Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
ДЯКУЮ! ОГО, 3,5 млрд досить багато, а людей дивно , якось там не дуже багато було, це ж виходить великі суми вклали. Не розумію, що там вигідного було, щоб люди з грошима вкладалися сюди без гарантій повернення коштів.
[b]ЗІС-5[/b] Чи зможете допомогти скласти електронне звернення? Чи може є якась форма спеціальна щоб її заповнити та прікрепити до стровення звернення в особистому кабінеті на rada.gov.ua? Швидко про себе: некваліфікованний інвестор з заблокованим рахунком Фрідом Фінанс Україна. Сума там невелика пробна в ОВДП, та крапля на спотовому рахунку. Мій менеджер ФФ звісно заспокоює що все владнають, але не вірю.
Raymond гарантії ті самі, що і в інших брокерсько-депозитарних установах, ті самі ліцензії від НКЦПФР, що і у інших. Переваги - малі комісії, а також можливість покупки ОЗДП від 5шт., що не пропонували інші установи. Купонні виплати були без проблем, по графіку, навіть тоді, коли столиця була в осаді. І зараз компанія не зникла, а вчиняє дії в напрямку захисту клієнтів, що бачу з їх відповідей на мої запити. Перед тим, як купити ОВДП, я звернувся до НКЦПФР з питаннями стосовно надійності та безпечності бути клієнтом "ФФ Україна". Отримав відповідь, що установа надійна та поганої репутації не має. Які ще треба були гарантії? Зараз казначейство по нашим облігаціям перераховує кошти для виплат, вони акумулюються на рахунках НБУ. В моєму портфелі мінімальна частина державних облігацій, придбаних через цю установу. І зараз з кожної праски ми чуємо та відусюди читаємо, що купівля ОВДП - самий надійний вид інвестицій. Так, сталася правова колізія, зрежисована державними органами, але де страховка від того, що з іншими установами такого не станеться? Ще стосовно гарний. Бачили хроніку річної давнини? Господь Бог милував всіх нас, і наші інвестиції. Дякуємо ЗСУ. Все інше - виправимо.
ЗІС-5 написав:Raymond гарантії ті самі, що і в інших брокерсько-депозитарних установах, ті самі ліцензії від НКЦПФР, що і у інших. Переваги - малі комісії, а також можливість покупки ОЗДП від 5шт., що не пропонували інші установи. Купонні виплати були без проблем, по графіку, навіть тоді, коли столиця була в осаді. І зараз компанія не зникла, а вчиняє дії в напрямку захисту клієнтів, що бачу з їх відповідей на мої запити. Перед тим, як купити ОВДП, я звернувся до НКЦПФР з питаннями стосовно надійності та безпечності бути клієнтом "ФФ Україна". Отримав відповідь, що установа надійна та поганої репутації не має. Які ще треба були гарантії? Зараз казначейство по нашим облігаціям перераховує кошти для виплат, вони акумулюються на рахунках НБУ. В моєму портфелі мінімальна частина державних облігацій, придбаних через цю установу. І зараз з кожної праски ми чуємо та відусюди читаємо, що купівля ОВДП - самий надійний вид інвестицій. Так, сталася правова колізія, зрежисована державними органами, але де страховка від того, що з іншими установами такого не станеться? Ще стосовно гарний. Бачили хроніку річної давнини? Господь Бог милував всіх нас, і наші інвестиції. Дякуємо ЗСУ. Все інше - виправимо.
Так гарантій в такий час мало хто може дати, але банківськи депозити, хоч би гарантують зараз, і якщо ви купували овдп, то в гривнях депозит теж дає приблизно 16%, а валюта через грн на 3 міс то ще кращий варіант поки що так.
Прийшла відповідь від РНБО. 8 абзаців. Абзаци 1-4 це вітання і посилання на закони згідно яких вони відповідають, абзац 5 констатація факту санкцій на ФФУ, абзац 6 сказано що 16 пунктом доручено КМУ, СБУ і НБУ забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій. Абзац 7 вони вказують РНБО не має власної орг. структури діяльність здійснює апарат ради. Абзац 8 самий важливий, його цитую:
Апарат Ради національної безпеки і оборони України неодноразово звертався до Служби Безпеки України як ініціатора застосування санкцій із проханням розглянути звернення громадян, пов'язані із застосуванням санкцій до ФФУ, та вжити відповідних заходів реагування.
Кінець листа.
Це щось нове, крайні вже СБУ Виходить треба звертатись до СБУ, додавати відповіді комісії, РНБО, і чекати на їх відповідь (паралельно може написати в КМУ і НБУ чи звертались вони СБУ, додавши відповідь РНБО де вони є в списку інституцій які відповідальні за моніторинг ефективності санкцій) Ну а потім уже в ОП з усіма-усіма відповідями.
adj дякую! Картина вимальовується. Ваша відповідь - ще одна цеглина. Я чекаю відповіді від РНБО на аналогічний вашому запит. Також чекаю відповіді від декількох народних депутатів. Далі будуть повторні звернення, або повторні з новими отримувачами, якщо мені напишуть те саме - значить до СБУ створю. І як вершина над РНБО та СБУ - звертатимемось до ОП.
adj написав:Прийшла відповідь від РНБО. 8 абзаців. Абзаци 1-4 це вітання і посилання на закони згідно яких вони відповідають, абзац 5 констатація факту санкцій на ФФУ, абзац 6 сказано що 16 пунктом доручено КМУ, СБУ і НБУ забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій. Абзац 7 вони вказують РНБО не має власної орг. структури діяльність здійснює апарат ради. Абзац 8 самий важливий, його цитую:
Апарат Ради національної безпеки і оборони України неодноразово звертався до Служби Безпеки України як ініціатора застосування санкцій із проханням розглянути звернення громадян, пов'язані із застосуванням санкцій до ФФУ, та вжити відповідних заходів реагування.
Кінець листа.
Це щось нове, крайні вже СБУ Виходить треба звертатись до СБУ, додавати відповіді комісії, РНБО, і чекати на їх відповідь (паралельно може написати в КМУ і НБУ чи звертались вони СБУ, додавши відповідь РНБО де вони є в списку інституцій які відповідальні за моніторинг ефективності санкцій) Ну а потім уже в ОП з усіма-усіма відповідями.
Теж отримав відповідь від РНБОУ, а запитання ставив ті самі що і Ви. Відповідь мені - трохи не така. Моє прохання стосовно того, щоби до НКЦПФ запит не перенаправляли - задовільнили. Коротко. Просив повідомити мені наступне: - чи зверталася НКЦПФР до РНБО для вироблення правового рішення; - чи може РНБО якось допомогти утримувачам держоблігацій; - чи можна додати пріоритету проблемі; - якої позиції РНБО відносно відомого указу про санкції. Відповіли: - 5 абзаців - чим передбачена діяльність того чи іншого органу, що передбачає Конституція; - по темі - 2 абзаци: Рішенням РНБО, уведеним у дію Указом Президента, застосовано санкції строком на п’ять років на підставі пропозицій Служби безпеки України. П.16 рішення доручено Кабінету Міністрів України разом зі Службою безпеки України та Національним банком України забезпечити реалізацію і моніторинг ефективності санкцій, передбачених пунктом 2 цього рішення.
Тобто, мені не пишуть що зверталися до СБУ, як написали Вам. Принагідно зазначу - сам ФФУ мені повідомив на запит, що робота ведеться, роблять запити, обгрунтування, чекають відповідей. Поки обмірковую, до кого та якого змісту буде моє чергове звернення, не встигаю, роблю на декілька днів паузу.
Сьогодні ввечері на стрімі у Олександра Охріменка задавали питання по Фрідому. Каже, шлях один якщо виникла правова колізія. Для того, щоби перевести утримувачів облігацій та акцій до іншого депозитарію - треба або вимога закону, або вимога суду. Іншого шляху немає. Я звертався до адвокатської фірми. Обдразу почув, що треба починати з аналізу судової практики, звісно, це коштує грошей.Пауза.