ну вы батенька финансист и главное доводы такие убедительные

|
|
![]() Вчера забрал в банке Юнекс свою пластиковую карту - "Картковий депозит" (VISA Classic).
Это чипованная карта + она ещё и мультивалютная. Проценты, начисляемые на остаток денег, довольно высокие: http://www.unexbank.ua/ru/personal/kartu/kardep/ Дополнительный плюс - % начисляются по каждой валюте (такого продукта я не нашёл ни в одном другом банке). Лично для меня это большой плюс - минимизация количества пластиковых карт в кошельке ![]() Есть комиссия за снятие наличных в родной сети (0,4%), но она с лихвой компенсируется высокой процентной ставкой. P.S. надеюсь банк UNEX будет вести себя адекватно и надёжно. Совершенно не хочется повторения истории, подобной с банком ВТБ - ведь по факту, яркий пример кидалова со стороны прежде солидной структуры. Эти 12% точно не спасут ВТБ банк ... ![]()
![]()
Ответ типичный для драйвовых банков (именно таким и есть Юнекс на сегодня) - с банком можно сотрудничать, но размещать лучше не более 5 % своих средств. Я не думаю, что Юнекс хуже того же Дельты ![]()
У меня карточный продукт "Картковый депозит", а не срочный депозит. Я могу говорить только про него. В договоре есть такие слова: 4.1. Банк має право: 4.1.4. Ініціювати зміну умов Договору та Тарифів на послуги, що надаються держателю БПК, шляхом обов’язкового повідомлення Клієнта не пізніше ніж за 21 (Двадцять один) календарний день до дати введення в дію таких змін, інформаційним листом в установах Банку в місцях для вільного отримання цієї інформації та на WEB сайті Банку:www.unexbank.ua. У випадку наданої до Банку письмової незгоди Клієнта про зміну умов цього Договору, Банк має право в односторонньому порядку розірвати цей Договір. При цьому Договір вважається розірваним. Для случая несогласия с новыми тарифами-условиями есть и такие слова: 6. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ 6.1. Договір може бути розірваний у десятиденний термін за бажанням однієї із Сторін з письмовим повідомленням іншої Сторони за умови повного погашення наявної заборгованості з обох Сторін. 6.2. Договір може бути припинений у десятиденний термін, у випадку незгоди Клієнта із змінами у Тарифах в порядку, визначеному цим Договором.
|
|