|
Продуктові ринки і не тільки у валютному контексті |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 02 вер, 2021 11:42
Успіх треба знати про яку конкретну річ йдеться . Може я її взагалі НЕ використовую у житті . Як от наприклад масло коровяче я не їм взагалі . Мій раціон це гречка, перловка , вівсянка, ( всі без масла) , мясо ( яловичина, інколи свинина) , курка ( філе грудинка) , яйця, творог, сметана, йогурт ( без наповнювачів) роблю сам, виноград, апельсини, яблука, персики\нектарини . Інколи, раз в місяць, щось солодке типу шоколадок.
-
yama
-
-
- Подякував: 9200 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 02 вер, 2021 11:47
Успіх написав:То що, погоджуєтесь з цими словами, чи маєте іншу думку? Успіх написав:Тут - це по темі, тому напишу сюди)) Звернення: Шановні пересічні, коли стоїте у магазині і "мнетесь - купити певну річ, наприклад, за 100-300-500грн чи ні?"(а річ вам справді потрібна) - то зразу подумайте, скільки грошей ви ВИКИДУЄТЕ на продукти(а по-факту - в каналізацію!) - що цю суму ви проїсьте за 1-2-3 ДНІ, а річ, яку ви "мнетесь" придбати за ту ж суму - прослужить вам 1-3-5 РОКІВ!!!!
ДУЖЕ ПРОШУ - ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ і приходьте ЧІТКО РОБИТИ СВОЇ ПОКУПКИ!!! І НЕ МНІТЬСЯ/РОЗДУМУЙТЕ "що дорого..." - а думайте, що продукти - в рази, а частіше, то і в десятки разів, дорожчі на такому ж відрізку часу!!!
ДумайТЕ!©
На продуктах неможна економити. А велосипед навіщо треба, якщо велодоріг немає?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 вер, 2021 12:03
BIGor написав: Успіх написав:То що, погоджуєтесь з цими словами, чи маєте іншу думку? Успіх написав:Тут - це по темі, тому напишу сюди)) Звернення: Шановні пересічні, коли стоїте у магазині і "мнетесь - купити певну річ, наприклад, за 100-300-500грн чи ні?"(а річ вам справді потрібна) - то зразу подумайте, скільки грошей ви ВИКИДУЄТЕ на продукти(а по-факту - в каналізацію!) - що цю суму ви проїсьте за 1-2-3 ДНІ, а річ, яку ви "мнетесь" придбати за ту ж суму - прослужить вам 1-3-5 РОКІВ!!!!
ДУЖЕ ПРОШУ - ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ і приходьте ЧІТКО РОБИТИ СВОЇ ПОКУПКИ!!! І НЕ МНІТЬСЯ/РОЗДУМУЙТЕ "що дорого..." - а думайте, що продукти - в рази, а частіше, то і в десятки разів, дорожчі на такому ж відрізку часу!!!
ДумайТЕ!©
На продуктах неможна економити. А велосипед навіщо треба, якщо велодоріг немає?
бо на велосипеді можна по автодорогах згідно правил дорожнього руху
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 02 вер, 2021 12:10
yama написав:бо на велосипеді можна по автодорогах згідно правил дорожнього руху
Можна, але не довго, до першого каліцтва.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1453 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 вер, 2021 12:25
BIGor написав: yama написав:бо на велосипеді можна по автодорогах згідно правил дорожнього руху
Можна, але не довго, до першого каліцтва.
4 роки це довго ?
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:02
yama написав:треба знати про яку конкретну річ йдеться
Наприклад: - поличка в ванну - термос - тапочки - рушники до рук/обличчя - і т. д. і т.п.... То скільки РОКІВ ці речі прослужать, а за скільки ДНІВ, ви проїсте еквівалент в грошах цих речей?! ДУМАЙТЕ!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:13
Успіх написав: yama написав:треба знати про яку конкретну річ йдеться
Наприклад: - поличка в ванну - термос - тапочки - рушники до рук/обличчя - і т. д. і т.п.... То скільки РОКІВ ці речі прослужать, а за скільки ДНІВ, ви проїсте еквівалент в грошах цих речей?! ДУМАЙТЕ!
Знаю я такі випадки: втрата свідомості від голоду, зате нові туфельки, вони ж довго прослужать  Ну реально, якусь маячню пишете. До того ж, всі перелічені товари аж ніяк не відносяться до критично важливих, щоб ставити їх в один ряд з їжею Всі перелічені товари можуть мати діапазон цін, що відрізняється в рази, і але й різне свіввідношення ціна/якість Якщо стоїть вибір, купити фруктів чи нові капці - тут питання вже геть інше: що робити, аби заробляти достатньо, щоб таких тупих дилем не було
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:25
Faceless написав:Якщо стоїть вибір, купити фруктів чи нові капці
Я так бачу, що не зовсім тут мене розуміють(мабуть всі)  А основний посил/незадоволення моє полягає в тому, що умовний потенційний покупець, ШВИДШЕ підклеїть/підшиє капці, перемотає ізострічкою поличку в ванні і т.д... і піде купить фруктів, а не викине к іпеням ті капці/поличку і купить нові! Тобто, як ЖРАТВИ купити(зайвої) - то біжать аж бігом купляти!!! А як замінити дома поличку/термос/капці - то вже аж поки не розсиплеться зовсім, то АЖ ТОДІ йдуть купляти!!! Так, не всі такі(чекають до останнього), але судячи з моїх клієнтів - то 70-80% САМЕ ТАКІ!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:35
Striker написав:Давно не покупал масло в АТБ, а тут взял польское Laciate 83% на пробу. Вроде ничего так. Сравнил с нашим Вільняночка 83% - наше белого цвета и сильный запах, а польское желтоватое и запах слабый, но пока намажешь на хлеб, руки потом пахнут им хорошо. Склоняюсь к польскому пока. Кто какое покупает, если не секрет.
Берем Mlekovita, вроде норм. Цена в Польше от 3,5 (по акции) до 5,5 злотых.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 вер, 2021 13:47
Успіх написав:Тобто, як ЖРАТВИ купити(зайвої) - то біжать аж бігом купляти!!!
А что делать? Еда - самый сильный наркотик, соскочить еще никому не удалось  Я надеюсь, Вы не приводите такой аргумент в разговорах с покупателями? Если продавец начнет меня подобным образом учить, как я должен распоряжаться деньгами, я развернусь и уйду, даже если пришел с твердым намерением купить товар. К тому же, люди, которые вынуждены делать выбор между фруктами и тапками, чаще всего фрукты покупают детям. Упрекать их в этом совсем некрасиво. Если у Вас не покупают, значит или товар подобран неправильно, или нет контакта с покупателем. Винить в этом покупателей глупо. ЗЫ Я понимаю, что все Вами перечисленное- это очередной абстрактный пример, но весь этот список можно купить либо в интернете, не вставая с дивана, либо вместе с продуктами в супермаркете. Нет смысла затевать ради этого поход в магазин.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6464 раз.
- Подякували: 21603 раз.
-
-
Профіль
-
-