Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 33393340334133423343 ... 5004>
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 20:29

budivelnik написав:Відповідь - не вакцинують..бо він швидко мутує.

Причини зовсім інші. Постарайтесь перед такими заявами витрачати хоча б пару хвилин на вивчення питання.

budivelnik написав:Ба більше - я навіть не питаю у Вас який стандартний модуль (розмірний) використовується у будівництві.

На відміну від Вас мені вистачає розуму не сперечатися про речі в яких я не розбираюсь.

antey1969 написав:Свежезараженных СПИДом давно успешно лечат. У наших медиков целая программа, финансируемая напрямую с Запада, присутствует.

Даже несвежезараженных лечат, если деньги есть. Но речь идет о летальности вируса без лечения. Тут время от времени забрасывают идею что через год два ковид станет безопасным хотя бы как грипп, чисто путем эволюции. Но вот СПИД котрый эволюционирует в 4 раза быстрее ковида не становится менее смертноносный уже 50 лет.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 20:34

stm написав:
  budivelnik написав:Без табличок - я вже писав разів 10, ще пів року тому
1 Максимальні обмеження у групі 60+, доти поки ця група не провакцинується

Какие? Расстреливать 60+ при выходе из дома? Как их кормить? Ведь в магазинах 40-60 без ограничений? Сколько это будет стоить государству?
  budivelnik написав:2 Роби що хочеш ,без масок і взасос.....в групі 0-40 років

Демократия выборочная при ущемлении прав 60+ Логично )))
  budivelnik написав:3 Група 40-60 - по бажанню,хоче вакцинується, хоче не вакцинується....але жодних локдаунів

А таблички будуть в наступному повідомленні
Тем временем вирус забирает жизни 0-40 тоже, они как ни странно тоже болеют с ИВЛом. Нагрузка на мед.систему и смерти 0-40 возможны?
1 Табличка від вашого гуру Істрєбіна
Риск госпитализации в случае инфицирования для возрастных групп населения по данным Дашборда НСЗУ :
20-39 лет, - 7%
40-49 лет, - 11%
50-59 лет, - 17%
60-69 лет, - 27%
70-79 лет, - 40%
80+ лет, - 51%
Вероятность летального исхода :
20-39 лет, - 0,16%
40-49 лет, - 0,55%
50-59 лет, - 1,37%
60-69 лет, - 3,71%
70-79 лет, - 9,1%
80+ лет, - 17,7%
Я настоятельно еще раз призываю МОЗ, Кабмин, РНБО, измените приоритезацию вакцинции. Прислушайтесь к рекомендациям которые во всем мире уже отработаны. Вакцинируйте в первую очередь старшие возрастные группы.

2 Значить заганяти групу 0-40,якій нічого не загрожує під плінтус - це демократично
а змусити групу 60+ робити те що хочете зробити для 0-40 - це антиконституційно...
Труси-хрестик?
3 Використаємо первинні данні zzzzzz
Госпіталізації в групі 0-40 =7% від кількості захворівших у групі
Госпіталізації в групі 60+ =45% від кількості захворівших
Летальність від госпіталізованих
0-40 - кожен 600
60-69 -кожен 30
70-79 -кожен 11
80+ - кожен 6

Які ще питання до мене?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 20:37

Re: Эпидемия коронавируса в мире

IgA написав:На відміну від Вас мені вистачає розуму не сперечатися про речі в яких я не розбираюсь.
А я не сперичаюсь в речах як то розмір шипа чи інкубаційний період...
Я ставлю статистичні запитання
А статистика однакова що для будівництва що для медицини.
Є первинні данні які надають медики
Є правила обробки данних - яким мене вчили ще в інституті.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 20:54

budivelnik написав:
Які ще питання до мене?

Вы не ответили как обеспечить 60+ максимальными ограничениями и какими? насильно вакцинировать или закрыть дома с красным крестом на дверях? Сколько такие ограничения будут стоить и как это воспримет ЕСПЧ?
На сегодня ограничения 0-100 носить маски, не ходить на дискотеки, по возможности вакцинироваться - это кошмар?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 21:16

stm написав:
  budivelnik написав:
Які ще питання до мене?

Вы не ответили как обеспечить 60+ максимальными ограничениями и какими? насильно вакцинировать или закрыть дома с красным крестом на дверях? Сколько такие ограничения будут стоить и как это воспримет ЕСПЧ?
На сегодня ограничения 0-100 носить маски, не ходить на дискотеки, по возможности вакцинироваться - это кошмар?

Да я його давно вже питав це.
Звернувши увагу, що обслуговувати похилих однозначно будуть їх молодші діти, онуки.
І яка ж тоді ізоляція-то?!
Мовчить...
Головне -- свою! нову! думку згенерити))
Ніхто ж не допетрив до неї.
А з нього нові власні сиплять пачками по будь-якій тематиці. От тільки обгрунтування якісь, м'яко кажучи, дивні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 21:58

Re: Эпидемия коронавируса в мире

stm написав:Вы не ответили как обеспечить 60+ максимальными ограничениями и какими? насильно вакцинировать или закрыть дома с красным крестом на дверях?
Контр запитання
Як Ви збираєтесь забезпечити виконання своїх планів для 40 млн ?
Давайте дивитись
Група 0-40 становить 20 млн осіб і в цій групі згідно таблички Істрєбіна
у випадку захворювання
смерть настане тільки у 1 з 9000 захворівших
Група 60+ становить 10 млн осіб і у випадку захворювання
смерть настане у 1 з 30 захворівших

В мене питання
Може замість праведної боротьби в групі 40+ яка може спасти 20000 життів
Зробите в 2 рази менше вакцинацій і спасете 300 000 ?

Ви звичайно можете починати
з 20 млн більш молодих...прикриваючись лозунгами що боретесь
за 10 млн найстарших...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 22:27

budivelnik написав:
  stm написав:Вы не ответили как обеспечить 60+ максимальными ограничениями и какими? насильно вакцинировать или закрыть дома с красным крестом на дверях?
Контр запитання
Давайте дивитись
у випадку захворювання

В мене питання

за 10 млн найстарших...

т.е. колоть вакцину насильно всем 60+? 10млн.человек на минуточку выстроить ))) Будивельник, я хочу жизнь в Украине как в Германии, Нидерландах, Израиле. И 1000% не хочу жизнь как в РФ, Белоруссии, Китае, Северной Корее, Таджикистане. Я не хочу смотреть на движение Талибан из Киева по Первому Национальному )))))
Статистика говорит, что жить простому гражданину лучше как в ЕС )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 22:37

Будівельник
  Hotab написав:
  budivelnik написав:Як бачите, то що я писав рік тому - гуру ковідперестрашених пише сьогодні.

"Я ж говорил вам , что после 8 июля наступит 9-е, и вот!! А вы.."

Будивельнык, а кто ж тебе возражал, что в первую очередь надо группу риска (стариков) и тех, кто более всего коммуницирует с людьми. Ты даже не капитан очевидность!! Ты адмирал Ясенкуй!! :lol:

Когда больше нет исполнившихся прогнозов, начинаются декларации об очевидном. :D

Це капець...

І в тебе вінегрет вийшов з локдаунами (обмеженнями) і вакцінацією.
Локдаунами для всіх знижували загальний рівень захворюваності. В тому числі серед молоді. Чим і сприяли зменшенню захворювання похилих. Бо молоді при обслуговуванні похилих могли заражати.

Тебе ж запитали, як ти бачиш оце твоє обмеження лише похилих?
Ти ж намішав чогось.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 12 лип, 2021 22:44, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 лип, 2021 22:45

stm написав:
  budivelnik написав:
Контр запитання
Давайте дивитись
у випадку захворювання

В мене питання

за 10 млн найстарших...

т.е. колоть вакцину насильно всем 60+? 10млн.человек на минуточку выстроить ))) Будивельник, я хочу жизнь в Украине как в Германии, Нидерландах, Израиле. И 1000% не хочу жизнь как в РФ, Белоруссии, Китае, Северной Корее, Таджикистане. Я не хочу смотреть на движение Талибан из Киева по Первому Национальному )))))
Статистика говорит, что жить простому гражданину лучше как в ЕС )))
Значить примусово 40 млн ви колоти заохочуєте
А 10 млн ,для яких це важливо - відмовляєтесь...
Так візьміть в кожного в кого 60+ розписку - що він свідомо відмовляється від вакцинації і тоді публікуйте смертність від корони в двох стовпчиках(ті хто вакцинувались і ті хто відмовились) - це буде заохочувальним призом для групи в 60+..
Або надайте вибір а-ля страховка
Для тих хто вакцинований - безкоштовне лікування від ковіду
Для тих хто не вакцинований - 10000 грн...
і все і рибку зїли і нікуди не сіли...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 13 лип, 2021 01:51

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Мне нравится, что Календарь вакцинации МОЗ Украины рассматривается как последнее слово науки и чуть ли не как глас бога. :)
Будивельник, видимо, не подозревает, что такие календари и требования к прививкам в разных странах разные и, например:
А ЛАД чомусь не підозрює,що Будівельник не проти вакцинації раз-три в життя- яке вирішує проблему
Будівельник проти вакцинації 2 рази в рік( та й то тільки для групи 40-)..яке не спасає від нового штаму через 2 місяці після останнього уколу....
І Будіельник для таких великих знатоків науки і правил вакцинації в інших країнах питає
Чому ви порівнюєте короновірус з папіломою чи туберкульозом?
Чому ви не порівнюєте короновірус з грипом,який мутує з такою як і короновірус частотою..і при цьому повальної вакцинації від грипу не має ніде.

1. Не підозрюю.
Вы не знаете (и никто сегодня не знает), сколько потребуется вакцинаций от ковид.
Вы против вакцинации от ковид людей в возрасте 0-40. При этом вы никак не можете ответить на вопрос, как изолировать людей 60+. Посадить всех в одиночные камеры?
К тому же никто не гарантирует, что ковид не "помолодеет". Возможно, у Вас такая уверенность есть, но она совершенно не обоснована. Так же, как высказывавшиеся здесь ещё год назад идеи, что вирус должен (!) снижать вред, наносимый организму-носителю.
Кстати, объединение в одну группу 0-40 лет несколько манипулятивно. Заболеваемость и смертность для группы 0-10 и 30-40 весьма заметно отличаются.

2. "Порівнюю короновірус з папіломою чи туберкульозом" не я, а именно Вы. Не я, а Вы привели календарь вакцинации и перечень "рекомендованих щеплень" и начали задавать какие-то вопросы. Я просто показал, что рекомендованные и обязательные прививки в разных странах разные. При этом не считаю себя "великим знатоком науки і правил вакцинації в інших країнах", просто потратил 10-15 мин. на поиск таких сведений в инете.
Почему нет вакцины от СПИДа ответить Вам не могу. Да и Вы не знаете. Возможно потому, что просто не смогли получить? Далеко не от всех вирусов и бактерий существуют (созданы) вакцины. Предполагаю из-за сложности задачи и нехватки финансирования. Человечество до сих пор значительно больше внимания уделяет средствам своего уничтожения, чем средствам лечения (как физического здоровья, так и социальных проблем).
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 33393340334133423343 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему