Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 49454946494749484949 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:09

Re: Эпидемия коронавируса в мире

budivelnik написав:Закликаю хотаба, дейтройта і янюру

Раніше я вам закликав зробити простіші дії: взяти країни вакси (Британія , Італія або яку ще свою) , взяти дату , день "Ч" , коли ці країни прищепили двічі хоча б 50 % населення Ця дата десь влітку. Вона чим зручна, у більшості країна настало затишшя ковіду. І взяти країни умовно невакси (РФ, Україна, Болгарія, мабуть Албанія , треба подивитись їх вакцинацію) .

Що шукаємо? Скільки смертей мала країна вакс до дати "Ч" і після дати "Ч", скільки смертей мала країна невакс до середини літа і після неї.

Все просто. Ми порівнюємо, чи допомогла вакцинація кожній країні, чи ні.

Але будівельник не захотів. Бо він і так знає, що країни вакси у другому півріччі2021 року практично вирішили всі свої проблеми. А країни невакси дохли як таргани.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 05 лют, 2022 19:12, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2454 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:12

yanyura написав:
  fler написав:принаймні четверо (яким наука не загрожує) – як завжди, закидали гілку лайном.

Я даже могу перечислить этих четверых (от большего лайна к меньшему) - Ромасик, fler, Вкладчик1234, budivelnik.

До того, как они начали здесь резвиться, ветка была нормальной - цитировались действительно научные статьи по теме, шла реальная (не псевдо) дискуссия, приводилась статистика из первоисточников.

Я бы к этой фантастически вонючей четверке добавил бы администрацию сайта. Ибо рыба всегда гниет с головы. Никто не винит загнившую руку из-за ампутации по локоть и даже те пальцы, от раны которых гной пошел. Все будут винить мозги человека, который довел до такого своим бездействием. :idea:
Slx

Подякував: 318 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:17

Hotab написав:що країни вакси у другому півріччі2021 року практично вирішили всі свої проблеми.
І вирішили проблеми шляхом 90% вимирання тих хто і так повинен був померти...

Коли багаття горить...ясно що колись потухне
От тільки є два варіанта тушити і оба приведуть до затухання
Перший -підливати бензин(вакцинуватись) пришвидшується горіння
Другий - почекати поки вигорять дрова...

І в першому і в другому варіанті кількість дров які згоріли - будуть однакові..
Тому ваша пропозиція нічого не доведе

А тепер ваша черга розвінчувати мою...
Ще раз
Пів року від початку епідемії - ікс%(група0-20)+ігрек%(група20+)=100%
Початок вакцинації - ___________ікс1%(група0-20)+ігрек1%(група20+)=100%
Сьогодні________________________ікс2%(група0-20)+ігрек2%(група20+)=100%

Я даю 99% що ікс%=ікс1, а значить ігрек%=ігрек1%
А от як поведе себе ікс2%..я не знаю , хоча
чим більшим буде ікс2 в порівнянні з ікс і ікс1 - тим сильніший вплив вакцинації в країні
якщо ж ікс2 менший або дорівнює ікс і ікс1...значить вакцинація - це що мертвому припарка...хоча й дозволила 100 000 прожити додаткових рік-два....
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:18

Hotab написав:Так ви ж не відповіли, як будемо з с̶е̶к̶с̶у̶а̶л̶ь̶н̶о̶ ̶̶̶̶а̶к̶т̶и̶в̶н̶и̶х британців робити і̶м̶п̶о̶т̶е̶н̶т̶і̶в японців, щоб без п̶р̶е̶з̶е̶р̶в̶а̶т̶и̶в̶а̶ вакцини вони справились? ))
лайномете - ти фігню придумав - ти її й пояснюй...
Народна мудрість
Будь який дурень задасть стільки запитань...що й сто мудреців не дадуть на них відповідей...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:21

pilker написав:A new working paper from Johns Hopkins University claims that COVID-19 lockdowns imposed by a variety of governments worldwide had “little to no effect” on COVID-19 mortality. The study, published by the Institute for Applied Economics, Global Health, and the Study of Business Enterprise conducted and by three professors from around the world, also found that lockdowns “imposed enormous economic and social costs” and are “ill-founded and should be rejected as a pandemic policy instrument.”

А я вам за секунду покажу как в реале ЭФФЕКТ имели те карантинные меры и почему исследование нерепрезентабельное.

Исследование считало количество смертей, не различая тех людей в странах сравнения.

На деле же в карантинных странах умирали в повальном большинстве своем дебилы-антиваксы, которым не верилось в советы мировой науки, врачей и своих властей.
В странах же без карантинных ограничений большинство уже не такое повальное.

Результат на лицо: в странах с жесткими карантинными ограничениями произошел небольшой природный отбор, который усиливает общество. Но не по силе мышц, иммунитету и ловкости как обычно, а в первую очередь по мозгам.
Slx

Подякував: 318 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:34

budivelnik написав:Пів року від початку епідемії - ікс%(група0-20)+ігрек%(група20+)=100%

чим більшим буде ікс2 в порівнянні з ікс і ікс1 - тим сильніший вплив вакцинації в країні
якщо ж ікс2 менший або дорівнює ікс і ікс1...значить вакцинація - це що мертвому припарка...хоча й дозволила 100 000 прожити додаткових рік-два....

та можно просто глянуть на график количества смертей в южной корее по дням за два года.
https://index.minfin.com.ua/reference/c ... uth_korea/
pilker

Подякував: 1 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 19:49

budivelnik написав:
  Hotab написав:Так ви ж не відповіли, як будемо з с̶е̶к̶с̶у̶а̶л̶ь̶н̶о̶ ̶̶̶̶а̶к̶т̶и̶в̶н̶и̶х британців робити і̶м̶п̶о̶т̶е̶н̶т̶і̶в японців, щоб без п̶р̶е̶з̶е̶р̶в̶а̶т̶и̶в̶а̶ вакцини вони справились? ))
лайномете - ти фігню придумав - ти її й пояснюй...
Народна мудрість
Будь який дурень задасть стільки запитань...що й сто мудреців не дадуть на них відповідей...

Лайновпитувач, я нічого не придумав. Ви нам розповіли, що вакцинація не так ефективна , як "інші фактори" . Я задаю конкретне питання: як ми застосуємо ці "інші фактори, щоб не застосовувати вакцинацію"? Чи ви просто поговорити?? Яка користь з ваших глибоких роздумів, що "є інші фактори"??
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 20:00

pilker написав:
  budivelnik написав:Пів року від початку епідемії - ікс%(група0-20)+ігрек%(група20+)=100%

та можно просто глянуть на график количества смертей в южной корее по дням за два года.
https://index.minfin.com.ua/reference/c ... uth_korea/
Ну гляньте - і що?
Ви ж не знаєте правий я чи ні з моєю гіпотезою вигорання дров в багатті?
При чому
Мій варіант по Кореї - не спрацює...
Там в групі 0-20 років...за весь час епідемії - НУЛЬ смертей.
Давайте по Англії
дата__________________17-12-21__26-02-2021(1% дві дози)_31-07-2020(6 місяців )
смертей в групі 0-20________84________36____________________15
смертей в групі 20+_____157970____135141_________________52265
%смертей в групі 0-20__0,053______0,0266_______________0,0287%
%смертей в групі 20+__99,947_____99,9734______________99,9713%

Моя ітерпритація отриманих данних
Вакцинація в приблизно 2 рази зменшила кількість смертей в групі 20+ в Ангілії....
Пояснення просте
Для того , щоб в групі 0-20 кількість смертей становила 0,0266% як це було до початку вакцинації , кількість смертей в групі 20+ повинна була бути на 150000 більшою...
Отже 120 000 000 вакцин -спасли 150 000 осіб
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 05 лют, 2022 23:05, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 20:07

Hotab написав:Я задаю конкретне питання: як ми застосуємо ці "інші фактори, щоб не застосовувати вакцинацію"?
Я ж казав - примітив....
А де я писав - відмінити вакцинацію ?
Знайдеш - чи
сам придумав,
сам свою тупість опоненту приписав,
сам приписане розвінчав

Подивись в повідомленні вище..
В Англії і Уельсі 120 млн доз вакцини спасла 150 000 осіб..і це математика(статистика)
В той самий час коли в Японії -врятованих ще на 150 000 більше( якщо враховувати кількість населення)
Як бачиш
Не однією вакциною світ виживав...

І останнє
Для того щоб застосовувати фактори
як мінімум потрібно
а - спочатку повірити що вони існують
б - потім їх вичислити(знайти_
г - і тільки наостаток спробувати їх використати...

При чому деякі фактори можуть бути корисними для одних... і шкідливими для інших
Простий приклад
У чукчів майже відсутня язва...хоча вони харчуються розплавленим жиром і мясом....а відсутня тому , що в них товстіші стінки шлунку...
Тому для чукчі на півночі дієтичне харчування бананами=смерть
в той час коли для негра африки,харчування мясом на розпеченому смальці - смерть два рази...

Інший приклад
для американських індіанців горілка=алкоголізм
а для європейців пофіг
в той час коли для європейців наркотики це гарантія наркозалежності
а для індіанців -простий стимулюючий фактор...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 20:15

budivelnik написав:А де я писав - відмінити вакцинацію ?

Hotab написав:Я задаю конкретне питання: як ми застосуємо ці "інші фактори

Що нам робити з такою "корисною" інформацією, що "є інші фактори в деяких інших країнах"??
Можна у них було не вакцинувати , мабуть. Бо у них "кількість врятованих вакцинацією не така велика" . Але вони, на відміну від вас, цінують кожного свого громадянина, тому таки вакцинують.

А от для чого ваша інформація бритами і італійцям?? Що з нею робити?? А нам всім?? Ви повідомили всім відомі факти, що деякі країни мало вмирали від ковід. І???
  budivelnik написав:Ви ж не знаєте правий я чи ні з моєю гіпотезою вигорання дров в багатті?

На чому грунтується теорія про кількість дров до багаття , і хто знає, скільки дров є у конкретній країні??
Дивним чином у країнах, які прокололись, дрова швидко скінчились відразу. У всіх ,хто не коловся, дров ставало все більше і зараз ще багато. Як нам використати теорію дров?? Чи дозволяє вона не вакцинувати??
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 49454946494749484949 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти