Эксперты обнародовали причину смерти провизора аптеки с военного госпиталя в Черновцах Сегодня 18:49
Ишемический инсульт с кровоизлиянием в мозг. Однако, что именно стало причиной его образования пока неизвестно. За неделю до смерти 60-летний Александр Остапенко получил прививку вакциной "Ковишилд". На вторые сутки после вакцинации ему стало плохо, мужчину госпитализировали. Неделю он провел в реанимации, но, к сожалению, умер.
Я сделаю вид, что это не было проявлением пренебрежительного отношения к военнослужащей. Пусть это было по скудоумию. Солдатка имеет совсем другое толкование.
Hotab написав:на скільки має скоротились середня тривалість життя?? Скільки років життя (середнього, не особисто вашого) ви готові проміняти на підвищення своїх статків?
Ви вмієте аналізвати прочитане? 1 Я привів таблицю в якій загальна смертність і смертність від ковіду має одні і ті ж відсотки в вікових групах.-тому середня тривалість життя не зміниться. 2 Я припустив, що ковід пришвидшує смерть хронічно хворого на 3-6 місяців.... Тому Мала людина хвороби(хронічні) і ще б протягнула в середньому 4 місяці, але прийшов ковід і її не стало... 3 Є така штука - називається особиста свобода.... Вона або є - або її обмежують зовні..(тому що внутрішні самообмеження це не зовнішні) Таким чином я а - не закликав і не закликаю відмовлятись від вакцинацій - хто хоче нехай коле собі що хоче б - я не закликав і не закликаю відмовитись від миття рук, носіння масок,дотримування соціальної дистанції.... в - мої статки навіть ростуть під час локдаунів(те що люди не можуть потратити в закритих місцях - вони витрачають в мене( і ви в тому числі) замість того щоб нормально поспілкуватись в кафе чи театрі - вони купують пиво з орішками і йдуть пити додому))
Hotab написав:Які ще істерики, нори?? Про що ви марите постійно??
А як клавифікувати істеричні дописи тут? Вау в чехії + 17% в рік,+70 в місяць.. Але пиво треба пити .... Але всі помремо від того що комусь не подобається локдаун а комусь вакцинації...
Lady_N написав:Данные о закупке вакцин всеми странами. Законтрактовано в % от кол-ва населения: США – 197,3% Украина – 7,3%. Меньше только у Зимбабве, Афганистана, Албании, Ирана. Сколько стоят вакцины в мире: Pfizer – 17 долларов, Moderna – 17 долларов, Johnson&Johnson – 9 долларов, AstraZeneca (CoviShield) – 3 доллара. Украина в среднем закупает вакцину по цене в 9 долларов за две дозы. https://курс.ком.юа/novost/318720-strani-es-vikupili-vakcin-v-razi-bolshe-chem-im-nuzhno-kto-i-po-kakoi-cene
Не расстраивайтесь и не сильно ругайте себя. При таких американских объемах закупки я до сих пор в очереди с января. Первая прививка только на следующей неделе. Я уже тут давал данные по столичному штату Вирджиния, в котором живут все американские лорды, сэры, пэры, хэры и црушники: всего вакцинировано 35%, из них полностью двумя уколами - только 15% населения штата. Сколько стоит вакцинирование даже не знаю. Бедным - бесплатно, у кого есть страховка - платит страховая компания. Колются только на побережьях. В глубинной Америке, где живут ковбои, реднеки и трамписты, народ от вакцинации поголовно отказывается. Говорят, что лучшая вакцина это уиски.
kluychkooleg написав:Про связи и контакты - ваши домыслы.
А где было объявлено что детская инфекционка превращается в пункт вакцинации для всего городского населения?
Что это как не ещё один пример короноидального дебилизма? По степени неудобства он конечно не переплюнет остановку метро, но вот в абсолютных ляшках наверное большую оценку получит: детская инфекционка - прививает всех горожан без разбору. Ну да, чем им ещё заниматься то?
Так а причем здесь связи и контакты? Вы так пишите, как будто люди привились в детской инфекционке по блату, а не случайно узнали об этом из Инета. И я разве писал, что это нормально?
budivelnik написав:1 Я привів таблицю в якій загальна смертність і смертність від ковіду має одні і ті ж відсотки в вікових групах.-тому середня тривалість життя не зміниться. 2 Я припустив, що ковід пришвидшує смерть хронічно хворого на 3-6 місяців....
Вы не знаходите тут протирічь?))
Давайте я вам зараз скажу аксіому, а ви більше не будете попадати в дурненьку ситуацію.
"Будь-які передчасні смерті (індикаторами яких є зростання річної смертності в порівнянні з медіанною за кілька попередніх) - це зниження середньої тривалості".
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 25 бер, 2021 22:26, всього редагувалось 2 разів.
budivelnik написав:А як клавифікувати істеричні дописи тут? Вау в чехії + 17% в рік,+70 в місяць.. Але пиво треба пити .... Але всі помремо від того що комусь не подобається локдаун а комусь вакцинації...
Що істеричного ви бачите в статистиці?? Ви на сайті GUS (статуправлінння Польщі) чи на росстаті (статуправлінння запоребрика) теж пишете коменти: зупиніть істерику!! Ну і що, що там у вас померло +17% за рік!! " Ви уявляєте дурість своїх постів, коли ви на цифри статистики кажете "істерика")))??
І пиво пити мені справді треба, коли хочу)) бо я нічого (майже) не міняю в своєму житті в зв'язку з ковід. А от істерика направді таки у вас. Яка виявляється в відторженні фактів. Ви не хочете сприймати факти. Я - розумію, що є ковід і він передчасно викошує старичків. Я це сприймаю як факт. Мені він не подобається, але одночасно він мені не загрожує, але він має місце. Ви відгороджуєтесь від фактів. Будь-якими способами пробуєте спростувати очевидне зростання смертності та, як наслідок, скорочення середньої тривалості життя. Хто при цьому "істеричка"?)))
Укропы иногда бывают невыносимыми и противными, ну просто вонючки, им всё не так ...
Вакцинация известных украинцев вызвала бурю негатива у населения. Это было предсказуемо
З 24 лютого в Україні стартувала кампанія з вакцинації населення проти коронавірусу. На першому етапі прищеплювали медиків COVID-відділень і військових Операції Об'єднаних сил. Згодом стало відомо, що залишки доз проколотих флаконів можуть публічно отримати громадські діячі для популяризації вакцинації. Тобто – поза чергою вакцинації, встановленою МОЗ. І тут почалося.
Вакциновані від COVID-19 лідери суспільної думки та відомі українці, переважно викликали у пересічних громадян хвилю обурення та хейту. Ефект стався прямо протилежний очікуваному.
За офіційною інформацією міністра за останню добу було щеплено 18561 особу. Щеплення проводили 183 мобільні бригади та 457 пунктів щеплення. Якщо 18561 / 457 пунктів = 40,6 щеплень провів один пункт. За добу Якщо врахувати, що мобільні бригади теж щось робили, то виникає питання - де черга в пунктах? Якщо немає черги, чому не вакцинувати записаних онлайн? Моя власна версія - диявол криється в деталях. Очевидно, що у великих містах вакцинують більше, ніж 40 осіб на добу і там з чергою все ок. А ось у невеликих містах та по районах, мабуть є значні залишки або нестача вакцини Як би там не було, але з такими темпами вакцинації - темпи набуття імунітету природнім шляхом ще довго випереджатимуть її.
В Коломые суд рассмотрит дело женщины, которая запостила в Facebook фейк о вакцине 25.03.2021
К ответственности женщину хотят привлечь за распространение ложных слухов, которые могут вызвать панику среди населения (ст. 173 – 1 КУоАП).
"Из протокола об административном правонарушении следует, что жительница Коломыи в сети Интернет на своей странице Фейсбук распространила ложную информацию относительно вакцины, которая якобы не прошла всех этапов испытания, что могло вызвать панику среди населения", – говорится в сообщении.
Судебное заседание по этому делу назначено на 8 апреля.
Женщине грозит штраф от десяти до 15 необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительные работы на срок до одного месяца с отчислением 20% заработка.