|
Епідемія коронавірусу в Україні та світі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 09 жов, 2021 10:40
budivelnik написав:........ Доповідаю Маски на вулицях не носять В кафе/ресторанах - не носять Трупів ..або синюшних з викриками дай кисень - не бачив.. Один раз попросили вдягнути маску...на заправці Сокар при вїзді в Одесу.
На улице носить и не надо. Если вы не в толпе. В кафе и ресторане тоже - есть в маске как-то неудобно. Их можно либо закрыть, либо ограничить количество посетителей. Если не носят в магазинах, транспорте и др. общественных местах, то это говорит только о нашем раздолбайстве. Зараз вакцинували 6 млн осіб в Україні, 570 днів вже пройшло , вакцинуватись треба кожних 6 місяців....Чисто математично - я не бачу як можна це зробити зі 100% населення
Вы же у нас великий, я бы даже сказал - гениальный математик и аналитик. Как Вы умудрились насчитать 570 дней с начала вакцинации? Или когда надо/хочется можно забыть даже арифметику? вколото 6 млрд вакцин..що для 7,8 млрд населення (тобто 15-20 млрд вакцинувань)-що слону дробина
6 млрд вакцин = 3 млрд полностью вакцинированных людей - 40% населения (реально 35% полностью вакцинировнных + 12% одной дозой). Хороша "дробина". Одесса плохо влияет на знание даже арифметики.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 09 жов, 2021 10:49
Я прагматик Часто приймаю рішення 90% прийнятих рішень - виявляються не вірними.. Як так виходить , що маючи тільки одне правильне рішення на десять не правильних...я обігнав 95% населення? А відповід проста Приймаючи рішення - я малюю графік проміжних значень, виконання якого приведе мене до правильного вірного результату... Потім виконуючи рішення, ще задовго до середини графіку-я бачу наскільки реально чи не реально його виконати...Якщо ймовірність позитивного результату падає нижче 30%..я просто фіксую збитки і закриваю це рішення не витрачаючи сил і ресурсів на збитковий варіант. Тепер в порівнянні з вакцинацією Прийнято рішення вакцинації 100%...Я б йому бурно аплодував,якби воно було поділене на три частини спочатку 60+ потім дивимось чи змінився відсотково/віковий стан смертей( грубо чи зменшився середній вік смерті, або чи зменшилась в загальній кількості смертей частка групи 60+)..і після цього приймав наступні рішенні , наприклад про потребу вакцинувати групу 40-60
Мені в облом для засліплених страхом працювати..але Є розбивка по смертям у вікових групах від ковіду подобово.. Просто порівняйте зміни які відбулись(або не відбулись) у цих вікових групах до початку масової вакцинації при досягненні 20% провакцинованих при досягненні 60% провакцинованих Як наростаючим так і окремо ... Скажу зразу Я цього не робив..але там можуть бути як цікаві цифри для вакцинаторів(наприклад падіння смертей у % в порівнянні з загальною кількість) після того як в старших групах проведене вакцинація.. Або булочка з маслом для антивакцинаторів Як було 82% смертей..так і залишилось після вакцинування в групі 60+... Для Англії чи Ізраїлю чи тієї ж Швеції - це можливо,адже там великі обєми вакцинованих, тому вплив вакцинаці буде видно неозброєним оком...
Але якщо не буде видно - це зажене останній цвях в теорії поголовного вакцинування.
То як Хто перший ризикне перевірити? Даю добу..після чого сам порахую, але тоді чур не вякати що я не так зробив і не туди вписав...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:08
Hotab написав:budivelnik, вы действительно не понимаете разницы "змусыты" и "создать условия, при которых проще вакцинироваться, чем сопротивляться"?? Вас никто и сейчас не змушує. Вылавливают , держат руками втроём и колют?? Вас просто всюду не пускают (может быть так будет) : бары , рестораны, развлечения и т.д. Еду и лекарства вам разрешают в любом случае. Что из названного мной можно не дать пенсу?? Рестораны?? Аквапарки? Не пускать на работу?? Как его заставить? З.Ы Ваша любимая Германия весной ограничивала жёстко. В магаз только со свежим тестом. Один раз в неделю он был бесплатно, надо чаще - плати. Вы хотите таких ограничений у нас?? Они будут, если не тестироваться. У них их нет уже , потому что они протестироваль. Про шведы слышали шутку? С началом ковид правительство потребовало от своего населения держать дистанцию 2 метра , но шведы продолжали держать 6м. ))
) Дане поняття (*створення умов* - сприятливих умов) розтулмачувалось будівельнику мною роками... У відповідь постійна демонстрація абсолютного нерозуміння та повного несприятливих даного виразу. За допомогою саме отакого демагогічного гіперперекручування в примус. Да ще й батогом. Тобто примітивна пряма підміна предмету. І як не поясняй...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:30
budivelnik написав:В мене питання Обмеження в пересуванні - примус чи створення умов Заборона працювати - примус чи створення умов Далі продовжувати? Тому панове маніпулятори, якщо у вас від страху ум за разум заскочив - то не проектуйте це на інших.
От тільки ви забули: 1. В умовах пандемії, хвилі поширення хвороби, що має вплив на медсистему та тещо. 2. Обмеження пересування часткове, а не всюди. 3. Заборона праці в держустановах, а не будь де. Тобто за такими обставинами це не примус, а створення несприятливих умов. Але Хотаб вів мову здебільшого саме про створення сприятливих умов для вакцінації -- щоб такі, як ви, усякі несінитниці похилим у вуха не лили. Не створювали несприятливих умов)) На тлі, коли влада та медики пояснюють позитив та необхідність вакціації населення. Створюють сприятливі умови.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:33
Предлагаю администрации форума в дополнение к медалям "Гуру", "Мудрец", "Наставник" ввести новую медаль - "Жалобщик" (или по-другому, но близкое по смыслу) и так же как и существующими, еженедельно награждать ею борющихся за "чистоту" сайта, т.е. тех, кто отправил не менее 7 жалоб за неделю, ведь надо поощрять форумчан, у кого девиз "Ни дня без жалобы!", Медаль ярко-красного цвета, чтобы сразу бросалась в глаза. Ну и, соответственно, почетное звание "Жалобщик 20хх года" в конце декабря.
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:38
Украина остается в списке "зеленых стран" из которых разрешен въезд в Евросоюз. Уточним, что в обновленном списке, кроме нашей страны также присутствуют:
Австралия, Бахрейн, Канада,Чили,Иордания,Кувейт,Новая Зеландия,Катар,Руанда,Саудовская Аравия,Сингапур,Южная Корея, Объединенные Арабские Эмираты,Уругвай,Китай.
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:41
Будівельник Гейтс на цих сторінках?!)) Навіщо?
Читайте його у мережі. Там він пояснює таким, як ви, що треба робити щеплення. Сам зробив щеплення, донька вакцінувалася.
Посилання на Шмигаля й овсім незрозумілі. Бо саме він просуває вакцінацію, обмеження під час чергової хвилі.
Тобто читайте самі тих, в кого за вашою думкою рівень повище))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:43
Ще раз Сприятливі умови=пряники...даємо премії, покращуємо умови праці, вручаємо грамоти , даємо перференції(як для військових США-прослужив - полегшення вступу у ВУЗ) Примус= забороняємо ....виходити на роботу, погіршуємо умови проживання(маски) , закриваємо місця розваг, закриваємо виробництва( залишаючи працівників без доходу і компенсуючи власникам 8000 грн...), обмежуємо пересування як за кордон так і всередині Держави, змушуємо носити маски навіть тих, кому вони не потрібні...грубо прирівнюємо життя всіх до життя ЗЕКів...там також телефон не можна і закурити не всюди...
Тому Ви ніяк не зрозумієте У вас в голові каша і ви все що вам подобається(навіть якщо це примус) називаєте створенням сприятливих умов Все що не подобається - називаєте примусом...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:45
Читаю тут, периодически пишу редко очень.Констатирую. что Горячий Аб и единомышленники размазали ковидиотов и антиваксов, утоптали и ушатали некуда.Позорище упоротым, которые ещё и пытаются вумными выглядеть.Давите их дальше, уважаемые коллеги, чтобы по всей стране их меньше осталось, чтобы вирус их также выкосил.
-
Кучинелли
-
-
- Заблокований
- Подякував: 202 раз.
- Подякували: 719 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:45
Ісландія призупинила проведення щеплень від коронавірусної хвороби COVID-19 вакциною Moderna. Причиною ухвалення такого рішення стало зростання кількості випадків міокардиту і перикардиту (запалень серця) після вакцинації препаратом Moderna. Про це повідомляє Управління охорони здоров’я Ісландії. Нагадаємо, раніше на використання вакцини Moderna запровадили обмеження Фінляндія, Швеція та Данія. Почему-то вспомнился массовый отказ стран ЕС и др. от Астразенеки из-за тромбоза… Причем в обоих случаях (по Астразенеке и по Модерне) сначала утверждали, что эти побочки очень редко встречаются и они совсем не страшные.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|