Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 49464947494849494950 ... 5004>
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 20:25

budivelnik написав:Ну гляньте - і що?
Ви ж не знаєте правий я чи ні з моєю гіпотезою вигорання дров в багатті?

при 86% вакцинации двумя дозами, свыше 50% уколотых бустером умирает на крайней волне короны значительно больше чем на начало вакцинации. может дрова выгорают вашей терминологией, может вакцинация не помогает.
pilker

Подякував: 1 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 20:51

pilker написав:
  budivelnik написав:Ну гляньте - і що?
Ви ж не знаєте правий я чи ні з моєю гіпотезою вигорання дров в багатті?

при 86% вакцинации двумя дозами, свыше 50% уколотых бустером умирает на крайней волне короны значительно больше чем на начало вакцинации. может дрова выгорают вашей терминологией, может вакцинация не помогает.

Я смотрю тут ещё один жалобщик появился.
Повторяю:
Влияние факторов (в данном случае вакцинации) не изучают на цифрах на грани погрешности.
Если 2020 год Ю.Корея прошла вообще без вспышки (закрылись, замоталась в маски, убрали всякие контакты) и в 50-млнной стране умерло от Ковид менее 1 тысячи человек, то любое снятие ограничений и увеличение социальных контактов даст вспышку. Что собственно и случилось не глядя на вакцинацию. Хотя в абсолютных цифрах у них все равно просто отличные результаты.

Есть масса стран с сотнями тысяч смертей и до и после вакцинации, на таких цифрах корректнее изучать влияние различных факторов.

А Корея.. Это как у нищего спросить "как на вас повлияло снижение цен на форель в этом году". У него как не было денег, так их и нет.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 05 лют, 2022 22:15, всього редагувалось 4 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2446 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 20:56

Будівельник
Ти з логікою дружбу водиш?

Дивись: оцей твій алгоритм з розрахунку зміни %, як алгоритм, може бути правильним, а може ні.
Я, наприклад, ніколи не напружувався над твоїми чучхе (власними ексклюзивними твоїми "ідеями"), бо навіщо напружуватися стосовно тебе??? Твоїх Шнобелів...

Мені цілком достатньо макати тебе в твої наявні помилки. Навіть елементарні. Для спростування.

А лізти за твоїм проханням рахувати?! Окстись...
Нема ніякого сенсу і тим паче бажання.
Хоча б з однієї причини -- краще з розумним (фахівцями медицини в тому числі розвинутих країн) загубити, ніж з ТОБОЮ)) знайти.

Вже не кажучи про те, що доводити запропонованим тобою методом твої "ідеї" (типа -- самі порахуйте), тобто купитися на твій закид, -- це недоречно, м'яко кажучи.
Особливо після отого твого кумедного (якщо я порахую ... І не порахував. Самозабанитися обіцяв і лише трохи витримав).

З логікою спробуй дружити.
Перш ніж пропонувати та намагатися робити висновки такого.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 21:02

Re: Эпидемия коронавируса в мире

detroytred написав:Особливо після отого твого кумедного (якщо я порахую ... І не порахував. Самозабанитися обіцяв і лише трохи витримав

Точно, я й забув його ту обіцянку забанитись, якщо не порахує недожиті роки для вікової групи шириною 1-2 роки)).
. А таки ж не порахував, бо зрозумів помилку.

Проте, хто старе помяне.... :mrgreen:
Ловити будемо на нових дурницях)).
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 21:09

Hotab написав:
  detroytred написав:Особливо після отого твого кумедного (якщо я порахую ... І не порахував. Самозабанитися обіцяв і лише трохи витримав

Точно, я й забув його ту обіцянку забанитись, якщо не порахує недожиті роки для вікової групи шириною 1-2 роки)).
. А таки ж не порахував, бо зрозумів помилку.

Проте, хто старе помяне.... :mrgreen:
Ловити будемо на нових дурницях)).

Да з цими новими...

Ви ж бачите, як він намагається зманюпулювати. Раптом хоч раз правильно рлзрахує та зробе висновок, так буде голосити -- що всі його розрахунки-висновки завжди вірні.
Це буде день-капець.

Але поки вірними є тільки капітан-очевидні речі, які він намагався в якості своїх думок пропхати.

Добре, що хоч своє мракобесие (про вакцинація несе загрозу здоров'ю нації) не згадує. Вакцинований))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 21:16

detroytred написав:Раптом хоч раз правильно рлзрахує та зробе висновок

У нас в рукавах повно тузів. 18 лютого будемо питати у будівельника, чому в непривитій Україні в 2021 році знайшлось аж 130 тисяч дров, замість обіцяних ним "хоч вакцинуй, хоч не вакцинуй, хо вводь локдауни, хоч ні, але за рік від ковід помре не більше 20 тисяч українців". Де знайшлись дрова?? Брити свої передали?))

Доречі, брити і юарівці цікаві для порівняння. Активно катаються один до одного, Ромка навіть казав, що то брити привезли в ЮАР омікрон. Так ось..Населення відрізняється лише на 10%, у бритів трохи більше. .ЮАР в 2020 році зарив 100 тис. А брити 90 тисяч. Ну майже поряд.
А в 2021 році привились брити і зарили 60 тисяч, а ЮАР забив на вакцинацію і зарив 200 тисяч. Дрова? Вік бритів молодший, ніж ЮАР?)) Медицина, яка в 2020 році у бритів не ловила мишей?)))

середній вік британців 40 років, середній вік юарівців 28 років.
Вік 65 і старше в Британії 11+ млн, а в ЮАР 3.4 млн.

Нагадаю, до вакцинації помирали однаково, після неї - брити 60 тис vs 200 тисяч юар
Картина маслом.

budivelnik написав:Подивись в повідомленні вище..
В Англії і Уельсі 120 млн доз вакцини спасла 150 000 осіб..і це ...

довідник "стеля" або "вологі фантазії будівельника". Не те, шоб ця цифра точно невірна. Просто вона рандомна.Як і всі раніше отримані вами цифри по недожитим рокам, по прогнозам смертей в рік, по кількості вже переболілих і т.д.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 23:06

Занимательная британская статистика...

Меня настораживает сноска под графиком: «С 31 января 2022 цифры включают людей из Англии и Северной Ирландии, у которых были позитивные тесты снова после как минимум 90 дневного перерыва в тестировании.» График здесь (не грузится картинка почему-то :? ):
https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpspr ... feb-nc.png
Мои выводы отсюда:
1) в Британии масса людей болеет повторно ковидом (стойкий вакцинный иммунитет :wink: ), поэтому мы уже 8-й месяц наблюдаем их волну. Похожая волна наблюдается в США, но в отличие от UK там был спад в октябре и сейчас спад уже в три раза от пика, пока у Британии только в два раза.
2) до 31 января 2022 повторные позитивные тесты в статистику не включали, то есть мы видели уменьшенное кол-во случаев…? Сколько же их было на самом деле?

Аналогичная фигня под графиком смертности: «С 1 февраля 2022 цифры включают тех, кто умер после реинфицирования, в течение как минимум 90 дней после первого положительного теста. График смертности здесь:
https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpspr ... feb-nc.png
Выводы – вопросы:
1) Раньше вы куда этих жмуров включали?
2) То есть их было больше, чем мы видели в статистике на этом графике…? Мдааа… :roll:
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 23:35

fler написав:поэтому мы уже 8-й месяц наблюдаем их волну.

Я бы здесь даже не пробовал смягчать весь ужас!! Надо горькую правду читателям в глаза: "смертоносную, разрушительную волну в Британии, длящуюся 7 долгих месяцев"
Не вижу ни одной причины приукрашивать этот ужас,что там творится!!!

Вот!! 7 месяцев назад было лишь вот столько смертей:

Зображення

А сейчас???
Вы только посмотрите, сколько сейчас!!!

Зображення

И что им дала эта вакцинация??? За 7 месяцев 30 тысяч смертей!!! Неслыханно.

Украина, ноябрь 2021. Официально за месяц 22 тысячи ковидных смертей (Держстат). Избыточная смертость в этом нсяце 35 тысяч (Держстат).

За 7 месяцев 55+ тысяч официально, неофициально 85 тысяч
Население меньше в 1.8 раза.

fler написав:1) Раньше вы куда этих жмуров включали?

Думаю, что раньше за ногу в̶ ̶Т̶е̶м̶з̶у в канаву стаскивали. Или писали в свидетельстве о смерти "он и не рождался". Потому у них избыточных даже меньше, чем официально ковидных. :lol:

"Господь-господь, Исус Христос"..

fler написав:1) в Британии масса людей болеет повторно ковидом

Мда, бида. Нам тут антиваки обещали разок переболеть, "сжечь тех, кто дрова" , и погасить костер. А оказывается можно первый раз обуглиться, а второй и догореть. Вот беда так беда. Теория дров летит шкэрэберть.

Странно, но в недоколотой Украине тоже болеют многократно сейчас. Неужели как при переболеть, так и при привиться, иммунитет одинаково не вечный и даже не многолетний?? Хм...

И тут интересный выбор: каждые полгода-год колоться, или каждые полгода-год "обугливаться", надеясь,что не сгоришь в костре. Даж не знаю....
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 06 лют, 2022 11:08

Ромасик написав:
  Hotab написав:И что им дала эта вакцинация??? За 7 месяцев 30 тысяч смертей!!! Неслыханно.

Украина, ноябрь 2021. Официально за месяц 22 тысячи ковидных смертей (Держстат). Избыточная смертость в этом нсяце 35 тысяч (Держстат).

За 7 месяцев 55+ тысяч официально, неофициально 85 тысяч
Население меньше в 1.8 раза.

наша писня гарна й нова...

Я теж не розумію цих дівчачих визгливих пісень до дня закоханих: "Фасьмой месяц валны"...
В одном сообщении пишет "нам придется всю жизнь жить с Ковид", и это навсегда будет дополнительный пункт в причинах смерти, а в другой "фасьмой месяц валны". А потом будет писать "5 год волны"?? Среднесуточная 250, при том что бывала она и 1500 до ваацинаци. "Фална у нее".
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 06 лют, 2022 11:10

Hotab написав:Странно, но в недоколотой Украине тоже болеют многократно сейчас. Неужели как при переболеть, так и при привиться, иммунитет одинаково не вечный и даже не многолетний?? Хм...

Вы иммунитет от гриппа видели, не? Многолетний? А прививки от гриппа? Отож :D

Hotab написав:И тут интересный выбор: каждые полгода-год колоться, или каждые полгода-год "обугливаться", надеясь,что не сгоришь в костре. Даж не знаю....

Вы сначала заболели, вроде в октябре 2020 в легкой форме. Через полгода еще раз заболели, тоже не тяжко. После второго раза сделали две дозы (вторую осенью). Третий раз заболели в январе омикроном (кашель-трындец - не знаю это легкая форма или нет :roll: ), то есть через полгода после 2-го укола.
Вывод: с прививками или без Хотаб болеет "гриппом" каждые полгода.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 49464947494849494950 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор