Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 36673668366936703671 ... 5004>
Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 10:57

stm написав:А что же там в Африке спрашивали они. А там +800% смертность отвечали иноагенты )))
https://www.economist.com/graphic-detail/coronavirus-excess-deaths-estimates

По этой ссылке ничего подобного нет об Африке, ну или где-то глубоко запрятано :roll:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 11:03

Там для страны плохой график...
Зображення
Иноагенты прямо намекают когда у страны всё хорошо, но статистика почему-то 6 месяцев 2021 года считает общую смертность за 2020 год и только к июлю выдаёт её, то реальность печалит...
Серый - официальная смертность от подтверждённого ковида. Красный график - пандемия соплей и пыли...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 11:07

fler написав:
  stm написав:А что же там в Африке спрашивали они. А там +800% смертность отвечали иноагенты )))

По этой ссылке ничего подобного нет об Африке, ну или где-то глубоко запрятано :roll:

Да, Флер, глубоко от Вас...
Зображення
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 11:23

Отримала смс, відправник MOZ пише: Вакцинація від ковид-19 рятує життя. Знайдіть найближчий пункт/центр щеплення та захистіть себе.
МОЗ піклується про наше здоров'я, а також про вакцини, що псуються :wink:

Розмовляла з академіком НАНУ вчора. Каже, що перехворів, вилікувався за 2 тижні без госпіталізації, але з антибіотиком. Щодо вакцинації розмовляв з провідними лікарями, яким довіряє, від них почув, що мрнк-вакцини пригнічують власний імунітет. Він пояснив мені, як саме це відбувається, але не бачу сенсу тут повторювати, адже посилання на подібні дослідження вже давалися багато разів.
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 11:29

stm написав:
  fler написав:

Да, Флер, глубоко от Вас...
Зображення

Stm, ничего, что по странам Африки вакцинация как бы неоднородна? Например, в Марокко вакцинировано около 50% населения, но смертность обгоняет Кению во много раз :roll: Поэтому ваши +800% по Африке - это средняя по больнице. Тщательнее надо, тщательнее, как ваш наставник велит...
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 11:58

fler написав:
Stm, ничего, что по странам Африки вакцинация как бы неоднородна? Например, в Марокко вакцинировано около 50% населения, но смертность обгоняет Кению во много раз :roll: Поэтому ваши +800% по Африке - это средняя по больнице. Тщательнее надо, тщательнее, как ваш наставник велит...

Мои со ссылкой. Ваши сравнения из источника можно по Кении и Марокко?
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 12:38

В Ізраїлі від COVID-19 помер Хай Шаулян - відомий активіст, який виступав проти вакцинації від коронавірусу.
Про це повідомляє місцеве видання The Jerusalem Post, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "УП".

Шаулян помер в понеділок у медичному центрі Wolfson у Холоне через коронавірус.

Він закликав своїх підписників у соціальних мережах не робити щеплення від вірусу під гаслом: "Епідемії немає - вакцина не потрібна і небезпечна".

Раніше Шаулян виклав у соціальні мережі відео з моменту його госпіталізації. Він сказав: "Я підключений до кисневого апарату, без якого я задихаюся. Якщо я зніму його і пройду три метри - я знепритомнію. Я сильно кашляю і відчуваю сильну задуху".
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 12:42

Xenon написав:
В Ізраїлі від COVID-19 помер Хай Шаулян - відомий активіст, який виступав проти вакцинації від коронавірусу.
Про це повідомляє місцеве видання The Jerusalem Post, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на "УП".

Він закликав своїх підписників у соціальних мережах не робити щеплення від вірусу під гаслом: "Епідемії немає - вакцина не потрібна і небезпечна".

Раніше Шаулян виклав у соціальні мережі відео з моменту його госпіталізації. Він сказав: "Я підключений до кисневого апарату, без якого я задихаюся. Якщо я зніму його і пройду три метри - я знепритомнію. Я сильно кашляю і відчуваю сильну задуху".

Імхо, їх навмисно вбивають ((((
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 12:47

change_pm написав:
  Xenon написав:

Імхо, їх навмисно вбивають ((((

Да, чендж, они ж очень известные в особо узких кругах...
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 вер, 2021 13:03

Re: Эпидемия коронавируса в мире

change_pm написав:Імхо, їх навмисно вбивають ((((

Флер насторожилась)
  fler написав:Розмовляла з академіком НАНУ вчора.

Ваш, николаевскмй пацанчик? Кличка "академик"? :mrgreen:
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 36673668366936703671 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему