Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Та які то оптимісти? Так собі..Накинули трохи... У Львові ось де оптимісти. По 1000 $ за метр просять за говноблок в епенях, в долярчиковому жк - https://m.olx.ua/d/obyavlenie/smart-kva ... Mv4XV.htmlі, а 2 кім бабушатники в хрущах здають в оренду по 500$ в ближньому центрі.
Походу я лошара, накинув всього 500 грн на свою двушку (6500) 3 хв пішки до Океану. 🤔
Та які то оптимісти? Так собі..Накинули трохи... У Львові ось де оптимісти. По 1000 $ за метр просять за говноблок в епенях, в долярчиковому жк - https://m.olx.ua/d/obyavlenie/smart-kva ... Mv4XV.htmlі, а 2 кім бабушатники в хрущах здають в оренду по 500$ в ближньому центрі.
Походу я лошара, накинув всього 500 грн на свою двушку (6500) 3 хв пішки до Океану. 🤔
Звичайно. Або ви їх, або вони вас. Вічна "війна" між лендлордами та квартирантами. P.S. Розмовляв із родичами, живуть на Майорівці. Казали, коли декілька днів тому бомбили підстанцію в передмісті Львова, то в них аж вазони на підвіконнику підскакували.
Moneta написав:Зашел посмотреть свежие цены после того как реестры открыли. А тут до сих пор мрии про беженцев которые на перегонки будут новострои раскупать.
Moneta написав:Зашел посмотреть свежие цены после того как реестры открыли. А тут до сих пор мрии про беженцев которые на перегонки будут новострои раскупать.
И шо цены?
$500/кв.м в Киеве. уже к осени
но жить тут будет не айс. пока такие мысли.
Не бачив таких цін, а що в Києві не айс? Що тоді казати про інші міста? Я побувавши в 4 містах на західній Україні, приїхавши в Київ був довольний як слон)
cherchiltank Перспективней(по работе и развитию и т.д.) Киева не будет ничего никогда. Если в Киеве будет 500 квадрат как говорит коллега то в других областных будет 200 тогда. Всё что тут обсуждается это как ванга с нострадамусом.Никто ничего не знает,что будет.Никто.