Хомякоид написав:Екс з Київстару розумніший за Міністерство освіти Німеччини яке запровадило дистанційне начання для студентів вже другий семестер поспіль. Я так дивлюсь що всі (майже) топ менеджери в Україні це звичайне бидло, яке просто дірвалось на хвилі розкрадання/прихватизації на командні висоти.
Класова ненависть має місце бути, але хід думки про прихватизацію і командні висоти на прикладі КС не зрозуміло. ВВС подавало думку 6000 експертів і медиків (не українських) які проти карантину. Яким боком "розкрадання/прихватизації" у цьому випадку? Звичайно всі нехай живуть довго, щасливо та багато, але дистанційка у початковій школі це повна профанація, проти якої і самі вчителі. В старших класах це може підходити малесенькому % школярів. Ви би хотіли лікуватись у медика який дистанційно пронавчався? Ну в інших фахівців.
ЛАД написав:Но проблема всё же реально существует, хотя её значение, возможно, преувеличено с точки зрения сегодняшних наших знаний. Угрозы существованию человечества ковид, конечно, не представляет.
понять бы где граница опасности а где манипуляции. Недооценка ситуации приведёт к катастрофе, а переоценка к истощению жизненно-важных ресурсов, экономических потерь, излишней нервозности населения. Страх плохой советчик для оценки объективности картины.
По мне это идеальная т з.Хотя я сам ближе к медицинской проблеме по причине - лучше перестраховаться и нельзя рисковать чужими жизнями и здоровьем.
freeze Попробую Вам допомогти - уже 11000 підписантів:
Що таке Грейт-Баррінгтонська декларація?
Рух започаткували 4 жовтня у Грейт-Баррінгтоні, США. Наразі декларацію підписали понад 11 000 вчених та медичних працівників по всьому світу, а також понад 100 000 представників громадськості. Автори декларації: Сунетра Гупта (Sunetra Gupta) з Оксфордського університету, Джей Бхаттачар'я (Jay Bhattacharya) зі Стенфордського університету та Мартін Кулдорфф (Martin Kulldorff) з Гарвардського університету. Вони заявляють, що збереження карантинних обмежень може завдати непоправної шкоди. Зокрема, найсильніше постраждають соціально незахищені групи населення. Учасники руху вказують, що ризик коронавірусу існує для старих та немічних, натомість для дітей він у 1000 разів менший (менший, ніж від звичайного грипу). За їхніми словами, ризик зараження для всіх, включно з вразливими, падає. Тому: здоровим людям слід дозволити нормально працювати; школи та університети мають працювати у звичайному режимі; треба дозволити спортивні та культурні заходи, а також роботу ресторанів. Офіційний сайт «Велика декларація Баррінгтона»https://gbdeclaration.org/ https://novakahovka.city/read/blog/1046 ... -karantinu
Ой+ написав:freeze Попробую Вам допомогти - уже 11000 підписантів:
Рух започаткували 4 жовтня у Грейт-Баррінгтоні, США. Наразі декларацію підписали понад 11 000 вчених та медичних працівників по всьому світу, а також понад 100 000 представників громадськості. Автори декларації: Сунетра Гупта (Sunetra Gupta) з Оксфордського університету, Джей Бхаттачар'я (Jay Bhattacharya) зі Стенфордського університету та Мартін Кулдорфф (Martin Kulldorff) з Гарвардського університету. Вони заявляють, що збереження карантинних обмежень може завдати непоправної шкоди. Зокрема, найсильніше постраждають соціально незахищені групи населення. Учасники руху вказують, що ризик коронавірусу існує для старих та немічних, натомість для дітей він у 1000 разів менший (менший, ніж від звичайного грипу). За їхніми словами, ризик зараження для всіх, включно з вразливими, падає. Тому: здоровим людям слід дозволити нормально працювати; школи та університети мають працювати у звичайному режимі; треба дозволити спортивні та культурні заходи, а також роботу ресторанів. Офіційний сайт «Велика декларація Баррінгтона»https://gbdeclaration.org/ https://novakahovka.city/read/blog/1046 ... -karantinu
Ukrainian написав:Тобто з 40 млн медичного персоналу 11 тис підписали
Тобто Ви вважаєте, що 59,99 проти? Чи може є підписи за карантин і т.д.? Я вважаю, що ризики від карантину, а саме профанації навчання, вищі для суспільства в довгостроковій перспективі за ковід.
Ой+ написав:freeze Попробую Вам допомогти - уже 11000 підписантів:
Рух започаткували 4 жовтня у Грейт-Баррінгтоні, США. Наразі декларацію підписали понад 11 000 вчених та медичних працівників по всьому світу, а також понад 100 000 представників громадськості. Автори декларації: Сунетра Гупта (Sunetra Gupta) з Оксфордського університету, Джей Бхаттачар'я (Jay Bhattacharya) зі Стенфордського університету та Мартін Кулдорфф (Martin Kulldorff) з Гарвардського університету
В марте 2020 года Гупта и его коллеги опубликовали модели пандемии коронавируса, контрастирующие с более ранними моделями, произведенными в других странах, их модель предполагала, что до 68% населения уже могли быть инфицированы, предполагая более широкий иммунитет и ослабление угрозы. Пусть Ковид-диссидент Гупта, инициатор петиции, покажет сначала, где 68 процентов населения имеют антитела к Ковид.
Я так понимаю, что имеется 11 тысяч неких подписантов и миллионы медиков, которые не хотят подписывать это.
Хомякоид написав:Я так дивлюсь що всі (майже) топ менеджери в Україні це звичайне бидло, яке просто дірвалось на хвилі розкрадання/прихватизації на командні висоти.
Киестар это волна разворовывания и прихватизации? Е-е-е-е-е.
Именно так и происходит у 80 % хомо сапиенс, и это в принципе своего рода поощрение от природы за правильный докороновирусный образ жизни плюс хорошая с точки зрения вида наследственность.
Другими словами, тяжелое течение болезни и смерть от короновируса это своего рода справедливая расплата за избыточный по меркам средних веков возраст и генетическую дефектность 20% населения, верно?
Да, только не все 20 процентов идут в утиль, а только 1-2 процента. Остальные получают дополнительное время подумать и что-то исправить.
Вкладчик1234 написав:Переболеть "без симптомов" - бесплатно Другими словами, тяжелое течение болезни и смерть от короновируса это своего рода справедливая расплата за избыточный по меркам средних веков возраст и генетическую дефектность 20% населения, верно?
Да, только не все 20 процентов идут в утиль, а только 1-2 процента. Остальные получают дополнительное время подумать и что-то исправить.