Lady_N написав:Шось мені підказує, шо наше міністерство дуже правильно законтрактувало кількість вакцини. Иначе ее бы просто пришлось выбрасывать по сроку годности.
Lady_N написав:«Через зміну стратегії використання першої партії вакцини Covishield усі 500 тисяч доз будуть використані для першого щеплення проти COVID-19. Для повторного щеплення використовуватимуть вакцину Covishield із наступних постачань. Згідно з оновленим планом, друге щеплення робитимуть не раніше 20-х чисел травня», – цитує Ляшка «Коронавірус інфо»
с нашими керивныками второй дозы можно и не дождаться, уже скандалы вокруг поставок из Индии
Lady_N написав:Данные о закупке вакцин всеми странами. Законтрактовано в % от кол-ва населения: США – 197,3% Украина – 7,3%. Меньше только у Зимбабве, Афганистана, Албании, Ирана. Сколько стоят вакцины в мире: Pfizer – 17 долларов, Moderna – 17 долларов, Johnson&Johnson – 9 долларов, AstraZeneca (CoviShield) – 3 доллара. Украина в среднем закупает вакцину по цене в 9 долларов за две дозы. https://курс.ком.юа/novost/318720-strani-es-vikupili-vakcin-v-razi-bolshe-chem-im-nuzhno-kto-i-po-kakoi-cene
Не расстраивайтесь и не сильно ругайте себя. При таких американских объемах закупки я до сих пор в очереди с января. Первая прививка только на следующей неделе. Я уже тут давал данные по столичному штату Вирджиния, в котором живут все американские лорды, сэры, пэры, хэры и црушники: всего вакцинировано 35%, из них полностью двумя уколами - только 15% населения штата. Сколько стоит вакцинирование даже не знаю. Бедным - бесплатно, у кого есть страховка - платит страховая компания. Колются только на побережьях. В глубинной Америке, где живут ковбои, реднеки и трамписты, народ от вакцинации поголовно отказывается. Говорят, что лучшая вакцина это уиски.
Взагалі то,я так розумію, вас хвилює (якщо взагалі хвилює, мені здається зовсім ні))) не стільки середня тривалість життя ,як загальна кількість населення. Звичайно,вам би хотілось, щоб не просто загальна кількість,а побільше молодих (можна новонароджених), а поменше пенсіонерів. Але це надто цинічно навіть для вас,тому ми будемо говорити про загальну кількість. .....
Вообще-то он как-то высказывал мнение, что ничего страшного не будет, если население Украины уменьшится (не помню точно, по-моему, речь шла о 25 млн.) Даже лучше будет. В реальности это, правда, произойдет не за счёт стариков, а благодаря уменьшению рождаемости и выезду молодежи за границу.
Народ, взагалі останні мотематичні ))) маделі показують, що населення всього шаріка почало зменщуватись...
Тобто через 100 років (хоча взагалі пофіг, що буде через 100 років), населення планети знизиться в рази.
Hotab написав: Давайте дві шальки: 1. ваше особисте збагачення; 2. середня тривалість життя українців мінус 10 років. Що ви виберете? Так, я пам'ятаю, що вони самі винуваті, що захворіли, маючи хронічні хвороби. Не нагадуйте. Дайте відповідь на запитання.
Оскільки на пряме питання пан Б. не відповів, то й дискусію з ним проводити - втрачати власний час.
1 А у вашій уяві є таке що людина не сидить цілодобово ,а деколи ще й працює 2 Якесь дурне запитання...тим більше що інша людина вибірково цитує,повністю змінюючи суть. Перше - я не впливаю на середню тривалість життя українців Друге - моє особисте збагачення не залежить від середньої тривалості Третє - станом за минули (2020 рік) , коли від ковіду померло 20 000 з 580 000+ всі померлі від ковіду помирали в такому самому процентному відношенні до вікової групи як і смертність загальна - то тривалість життя якщо й змінилась до на 0,01% ... мінус 10 років і мінус 0,05 року - це дуже різні величини
kluychkooleg написав:Ну, если группе 40- абсолютно плевать на здоровье своих родителей
А де я написав що плювати? Може вам і плювати.... А по суті набагато легше групі 40-,яка теоретично пересікається з своїми батьками 50+ максимум годину в день - задіяти всі можливі засоби безпеки для себе і батьків на 1 годину, ніж переконувати оточуючих що треба захищатись 23 години в добу.
justit написав:То прикро, але вже навно на периферії діти без освіти, бо вчитись ніхто особливо і не хоче.
На основі чого такі висновки? Два роки підряд:
Загальний рейтинг міст України за результатами ЗНО-2020 1 Берестечко 2 тис. 160.59 11 0 0% 2 Заліщики 9 тис. 161.32 80 4 5% 3 Миколаїв (Львівська область) 15 тис. 160.53 86 5 5.8% 4 Рудки 5 тис. 160.18 33 2 6.1% 5 Калуш 66 тис. 159.14 351 21 6% 6 Кам'янка-Бузька 11 тис. 158.21 87 5 5.7% 7 Зборів 7 тис. 156.99 39 2 5.1% 8 Рогатин 8 тис. 155.97 93 4 4.3% 9 Комарно 4 тис. 166.47 18 1 5.6% 10 Скалат 4 тис. 159.57 22 3 13.6% 11 Коломия 61 тис. 159.26 350 32 9.1% 12 Кролевець 23 тис. 154.75 94 2 2.1% 13 Новоселиця 8 тис. 156.68 62 2 3.2% 14 Турка 7 тис. 155.76 51 3 5.9% 15 Дрогобич 76 тис. 157.52 542 40 7.4% 16 Борщів 11 тис. 155.9 64 4 6.3% 17 Львів 725 тис. 157.33 4941 423 8.6% https://poltava.to/news/57437/
Як бачите по результатам ЗНО попереду зовсім не мільйонники. В інд. заліку:
“Один з учасників — учень звичайної сільської школи — набрав рекордну кількість балів із чотирьох предметів: українська мова і література — 200 балів, математика — 200 балів, англійська мова — 199 балів, фізика — 196 балів. Ми вітаємо всіх відмінників”, — зазначив Сергій Шкарлет. Це Олександр Люклян, випускник Перегінської школи №1, що на Рожнятівщині.
Тепер МО під приводом турботи взагалі вводить норму, що 10-12 класи тільки в населених пунктах понад 50 тис. жителів. Хоча цифри не на користь мегаполісів. Інша справа, що потім найбільш підготовлені діти з периферії на периферію не вертаються і занепад периферії продовжується, бо типа перейшли на самозабезпечення.