|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 26 бер, 2021 09:20
budivelnik написав:б -давайте перерахуємо відсотки за місяць у відсотки за рік
Ви хочете щоб включив математика??? Добре. Це так не працює!! Одне тільки 70%-ве зростання лише тільки в листопаді (навіть якщо в інші місяці не було змін) може дати 20%-ве зростання рік до року. Чому? Тому що річна смертність не була розподілена рівномірно ще "іззначально". Тому киньте оце своє. А ще ви чомусь , рахуючи зростання річної смертності , не враховуєте, що є і інші місяці зі зростанням. Не лише оці пікові. Це було щодо ваших невірних розрахунків річного зростання. Наступне. Ваша логіка "померли більше (ніж звичайно) в січні, значить менше помре в квітні, і це не вплине на середню тривалість" - знову помилкова!! Буде падіння як середньої в конкретному році,так і в , наприклад, "п'ятирічці". Дивно,що ви не розумієте. Але я не про це. Я розглядаю ковід,як фактор, який (при невтручанні) здатний на постійній основі скоротити тривалість життя в Україні чи світі років так на 5. Чому? Да тому що передчасно обриває тоненьку ниточку життя похилих людей. Вам хочецця вірити,що він обрубає лише найтоншу частинку цієї ниточки,місяців 3-5 (проте навіть в цьому випадку середня тривалість скоротиться) , а я ж вважаю,що на кілька рочків. Я не кажу , що це жахливо. Комусь може краще і померти,ніж так жити (наприклад лежачий після інсульту ,який ходить в утку), але ми не про емоції, а при факти. А факти виглядають так: ковід, обриваючи тоненькі нитки останніх років, скорочує середню тривалість. А якщо врахувати,що він трошки обриває і не зовсім тоненькі нитки (у людей середнього віку) , то..
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2463 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 26 бер, 2021 09:27
Hotab написав:А де ви побачили "не у своєму селі"? Я сприймаю нинішню ситуацію такою,яка вона є. Херсон ледве жовтий і там все працює? Чудово, я там відвідую це "все". Не обслуговують без маски? Добре, в кожній одиниці одежі вона в мене є. Одягнув на 5 хвилин,мене це не принижує ніяк. В Києві не зміг ніде посидіти? Ну що ж , неприємно, але нічого критичного. В решті решт двотижневі локдауни - це лише двотижневі. Я справлюсь без закладів відпочинку. Зараз поїхав потягом,бо він працює. Скасують потяги - сяду на авто. Я взагалі не бачу ніяких проблем і не розумію оцього істеричного спротиву окремих персонажів,які так полюбляють називати ковід-істериками інших. P.S. Але щоб так сприймати реалії і не закатувати істерики "Кококо, маё святое величество аграничили в правах,как ани пасмели" , потрібно розуміти, що це вимушені заходи задля того, щоб медична система змогла витримати вал хворих, і врятувала максимальну кількість хворих.
Тобто одівання маски перед касою це Ваша посильна участь в доланні пандемії? Якщо так проводити пропандемічні заходи, то може взагалі не варто їх навіть декларувати? Як на мене з такими заходами і їх реалізацією ми вийдемо з пандемії тільки з колективним імунітетом після перехворювання основної маси ну і невелика к-ть завдяки щепленню.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 26 бер, 2021 09:31
Ой+ написав:Тобто одівання маски перед касою це Ваша посильна участь в доланні пандемії?
Тобто мері треба ще бити морди тим, хто відмовляється носити? . Моя посильна участь у тому, що я, хворіючи,сидів дома. Громадським міським транспортом я не користуюсь взагалі, і тому на момент захворювання з великою ймовірністю нікого не заразив. Зараз я з тимчасовим імунітетом живу повноцінним життям.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 26 бер, 2021 09:44
Hotab написав:Зараз я з тимчасовим імунітетом живу повноцінним життям.
То чому Ви проти того , щоб вся група в 40- жила повноцінним життям не залежно від ковіду? Смертей в цій групі - практично не має Чим швидше вона отримає природний імунітет - тим краще, тим більше що місця в лікарняних палатах ця група також займає мізер?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 26 бер, 2021 10:00
2 Будівельник:
Взагалі то,я так розумію, вас хвилює (якщо взагалі хвилює, мені здається зовсім ні))) не стільки середня тривалість життя ,як загальна кількість населення. Звичайно,вам би хотілось, щоб не просто загальна кількість,а побільше молодих (можна новонароджених), а поменше пенсіонерів. Але це надто цинічно навіть для вас,тому ми будемо говорити про загальну кількість. Зараз я вам візуалізую модель кількості населення. Уявіть, що кожне життя- це нитка. Довжиною 60..70..80 см (років) . Тепер із цих ниток плетуть косу. Принцип плетіння - коли додаткові нитки рівномірно добавлять (вплетають) по мірі плетіння. Коса зростає і в довжину і в товщину (перші півметра) , і колись настає паритет ( коса більше не стає товщою, бо перші нитки перестали впливати на товщину коси). Але щось трапилось, і у раніше вплетених (але не до кінця заплетених) ниток стали сіктися кінчики і обриватись. Їх довжина в косі стала не 50.60.70, а 45.. 55..65 см. Ви розумієте, що коса стане тоншою? І вона буде тепер постійно такою тоншою, поки є цей фактор, який січе кінчики. Так от, товщина коси - це кількість населення в будь-який момент часу.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 26 бер, 2021 10:05
budivelnik написав:чому Ви проти того , щоб вся група в 40- жила повноцінним життям не залежно від ковіду?
Так вони і живуть таким. На 2 тижні зачинились заклади? Життя стало неповноцінним? Справді?? Ну а ви розумієте,що їх зачинили лише тоді,коли лікарні стали не справлятись? Чи може вас ображає, як мамкіного бунтаря Яму, що вас примусили маску одягти на касі? Каса - місце скупчення. На вас не написано, що ви перехворіли і безпечний зараз. Іншого способу дізнатись, хто носій, а хто ні - нема.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 26 бер, 2021 10:16
Hotab написав:Звичайно,вам би хотілось, щоб не просто загальна кількість,а побільше молодих (можна новонароджених), а поменше пенсіонерів.
Замініть в своєму дописі молодих - на - здорових.... І це буде те що б мені хотілося... Але ця заміна кардинально змінює загальну картину..Адже вік -це те чого не можна змінити А от - здоровья - це те що ми самі з собою робимо.... Тому заганяти під плінтус тих хто сам про себе дбає, з мотивацією ,що ті хто про себе не дбали - виявляються в групі ризику....як на мене помилково. Не хочу політизувати,але саме ця різниця відрізняє капіталізм(де кожен сам за себе..але в межах допустимих суспільством) і совок (де особисте це ніщо, а суспільне це вище ніж особисте)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 26 бер, 2021 10:18
Hotab написав:Так вони і живуть таким. На 2 тижні зачинились заклади? Життя стало неповноцінним? Справді??
З таким успіхом можна і в тюрмі жити...Ну закрили на пару років, ну обмежили у спілкуванні - так це ж халява, їсти то дають....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 26 бер, 2021 10:26
Hotab написав: Давайте дві шальки: 1. ваше особисте збагачення; 2. середня тривалість життя українців мінус 10 років. Що ви виберете? Так, я пам'ятаю, що вони самі винуваті, що захворіли, маючи хронічні хвороби. Не нагадуйте. Дайте відповідь на запитання.
Оскільки на пряме питання пан Б. не відповів, то й дискусію з ним проводити - втрачати власний час. 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 бер, 2021 10:57
yama написав:... Биотехнологии зашли далеко , первой вакцинкой модифицируют геном человека, а вторая уже запускает нужную реакцию в нужный момент Еще раз пересмотрите Эволюция Борна (англ. The Bourne Legacy) — боевик 2016 год режиссёра Тони Гилроя, там хорошо рассказано о волшебных таблеточках , и как ими пользуются . Еще раз наличие вируса может быть поводом всех присадить на вакциночку и в нужный момент дать верную вакциночку - вся философия указана в фильме.
Сцуко. А детскую колыбельную пересмотреть не нужно "не ложись на бочек"? Ну и кому-то нужно самому фильм внимательно пересмотреть: его именно на вирус подсадили. А вот вакциной он с "подсадки" слез Ну и вопрос на засыпку: если уж биотехнологии зашли так далеко -- что мешает модифицировать геном _всех человеков_. А той небольшой кучке народа, которая меняться не должна -- раздать нужные таблеточки?.. -- зачем в этом плане мирового господства лишние заморочки с повальной вакцинацией?..
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2