|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 08 жов, 2021 11:47
zРадио написав: airmax78 написав: Первый написав:І тільки зРадіо вважає шо нічого не було😂 парапланерування рік по плану Парапапам:-)
Все, кроме Зрадио, делают выводы на основании своих неправильных субъективных ощущений и только Зрадио видит картину в целом, благодаря мощному аналитическому аппарату и доступу ко всей информации по всем сегментам, а не только к тем объектам, которые продаются.
Хворі люди, честное слово. Зрадио говорил, что рынок перегрет еще после его взлета осенью 2019-го - зимой 2020-го, за чем последовал обвал экономики, несмотря на который, рынок, незначительно скорректировавшись, продолжил рост, т.е. стал перегрет даже больше, чем был. Рыл Зоркий Глаз на третий день увидел, что у дома нет одной стены (с) drevlyanin написав:Так и я о том. Вон Сержику(ничего личного) с незапамятных времён каждый год кидали интересные на тот момент варианты трёх, а он все носом крутил, мол дорого, комнаты не такие, муравейник, место не айс и т.п. А чем закончилось-цены выросли, вариантов больше не стало. А подождет еще годков 5-6 и даже если прайсы снизятся, ему эта трёха уже и нафик не нужна будет. Потребуется 2+1 или 1+1+1, а это ещё веселей по цене и геморней выбор.
Еще один мистер объективность решил пристегнуть меня к кейсу Сержика, которому нужно жилье для себя, а не в инвестиционных целях, хотя я неустанно повторяю, что "потребительскую" недвижимость нужно брать не тогда, когда впереди рост рынка, а когда есть такая необходимость + возможность
ВВП вна Україні так і не вернувся до рівня 2019 року. А ціни КРЖН "вжуххх", хоча не у мене як практика, є пропозиція від зубудовника придбати дериватив на кавалірку в пішій доступності ШРТ по ціні 2020 р., правда ціна акційна (на повітря котловану мінус 22% від прайсу, а на майже готове мінус 11%), зі слів забудовника акція триватиме пару тижнів (поспостерігаю, чи не розтягнеться акція до нового року)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:05
Успіх написав:.. Ще раз для всіх!!! - М-Я-К-И-М П-О-Р-О-Л-О-Н-О-В-И-М м'ячем  ..
ага. А потом поролоновыми пятками нежно и медленно прикасаемся к поролоновому напольному покрытию
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:06
Frant 1 - на хворих ображатись - гріх, тим паче, якщо вони живуть на ДВРЗ і їх вигнали з роботи за хабарі; 2 - я не айтішник 3 - боргів не мав ніколи 4 - напрямок пішої еротичної прогулянки вказав
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:08
Успіх написав:І ще - ми і баскетбол/волейбол можемо грати в квартирі ... Але ж як гучно сказано - футбол/баскетбол/волейбол у квартирі!
Ти молодець. Твоя квартира - твої правила  А взагалі, хороший і кумедний 
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:09
Bezzhenets написав:Подскажите, уже неделю не работает ссылка на динамику цен в Киеве на Домике. Что там случилось?
У них сайт переделали недели 2 назад. И в форуме пропал функционал "посмотреть новые сообщения по темам". Так что теперь я им не пользуюсь.
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1755 раз.
- Подякували: 144 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:16
sequence написав: Успіх написав:.. Ще раз для всіх!!! - М-Я-К-И-М П-О-Р-О-Л-О-Н-О-В-И-М м'ячем  ..
ага. А потом поролоновыми пятками нежно и медленно прикасаемся к поролоновому напольному покрытию
Мабуть, я Вас приголомшу, якщо скажу, що ми коц стелемо на підлогу (правда, не так щоб для сусідів,а для того, щоб меньшенький синочок не травмувався) - але, загалом, це і "звук п'ят" зменшує Так що Успіх - ДУМАЄ!  - чого і всім радить!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:21
Успіх написав:Мабуть, я Вас приголомшу, якщо скажу, що ми коц стелемо на підлогу
Для усіх, хто не зрозумів: коцик — вовняне покривало на ліжко (Зх.-укр. діалект) 
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:21
Успіх написав:.. Мабуть, я Вас приголомшу, якщо скажу, що ми коц стелемо на підлогу ..
А что такое "коц"? Это еврей такой? ))
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:36
барабашов написав:Frant А где этот комплекс без отопления находится территориально? И зачем там понастроили таких квартир? Альтернатива домам в лесу через дорогу?
Да как обычно, понастроили комплексов в полях под Киевом, где в идеале нужно строить частные дома. Может и нормально если не выезжать оттуда, но вот в противном случае придется терпеть. Зато дёшево. Вон сразу можно по 170 квадратов брать
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 жов, 2021 12:45
hume И насколько там дёшево было купить готовый аэродром?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
|