Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 38483849385038513852 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 10:40

budivelnik написав:........
Доповідаю
Маски на вулицях не носять
В кафе/ресторанах - не носять
Трупів ..або синюшних з викриками дай кисень - не бачив..

Один раз попросили вдягнути маску...на заправці Сокар при вїзді в Одесу.

На улице носить и не надо. Если вы не в толпе.
В кафе и ресторане тоже - есть в маске как-то неудобно. Их можно либо закрыть, либо ограничить количество посетителей.
Если не носят в магазинах, транспорте и др. общественных местах, то это говорит только о нашем раздолбайстве.

Зараз вакцинували 6 млн осіб в Україні, 570 днів вже пройшло , вакцинуватись треба кожних 6 місяців....Чисто математично - я не бачу як можна це зробити зі 100% населення

Вы же у нас великий, я бы даже сказал - гениальный математик и аналитик.
Как Вы умудрились насчитать 570 дней с начала вакцинации?
Или когда надо/хочется можно забыть даже арифметику?

вколото 6 млрд вакцин..що для 7,8 млрд населення (тобто 15-20 млрд вакцинувань)-що слону дробина

6 млрд вакцин = 3 млрд полностью вакцинированных людей - 40% населения (реально 35% полностью вакцинировнных + 12% одной дозой). Хороша "дробина".
Одесса плохо влияет на знание даже арифметики.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 10:49

Я прагматик
Часто приймаю рішення
90% прийнятих рішень - виявляються не вірними..
Як так виходить , що маючи тільки одне правильне рішення на десять не правильних...я обігнав 95% населення?
А відповід проста
Приймаючи рішення - я малюю графік проміжних значень, виконання якого приведе мене до правильного вірного результату...
Потім виконуючи рішення, ще задовго до середини графіку-я бачу наскільки реально чи не реально його виконати...Якщо ймовірність позитивного результату падає нижче 30%..я просто фіксую збитки і закриваю це рішення не витрачаючи сил і ресурсів на збитковий варіант.
Тепер в порівнянні з вакцинацією
Прийнято рішення вакцинації 100%...Я б йому бурно аплодував,якби воно було поділене на три частини
спочатку 60+
потім дивимось чи змінився відсотково/віковий стан смертей( грубо чи зменшився середній вік смерті, або чи зменшилась в загальній кількості смертей частка групи 60+)..і після цього приймав наступні рішенні , наприклад про потребу вакцинувати групу 40-60

Мені в облом для засліплених страхом працювати..але
Є розбивка по смертям у вікових групах від ковіду подобово..
Просто порівняйте зміни які відбулись(або не відбулись) у цих вікових групах
до початку масової вакцинації
при досягненні 20% провакцинованих
при досягненні 60% провакцинованих
Як наростаючим так і окремо ...
Скажу зразу
Я цього не робив..але там можуть бути як цікаві цифри для вакцинаторів(наприклад падіння смертей у % в порівнянні з загальною кількість) після того як в старших групах проведене вакцинація..
Або булочка з маслом для антивакцинаторів
Як було 82% смертей..так і залишилось після вакцинування в групі 60+...
Для Англії чи Ізраїлю чи тієї ж Швеції - це можливо,адже там великі обєми вакцинованих, тому вплив вакцинаці буде видно неозброєним оком...

Але якщо не буде видно - це зажене останній цвях в теорії поголовного вакцинування.

То як
Хто перший ризикне перевірити? Даю добу..після чого сам порахую, але тоді чур не вякати що я не так зробив і не туди вписав...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:08

Hotab написав:budivelnik, вы действительно не понимаете разницы "змусыты" и "создать условия, при которых проще вакцинироваться, чем сопротивляться"??
Вас никто и сейчас не змушує. Вылавливают , держат руками втроём и колют??
Вас просто всюду не пускают (может быть так будет) : бары , рестораны, развлечения и т.д. Еду и лекарства вам разрешают в любом случае.
Что из названного мной можно не дать пенсу?? Рестораны?? Аквапарки? Не пускать на работу?? Как его заставить?

З.Ы Ваша любимая Германия весной ограничивала жёстко. В магаз только со свежим тестом. Один раз в неделю он был бесплатно, надо чаще - плати. Вы хотите таких ограничений у нас?? Они будут, если не тестироваться. У них их нет уже , потому что они протестироваль.

Про шведы слышали шутку? С началом ковид правительство потребовало от своего населения держать дистанцию 2 метра , но шведы продолжали держать 6м.
))

)
Дане поняття (*створення умов* - сприятливих умов) розтулмачувалось будівельнику мною роками...

У відповідь постійна демонстрація абсолютного нерозуміння та повного несприятливих даного виразу.
За допомогою саме отакого демагогічного гіперперекручування в примус. Да ще й батогом.
Тобто примітивна пряма підміна предмету.

І як не поясняй...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:30

budivelnik написав:В мене питання
Обмеження в пересуванні - примус чи створення умов
Заборона працювати - примус чи створення умов
Далі продовжувати?

Тому
панове маніпулятори, якщо у вас від страху ум за разум заскочив - то не проектуйте це на інших.

От тільки ви забули:
1. В умовах пандемії, хвилі поширення хвороби, що має вплив на медсистему та тещо.
2. Обмеження пересування часткове, а не всюди.
3. Заборона праці в держустановах, а не будь де.

Тобто за такими обставинами це не примус, а створення несприятливих умов.
Але Хотаб вів мову здебільшого саме про створення сприятливих умов для вакцінації -- щоб такі, як ви, усякі несінитниці похилим у вуха не лили. Не створювали несприятливих умов))
На тлі, коли влада та медики пояснюють позитив та необхідність вакціації населення. Створюють сприятливі умови.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:33

Предлагаю администрации форума в дополнение к медалям "Гуру", "Мудрец", "Наставник" ввести новую медаль - "Жалобщик" (или по-другому, но близкое по смыслу) и так же как и существующими, еженедельно награждать ею борющихся за "чистоту" сайта, т.е. тех, кто отправил не менее 7 жалоб за неделю, ведь надо поощрять форумчан, у кого девиз "Ни дня без жалобы!", Медаль ярко-красного цвета, чтобы сразу бросалась в глаза. Ну и, соответственно, почетное звание "Жалобщик 20хх года" в конце декабря.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:38

Украина остается в списке "зеленых стран" из которых разрешен въезд в Евросоюз. Уточним, что в обновленном списке, кроме нашей страны также присутствуют:

Австралия, Бахрейн, Канада,Чили,Иордания,Кувейт,Новая Зеландия,Катар,Руанда,Саудовская Аравия,Сингапур,Южная Корея, Объединенные Арабские Эмираты,Уругвай,Китай.
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:41

Будівельник
Гейтс на цих сторінках?!))
Навіщо?

Читайте його у мережі.
Там він пояснює таким, як ви, що треба робити щеплення.
Сам зробив щеплення, донька вакцінувалася.

Посилання на Шмигаля й овсім незрозумілі. Бо саме він просуває вакцінацію, обмеження під час чергової хвилі.

Тобто читайте самі тих, в кого за вашою думкою рівень повище))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:43

Ще раз
Сприятливі умови=пряники...даємо премії, покращуємо умови праці, вручаємо грамоти , даємо перференції(як для військових США-прослужив - полегшення вступу у ВУЗ)
Примус= забороняємо ....виходити на роботу, погіршуємо умови проживання(маски) , закриваємо місця розваг, закриваємо виробництва( залишаючи працівників без доходу і компенсуючи власникам 8000 грн...), обмежуємо пересування як за кордон так і всередині Держави, змушуємо носити маски навіть тих, кому вони не потрібні...грубо прирівнюємо життя всіх до життя ЗЕКів...там також телефон не можна і закурити не всюди...

Тому
Ви ніяк не зрозумієте
У вас в голові каша і ви все що вам подобається(навіть якщо це примус) називаєте створенням сприятливих умов
Все що не подобається - називаєте примусом...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:45

Читаю тут, периодически пишу редко очень.Констатирую. что Горячий Аб и единомышленники размазали ковидиотов и антиваксов, утоптали и ушатали некуда.Позорище упоротым, которые ещё и пытаются вумными выглядеть.Давите их дальше, уважаемые коллеги, чтобы по всей стране их меньше осталось, чтобы вирус их также выкосил.
Кучинелли

Заблокований
Подякував: 202 раз.
Подякували: 719 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 09 жов, 2021 11:45

Ісландія призупинила проведення щеплень від коронавірусної хвороби COVID-19 вакциною Moderna.
Причиною ухвалення такого рішення стало зростання кількості випадків міокардиту і перикардиту (запалень серця) після вакцинації препаратом Moderna. Про це повідомляє Управління охорони здоров’я Ісландії.
Нагадаємо, раніше на використання вакцини Moderna запровадили обмеження Фінляндія, Швеція та Данія.

Почему-то вспомнился массовый отказ стран ЕС и др. от Астразенеки из-за тромбоза… :roll:
Причем в обоих случаях (по Астразенеке и по Модерне) сначала утверждали, что эти побочки очень редко встречаются и они совсем не страшные.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 38483849385038513852 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор