У нас багато чого зареєстровано. Навіть гомеопатичні "препарати".
А 20% розчином спирту в краплях може й можна досягти якогось "противірусного ефекту" на рівні похибки
|
|
![]() Астразенека, будучи нерекомендованою в Британії з 2021 року, цієї весни добровільно відкликала ліцензію на свою бормотуху в ЄС, після масових судових позовів і визнання у суді, що її вакцина викликає тромби. Та невже! Після не означає внаслідок. (с)
![]()
![]() Про план скорочення думаю давно вже всі чули, про секретні лабораторії також, тільки якось не вірилось, не доходило... Коли у розпал пандемії один біолог казав те, що сьогодні говорять майже всі, я теж не вірив, зробив 2 вакцини хоча після цього раз перехворів, знаю навіть людину, яка ковід горілкою лікувала(нібито горілка і врятувала). ![]()
![]() Re: Епідемія коронавірусу в Україні та світіНедавно таке хороше відео дивився в річницю ковіду рекомендую:
Така ностальгія … я ще такий молодець віддав сто євро останньою зимою )) щоб бути як укрлоті люди ))) І так і не скористався нічим крім книжок , якраз в лютому книжки отримав … А нюх ще не повернувся до кінця ![]() Пошук по форуму звісно того , тому тут і пишу , на форі всього іншого бреду що тут був , рекомендую розбір тих казок, які ми слухали до цього Щодо сніду я не уявляю хто в здоровому глузді добровільно захоче стати піддослідним ? Це хто погодиться спочатку вакцинуватися , а потім пройти примусове штучне зараження? Я б прочитав про таке дослідження : дослідній групі після вакцинації ввели донорську кров заражену ВІЛ , контрольній групі не вакцинованих теж ввели таку саму кров , третій групі замість вакцини ввели плацебо , а після цього донорську заражену ВІЛ кров .. . Четвертій групі ввели вакицну , але замість зараженої донорської крові ввели здорову . Подвійне плацебо контрольоване дослідження чи якось так. Так якось мало б виглядати це дослідження. А все інше якось туфта ,група ризику ? Вона ж не однорідна хтось більше ризикував хтось менше …
|
|