budivelnik написав:ПРИПУСКАЮ Перше - станом на сьогодні перехворіло 30+% населення Друге - станом на сьогодні померло 70% тих хто мав померти від ковіду
Та припускайте на здоров'я, у нас тут не конкурс прогнозів, я не зобов'язаний робити те саме.
Ви забули з чого все почалося? Річ йшла про вартість вакцинації. По кількості померлих ми зійшлися що 70% вже померлих це припущення. А по еффективності вакцинації нічого крім "сам дурак" від Вас не було. Тобто всі ті розрахунки, засновані на припущенні, вартість вакцинації завищена, на виході сміття.
Запрошую до дискусії Темою якої є На скільки вартість вакцинування в перерахунку на одного врятованого - менша? Які розрахунки можете привести в підтвердження своєї правоти
budivelnik написав:Які розрахунки можете привести в підтвердження своєї правоти
А чому я маю їх приводити? Ви ж не приводите якісь аргументовані цифри чи докази що вакцинація для группи молодше 60 приносить більше шкоди ніж користі. Всі мої контраргументи тупо ігноруєте. А від мене чомусь вимагаєте розрахунки, що вакцинація коштує менше ніж Ви нарахували.
А как вы считаете новый интересный показатель вартість одного врятованого. Я уже вам на цитаты разбираю. Таких новых показателей на уровне своего интуитивного и общегруппового среднего вы выдаёте каждый месяц ))))
IgA написав:бачите, не 16 доларів, мінус 37% до точності розрахунків
А вакцина сама доставляється до місця вакцинації,сама оплачує склад де зберігається, саме коле себе два рази і не платить за цю роботу нікому+на 100% використовується... І скільки там залишилось з мінус 37%? Мінус 10% ? Ну поділіть мої цифри на 1,1...може допоможе.. Я навіть не проти щоб Ви поділили їх на 2... Все одно вакцинувати групу 0-50 - економічно недоцільно.
budivelnik написав:А вакцина сама доставляється до місця вакцинації,сама оплачує склад де зберігається, саме коле себе два рази і не платить за цю роботу нікому+на 100% використовується...
За 8 місяців року видатки на боротьбу з коронавірусною хворобою COVID-19 становили понад 30 млрд грн.
на оплату послуг з екстреної та стаціонарної медичної допомоги, наданих пацієнтам з COVID-19, та послуг з вакцинації населення – 11,8 млрд грн
А коронавріус сам себе полікує? Про економічну шкоду локдаунів, яким як ми бачимо на прикладі цілого ряду європейських країн ефективно запобігає вакцинація, Ви самі багато чого писали
Може набєте собі на лобі тату з наступним написом Будівельник закликає терміново провакцинувати 100%групи60+ в кількості10млн осіб Будівельник категорично проти витрачання часу і грошей на вакцинування групи 0-40 в кількості 19,6 млн осіб Будівельник не заперечує проти вибіркового вакцинування групи 40-60 в кількості11,7млн осіб..після закінчення вакцинування групи 60+
Домовились? Щоб ми вже більше не повертались до теми вакцинації...
budivelnik написав:Домовились? Щоб ми вже більше не повертались до теми вакцинації...
Давайте ще будівельник набє собі тату Будівельник не обговорює питання імунітету та ефективності вакцин, в яких він не розбирається На цьому можна і домовитись
yama написав:есть знакомая пара муж и жена обоим +- 25 лет, оба медики , он уколот 1 раз пфайзером после чего болеет тяжело - тяжело вставать с постели , она ширнулась пфайзером два раза и после этого ВТОРОЙ раз болеет ( позитивный ПЦР) но легко ... Говорит - из личного опыта вакцины не помогают. Это сообщение вполне соответствует уровню общения в ветке . Пробовал доставать ее сообщениями , но отвечает редко наверное вокруг мужа кружит ...
Хорошие у вас знакомые и рацион хороший
вы как раз входите в круг таких же знакомых ... вы из того же круга...