Медицина в Україні. Здоров'я

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
  #<1 ... 1617181920 ... 30>
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 12:52

Water написав:
  flyman написав:В нас теж взнімаєцца ЄСВ. Але "дєнєх нєт но вьі дєржітєсь"

До чого тут ЄСВ? Це саме взнос на медичну страховку, за шо я й кажу, на прикладі шо Успіх писав, пересадка чогось не стане несподіваним фінансовим тягарем. Окремо там зуби, скоріш за все вони не входять у базову страховку.
Але те шо написала доглядальниця в зоопарку, це ніяк не безкоштовна медицина.

до чого твоє питання до мене, а не до влади? В Польщі є складка ZUS "з трьома філярами" є здровотне. В Україні все іде в "спільний котел", а вихлоп отримують пенсіонери мірного врємєні та інші інваліди держслужби. Зараз хотаб з детройдом будуть розказувати байки як вони поізносілісь наповнючи бюджетну сіську.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 12:56

_hunter написав:В этой стране -- кто за мед-страхивку 200 денег платит? :wink:
Это, кстати, серьезная проблема: нарид часто говорит "я плачу АЖ 40% налогов", а начинаешь считать -- платит какие-то 100 денег :lol:

В Україні, наразі, медичне страхування середнього рівня типу стандарт та стандарт+ стартує від 2 тис. грн./міс. :roll:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:00

flyman написав:
  Water написав:
  flyman написав:В нас теж взнімаєцца ЄСВ. Але "дєнєх нєт но вьі дєржітєсь"

До чого тут ЄСВ? Це саме взнос на медичну страховку, за шо я й кажу, на прикладі шо Успіх писав, пересадка чогось не стане несподіваним фінансовим тягарем. Окремо там зуби, скоріш за все вони не входять у базову страховку.
Але те шо написала доглядальниця в зоопарку, це ніяк не безкоштовна медицина.

до чого твоє питання до мене, а не до влади? В Польщі є складка ZUS "з трьома філярами" є здровотне. В Україні все іде в "спільний котел", а вихлоп отримують пенсіонери мірного врємєні та інші інваліди держслужби. Зараз хотаб з детройдом будуть розказувати байки як вони поізносілісь наповнючи бюджетну сіську.

У мене до тебе питань нема.
Доглядачка мавп написала шо в у її товариша в Ізраїлі медицина безкоштовна. Виявилось шо зовсім не безкоштовна. Ти написав за ЄСВ у нас, потім шось за Польщу. Для чого це все ти пишеш? Ти готуєш реферат "Безкоштовна медицина світу", чи ти замість Супрун впроваджуєш страхову медицину в нас на прикладі кращих медицин світу?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:
  Wirująświatła написав:
  Water написав:В сенсі бєсплатная?

всм страховку платит работодатель, для приятеля получается бесплатная.
Каждый гражданин Израиля, достигший 18 лет, обязан платить взносы на медицинское обязательное страхование. Они составляют 4,3% от заработной платы. Налог на здравоохранение взимается с пенсии, пособия по безработице и инвалидности.

В нас теж взнімаєцца ЄСВ. Але "дєнєх нєт но вьі дєржітєсь"
Більшість плате того ЄСВ менше 50 баксів в міс - ні в чому собі не відмовляйте
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:01

_Mykola_ написав:
Это, кстати, серьезная проблема: нарид часто говорит "я плачу АЖ 40% налогов", а начинаешь считать -- платит какие-то 100 денег :lol:

В Україні, наразі, медичне страхування середнього рівня типу стандарт та стандарт+ стартує від 2 тис. грн./міс. :roll:

Обов`язкове?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:03

_Mykola_ написав:В Україні, наразі, медичне страхування середнього рівня типу стандарт та стандарт+ стартує від 2 тис. грн./міс. :roll:

Як на мене ті хто купляє страховку схожі з гравцями в лотерею) лиш лотерейники думають що їм повезе а ті хто купляє страховку що не повезе) виграє завжди організатор лотереї. :wink:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:04

_Mykola_ написав:

тільки воно не обов"язкове, а так би з кожного бомжа ще би брали зверху "на гострахівку",
при пенсії 3 тис., страхівка 2 тис. (на анальгін і парацетамол), а нема страхівки - тобі навіть зельонку/йодом мізинець не змажуть, і жируй на воді та гречці на 1000 грн., що залишилась.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 22 січ, 2025 13:05, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 22 січ, 2025 13:07

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:
  _Mykola_ написав:В Україні, наразі, медичне страхування середнього рівня типу стандарт та стандарт+ стартує від 2 тис. грн./міс. :roll:

Як на мене ті хто купляє страховку схожі з гравцями в лотерею) лиш лотерейники думають що їм повезе а ті хто купляє страховку що не повезе) виграє завжди організатор лотереї. :wink:
Таки є суттєва різниця. У випадку страхування немає мети отримати страховий випадок:)
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3

_Mykola_ написав:

только денег или лечения вы по нашим страховкам не получите, там 300 пунктов в договоре по которым вам могшут отказыть. Не так пукнули и всё, досвидос. И перечень исключений тоже немалый.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3

Faceless написав:Більшість плате того ЄСВ менше 50 баксів в міс - ні в чому собі не відмовляйте

а при купівлі-продажу нерухомості? а моб.зв"язок ... це так що сходу пригадав,
тільки мені воно потім до страхового стажу та суми пенсії не додається (Бетон: плак-плак).

подібна історія з податками на депозити та ВЗ, вони є, але їх в декларації нема, щоб доказати походження коштів та сплату податків.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 1617181920 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему