|
Медицина в Україні. Здоров'я |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: Сер 22 січ, 2025 12:52
Water написав: flyman написав:В нас теж взнімаєцца ЄСВ. Але "дєнєх нєт но вьі дєржітєсь"
До чого тут ЄСВ? Це саме взнос на медичну страховку, за шо я й кажу, на прикладі шо Успіх писав, пересадка чогось не стане несподіваним фінансовим тягарем. Окремо там зуби, скоріш за все вони не входять у базову страховку. Але те шо написала доглядальниця в зоопарку, це ніяк не безкоштовна медицина.
до чого твоє питання до мене, а не до влади? В Польщі є складка ZUS "з трьома філярами" є здровотне. В Україні все іде в "спільний котел", а вихлоп отримують пенсіонери мірного врємєні та інші інваліди держслужби. Зараз хотаб з детройдом будуть розказувати байки як вони поізносілісь наповнючи бюджетну сіську.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 13:00
flyman написав: Water написав: flyman написав:В нас теж взнімаєцца ЄСВ. Але "дєнєх нєт но вьі дєржітєсь"
До чого тут ЄСВ? Це саме взнос на медичну страховку, за шо я й кажу, на прикладі шо Успіх писав, пересадка чогось не стане несподіваним фінансовим тягарем. Окремо там зуби, скоріш за все вони не входять у базову страховку. Але те шо написала доглядальниця в зоопарку, це ніяк не безкоштовна медицина.
до чого твоє питання до мене, а не до влади? В Польщі є складка ZUS "з трьома філярами" є здровотне. В Україні все іде в "спільний котел", а вихлоп отримують пенсіонери мірного врємєні та інші інваліди держслужби. Зараз хотаб з детройдом будуть розказувати байки як вони поізносілісь наповнючи бюджетну сіську.
У мене до тебе питань нема. Доглядачка мавп написала шо в у її товариша в Ізраїлі медицина безкоштовна. Виявилось шо зовсім не безкоштовна. Ти написав за ЄСВ у нас, потім шось за Польщу. Для чого це все ти пишеш? Ти готуєш реферат "Безкоштовна медицина світу", чи ти замість Супрун впроваджуєш страхову медицину в нас на прикладі кращих медицин світу?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 13:01
flyman написав: Wirująświatła написав: Water написав:В сенсі бєсплатная?
всм страховку платит работодатель, для приятеля получается бесплатная. Каждый гражданин Израиля, достигший 18 лет, обязан платить взносы на медицинское обязательное страхование. Они составляют 4,3% от заработной платы. Налог на здравоохранение взимается с пенсии, пособия по безработице и инвалидности.
В нас теж взнімаєцца ЄСВ. Але "дєнєх нєт но вьі дєржітєсь"
Більшість плате того ЄСВ менше 50 баксів в міс - ні в чому собі не відмовляйте
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 13:01
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 січ, 2025 13:04
тільки воно не обов"язкове, а так би з кожного бомжа ще би брали зверху "на гострахівку", при пенсії 3 тис., страхівка 2 тис. (на анальгін і парацетамол), а нема страхівки - тобі навіть зельонку/йодом мізинець не змажуть, і жируй на воді та гречці на 1000 грн., що залишилась.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 22 січ, 2025 13:05, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 13:07
Banderlog написав: _Mykola_ написав:В Україні, наразі, медичне страхування середнього рівня типу стандарт та стандарт+ стартує від 2 тис. грн./міс. 
Як на мене ті хто купляє страховку схожі з гравцями в лотерею) лиш лотерейники думають що їм повезе а ті хто купляє страховку що не повезе) виграє завжди організатор лотереї. 
Таки є суттєва різниця. У випадку страхування немає мети отримати страховий випадок:)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
только денег или лечения вы по нашим страховкам не получите, там 300 пунктов в договоре по которым вам могшут отказыть. Не так пукнули и всё, досвидос. И перечень исключений тоже немалый.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Faceless написав:Більшість плате того ЄСВ менше 50 баксів в міс - ні в чому собі не відмовляйте
а при купівлі-продажу нерухомості? а моб.зв"язок ... це так що сходу пригадав, тільки мені воно потім до страхового стажу та суми пенсії не додається (Бетон: плак-плак). подібна історія з податками на депозити та ВЗ, вони є, але їх в декларації нема, щоб доказати походження коштів та сплату податків.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1