Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 29042905290629072908 ... 5004>
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 18:47

vitaliy_berdinskikh написав:
  yama написав:только маски тоже отменить ибо очки потеют и дышать не удобно
Вот даже сегодня, на улице +2, захожу на почту, одеваю маску - в очках полный туман минуты на три-четыре. Отдал телефон работнице, благо заранее скопировал адрес в телегу.

Я смутно помню, мы этот вопрос уже обсуждали?.. -- если маска носится не для "отвали": стоит купить пачку FFP2/3 респираторов с носовым зажимом и клапаном выдоха -- в них у меня ничего не запотевает.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 18:51

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Hotab написав:Ну ок, Будивельнык заболел и просидел дома (если не лукавит, как он умеет)
Хочете вірте - хочете не вірте, але
а - відсидів від дзвінка до дзвінка всі 14 днів
б - разом зі мною відсиділа і жінка з двома дітьми...
Правда дітям повезло -вони і так на дистанційному.
При цьому - молодша мала три дні температури і відсутність нюху ще в серпні....
Ні старша ,ні жінка не мали ніяких симптомів взагалі ні в серпні коли як я розумію хворіла молодша, ні в лютому коли хворів я.
Висновок - заразність ковіду -сильно перебільшена.
Якщо з дітьми я ще спілкувався на відстані..то жінка не переселялась на інше ліжко взагалі, бо тиждень поки була температура думали що це грип... і тільки через тиждень (коли температура вже спала - здавши тест взнав що це ковід)
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 18 бер, 2021 19:06, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 18:56

Ой+ написав:
  budivelnik написав:дискомфорт по самопочуттю, під час яких по принципу кіл кілком вишибають - два рази зїздив на лижі(на 5 годин кожен раз)
Я хворів у серпні, спав погано, то в 5 ранку шпарив на участок на год косити вручну, ні з ким не пересікаючись. Потів просто надзвичайно, але думаю, що так як і при всяких грз з потом виходила всяка зараза.
Плюс своєрідна дихальна гімнастика, бо від застою і лежання якраз розвиваються пневмонії.
До речі, всі віруси ковіду на планеті можна помістити у літрову банку.
вес всех вирионов SARS-CoV-2 в мире сейчас – от 100 г до 1 кг. https://news.liga.net/society/news/uche ... echatlyaet
До Вашого повідомлення - якось не звертав увагу на якість сну...
В мене так само , спав вночі мало і з четвертої як правило був на ногах і не знав чим себе зайняти...Трави щоб покосити в лютому не було , а сніг відгортати якось не ризикнув...Боявся нахапатись холодного повітря...
А на лижі поїхав вже після офіційного видужування, але до повного покращення самопочуття.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 19:04

zРадио написав:В январе избыточная смертность умеренная, либо отсутствует, вследствие относительно спокойной эпидемиологической обстановки с ковидом (которая вновь начала ухудшаться уже с февраля).

А вот рождаемость таки грусть-печаль. Декабрь был весьма неплох. Минус 9 месяцев - это апрель, начало коронакризиса. А вот январь уже имеем минус 20% год к году, что настораживает и может говорить о зачатках по крайней мере среднесрочной тенденции :( Будем наблюдать...

Зображення
Агов..ковідістерики
Мінус 6000 в місяць ....
То як , будете і далі призивати до локдаунів.
Скільки там померло в березні 2020? Двоє-пятеро?
Признаєте що ваша боротьба за продовження життя групи 60+ на пів року рік - вже вкоритила 80 років для 6000 дітей?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 19:09

_hunter написав:Я смутно помню, мы этот вопрос уже обсуждали?.. -- если маска носится не для "отвали": стоит купить пачку FFP2/3 респираторов с носовым зажимом и клапаном выдоха -- в них у меня ничего не запотевает.

И, потеющие очки из-за выдоха в респираторе, это явный признак НЕПРАВИЛЬНО одетого и не подогнанного как нужно носового зажима в маске/респираторе. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 19:56

27-летняя медсестра в грузинском городе Ахалцихе впала в кому через 30 минут после вакцинации британо-оксфордским препаратом AstraZeneca. Медики уверены, что причина - именно вакцина. Об этом сообщает издание "Рустави-2".
ОДНАКО
Європейське агентство з лікарських засобів дійшло висновку, що протикоронавірусна вакцина Oxford-AstraZeneca є "безпечною та ефективною".
Попри це вже 13 європейських країн вирішили тимчасово призупинити вакцинацію Oxford-AstraZeneca.

Мне интересно, сколько еще женщин должно отправиться в кому или в мир иной, чтобы наконец "дійшло правильного висновку" :evil:
Востаннє редагувалось Lady_N в Чет 18 бер, 2021 20:14, всього редагувалось 1 раз.
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 20:05

zРадио написав:В январе избыточная смертность умеренная, либо отсутствует, вследствие относительно спокойной эпидемиологической обстановки с ковидом (которая вновь начала ухудшаться уже с февраля).

zРадио написав:Я и сам в 2020-м был сторонником рефляции, когда роста цен можно было не опасаться из-за обвалившегося спроса, но сегодня деньги уже сильно разогревают сырьевые рынки, и если продолжать печатать, долговые рынки ждет коллапс с непредсказуемыми последствиями.

Bank of America: инвесторы боятся инфляции и сокращения стимулирования, а коронавирусные страхи отошли на второй план:
https://www.profinance.ru/news/2021/03/ ... ya-a-.html

А Вас что более всего беспокоит среди рисков: инфляция или коронавирус?
Igneus

Заблокований
Подякував: 1050 раз.
Подякували: 693 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 20:37

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:Мінус 6000 в місяць ....

Дядьку, ви ж розумний зазвичай. Навіщо пишете дурниці.
1. Це нормально, що потенційні мами не хочуть вагітніти, якщо є ризик перехворіти ковідом під час вагітності. 2. Високі температури, ліки та ін. не сприяють здоров'ю майбутньої дитини. Ба більше, можуть викликати численні пороки розвитку.
3. Локдаун / їх відсутність не впливають на рішення , чи заводити дітей, чи ні. Впливає факт поширення вірусу.
4.Якщо ми говоримо про планові вагітності, а не запліднення в туалеті нічного клубу під час пяного сексу, то всі відкладені запліднення відбудуться пізніше (через півроку-рік) хвилеподібно.
А от померлі достроково могли б прожити і по 10 років.

Доречі, мені в табличці зраділи не сподобалась кількість померлих в січні порівняно з 2020 роком.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 18 бер, 2021 20:48, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 20:42

yama написав:
  vitaliy_berdinskikh написав:
  antey1969 написав:Еще раз на бис?

Так это ж не я тут являюсь проповедником коронавирусной паранои (я ни в кого не тыкаю сейчас пальцем, говорю лишь о себе). Лишь в очередной раз подчеркиваю что меры борьбы дискредитируют саму идею борьбы.

Год назад я как раз проходил комиссию на оружие, в нарколаборатории просидел больше часа в ожидании пока работница которая должна брать кровь доедет на попутках из пригорода на работу.

между делом сейчас мне по сроку положено тоже , но саму разрешительную службу расформировали ... кстати надо будет позвонить после карантина, хоть какой плюс от карантина можно не продолжать разрешение :oops:
  vetka написав:так может вообще прекратить этот карикатурный карантин в принципе? толку от него ноль, только жизнь всем портит. оставить масочный режим и +- дистанцию.
согласен почти полностью , только маски тоже отменить ибо очки потеют и дышать не удобно . Соц дистанцию можете оставлять

Глава Нацполиции Украины Клименко сообщил, что с 18 марта в Украине восстанавливается процесс оформления, выдачи разрешений и перерегистрации разрешенных видов оружия. Разрешительная система, "находясь в процессе реорганизации", с сотрудниками, выведенными за штат, продолжит свою работу. Штрафных санкций к владельцам оружия, не успевшим вовремя продлить разрешения, не будет.
warlamp

Подякував: 391 раз.
Подякували: 386 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 бер, 2021 20:46

:mrgreen:
  Hotab написав:Дядьку, ви ж розумний зазвичай. Навіщо пишете дурниці.
Вуйко , ви мене також частенько дивуєте...аж до запитання як такий настрашений вибрав собі службу в армії...
1 Нормально але...мінус 6000
2 В березні від ковіду померли 2-5 осіб..тому якби не істерія, ніхто б про цей страшний вірус і не задумувався
3 Ковідістерія вже рік...якщо ви вважаєте що ще років з пять будуть планово відкладати , а потім планово наздоганяти - ви невіглас...
Ті хто планують одного - ті ще перенесуть..
А от ті хто планує двох і більше, старається вагітніти з мінімальними інтервалами...Як не як а сидіти 10 років в декреті зараз неприпустиме задоволення для карєри і соціального статусу.

І останнє
Якби в кількості народжених було +4000
І в кількості померлих було б + 4000
То всі б тільки виграли
А якщо народжених - 6000
померлих + 4000...
budivelnik

Профіль

1
1