)))). Востаннє редагувалось Frant в Сер 04 сер, 2021 10:46, всього редагувалось 3 разів.
![]() з теми успішного Успіха
Как обычно, у нас есть две новости для желающих купить квартиру. Какая из них хорошая, а какая — не очень, судите сами: — в мире закрепился тренд на рост стоимости жилья; — аренда жилья год из года дешевеет. Что это может означать для инвесторов? 1. На перепродаже жилья можно прилично заработать. 2. Время окупаемости инвестиций в жилую недвижимость за счет ее сдачи в аренду существенно вырастет. Срок окупаемости квартиры в 20–25 лет и даже больше теперь уже никого не удивляет. И вряд ли это порадует тех, кто реализует свою мечту об обеспечении безбедной старости за счет приобретения квартиры для последующей ее сдачи в аренду...
|
|