Ромасик написав:Выводы статьи о том, что переболевшим вакцина не нужна, ее нужно оставить неваксам.
Ровно то же я и пытаюсь донести до Вас с ямой но вы не отличаетесь умом и сообразительностью и зачем-то начинаете доказывать это мне. А вот кому и нужно это доказывать так это Ляшку и прочему минздраву. Но Вы этого не делаете, вам и так нормально. Ну удачи в красной зоне карантина
На данный момент в Швеции вакцинировано уже 70% населения, поэтому требования постепенно смягчают. С 29 сентября в стране снимут запрет на проведение массовых мероприятий с любым количеством участников. Придерживаться социальной дистанции уже не будет нужно.
В Швеции будут прививать от коронавируса детей в возрасте от 12 до 15 лет, сообщает радиостанция Radio Sweden со ссылкой на премьер-министра страны Стефана Левена. Прививочная кампания начнется уже нынешней осенью.
А щодо шведскього алгоритму в Україні, то Ромасик писав що маску не носив і не збирається носити, а це вже не Швеція. І якщо Ви навіть заїкнетесь що йому треба було б вдягнути маску, то будете фашистом по якому плаче нюрнбергський трибунал. Вільна людина у вільній країні, що Ви йому зробите?
Бажання виглядати святішим Папи Римського... до добра не доводить 1 Від початку епідемії ( якщо вважати початком 01-01-2020) пройшло 625 днів 2 Від початку вакцинації( якщо вважати початком 01-04-2021)пройшло 150 днів 3 Група максимального ризику 60+ складається з 15 млн осіб 4 Провакциновано 6 млн осіб.
При чому тут дії Ромасика,який не потрапляє в групу ризику Хто винуватий в тому що з групи максимального ризику провакциновано тільки 20-30% Хто винуватий в тому, що в групі,якій вакцинація до фєні провакциновано також 20% Скільки ще треба дати часу заявляючим про необхідність ТОТАЛЬНОЇ вакцинації Щоб вони змогли провакцинувати КРИТИЧНО ВРАЗЛИВУ групу
Вкладчик1234 написав:Пишут, что в Ивано-Франковске - аналогично.
В Івано-Франківській ОТГ усі навчальні заклади на час запровадження “жовтої” карантинної зони, працюватимуть у звичному режимі. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків. “Всі школи і садки вакциновані і працюють в звичному режимі! Дякую за розуміння. Ми великі молодці”, – наголосив мер. https://zaxid.net/yak_navchatimutsya_lv ... i_n1526596
В школі моєї дочки в райцентрі позавчора ввечері в таблиці, яку виклав керівник відділу освіти фігурувало 40%, а сьогодні оголосили, що подолали 80%. Чи то дійсно так провакцинувались, чи щось інше.
budivelnik написав:При чому тут дії Ромасика,який не потрапляє в групу ризику
Умовний ромасик розносить заразу, в тому числя до вразливої групи. Тому про шведський досвід можна одразу забути.
Хто винуватий в тому що з групи максимального ризику провакциновано тільки 20-30% Хто винуватий в тому, що в групі,якій вакцинація до фєні провакциновано також 20%
budivelnik написав:При чому тут дії Ромасика,який не потрапляє в групу ризику
Умовний ромасик розносить заразу, в тому числя до вразливої групи. Тому про шведський досвід можна одразу забути.
Щвеція,яка не вводячи взагалі жодного локдауну , але рекомендуючи своїй групі ризику зайвий раз не спілкуватись з Ромасиками , чим добилась пришвидшеного перехворювання групи 0-30 безсимптомно і таким чином без вакцин отримала групу з імунітетом - розумна А Ви з компанією ,яка до зараз закликаєте ізолювати Ромасиків, і при цьому не в стані максимально провакцинувати - також розумні? Чи все таки з точки зору ефективності ваші дії виглядають трошки дебілуватими...
IgA написав:
budivelnik написав:Хто винуватий в тому що з групи максимального ризику провакциновано тільки 20-30% Хто винуватий в тому, що в групі,якій вакцинація до фєні провакциновано також 20%
Ви з однодумцями антивакцинаторами
Тобто це ми при відсутності вакцин - кололи її групі 0-40? Це ми провели кампанію зашугування для всіх, чим створили умови по яким не змогли всіх зашуганих провакцинувати? Це ми , замість того , щоб при обмеженій кількості доз вакцин , провести компанію зашугування групи 65+ - провели зовсім інше Це ми ,заявляючи про термін дії вакцини 180 днів - за 150 днів провакцинували 6 млн ?
Далі продовжувати. Ясно що поставивши фантазійний план 100% вакцинації..ви виконали його на 20%...і тепер вам невістка заважає признати свою поразку..
А якби зробили те що шведи ,чи те що я писав а - дозволили перехворіти групі0-40 без вакцин б - зашугали групу 65+ і цим змусили б її вакцинуватись... То виконали б свій же план на 60%... А так - їжте те що замовляли Фантазуйте й далі , що можете провакцинувати 40 млн за пів року....
Украина переходит в «желтую» зону карантина с 23 сентября
По результатам заседания Государственная комиссия ТЭБ и ЧС решила:
— установить с 00 ч 00 минут 23 сентября «желтый» уровень эпидемической опасности распространения COVID-19 на территории всех регионов Украины;
— применить на территории всех регионов Украины ограничительные противоэпидемические меры, предусмотренные для «желтого» уровня эпидемической опасности;
— главам областных и города Киева государственных администраций принять меры по обеспечению соблюдения соответствующих ограничительных противоэпидемических мер, предусмотренных для соответствующего уровня эпидемической опасности распространения COVID-19.
Участники заседания также затронули вопрос охвата населения вакцинацией, в частности учителей и работников учебных заведений. Шмыгаль отметил, что по сравнению с прошлым годом заболеваемость COVID-19 среди детей растет.
Отказом от вакцинации (спасибо ЛОМам, разъясняющим, что вакцины чипируют, что они делают импотентами через время, ухудшают и разрушают иммунитет, вызывают неизлечимые болезни, что лучше переболеть, чем вакцинироваться и т.д.), отказом от масок или ношением их на подбородках, несоблюдением социальной дистанции и массовым посещением концертов...
"Бачили очі, що купували - їжте, хоч повилазьте!" (с)
budivelnik написав:А якби зробили те що шведи ,чи те що я писав а - дозволили перехворіти групі0-40 без вакцин б - зашугали групу 65+ і цим змусили б її вакцинуватись...
Це знові якісь уявні шведи? Бо реальні шведи, як тільки дочекались вакцинували 70% населення і продовжують вакцинувати підлітків, а не дали всім перехворіти. Вакцинацію для групи 0-40 вікрили коли стало ясно що бажаючих 60+ вже недостатньо. А зашугали їх якраз Ви з однодумцями та історіями про краще перехворіти та вакцини вбивають імунітет. В Англії ніхто нікого не зашугував, більшість отримали запрошення та вакцинувались, 60% з 66 млн за півроку, антиваксів особливо не примушували крім тих хто в лікарнях працюють. А у Вас як у справжнього совка, завжди хтось винуватий крім Вас самого.
IgA написав:А у Вас як у справжнього совка, завжди хтось винуватий крім Вас самого.
1 Я не проти того , щоб в кожного совка було так само як і в мене 2 На жаль , совкам -до мене,як до неба рачки 3 Різниця зявилась тому що я пропоную і роблю тільки те що можу Совки - хочуть відкусити(вакцинувати)все і відразу А ресурсів у них - катма, зубів мало , рот тріскає, ум за разум закочується От вони й шукають крайніх Зараз мене призначили...
budivelnik написав:А якби зробили те що шведи ,чи те що я писав а - дозволили перехворіти групі0-40 без вакцин б - зашугали групу 65+ і цим змусили б її вакцинуватись...
1. Це знові якісь уявні шведи? Бо реальні шведи, як тільки дочекались вакцинували 70% населення і продовжують вакцинувати підлітків, а не дали всім перехворіти. 2. Вакцинацію для групи 0-40 вікрили коли стало ясно що бажаючих 60+ вже недостатньо. 3. А зашугали їх якраз Ви з однодумцями та історіями про краще перехворіти та вакцини вбивають імунітет. 4. В Англії ніхто нікого не зашугував, більшість отримали запрошення та вакцинувались, 60% з 66 млн за півроку, антиваксів особливо не примушували крім тих хто в лікарнях працюють. А у Вас як у справжнього совка, завжди хтось винуватий крім Вас самого.
От я не бачу, що можна заперечити по цих пунктах, якими ви спростували надані твердження будівельника.
Але ви надали шпаринку по визначенню вини у порівнянні з совками. За що будівельник й вхопився.
Усі розвинуті суспільства вакцінуються... Тут же точно мило по тазку вже стільки ганяють й ганяють. Нехай би наші свою якусь вакцину на колінці вимудрили, і люди шугались, так ні, нам надають пфайзери-модерни, випробувані на мільйонах китайців короноваки. Обирай, вакцінуйся.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 22 вер, 2021 21:33, всього редагувалось 1 раз.